Objednávate cez Temu?
Objednavate bezne? Ako dlho trva dodanie?
nie.
ani shein, ani ali...nepodporujem tento biznis - eticke a ekologicke dovody
2x som objednavala, 1x vyse mesiaca, poslali zlavovy kupon 5e,2x do 10dni.nemozes ocakavat ze super kvalita ale napr som objednala zavesy zaclona a spokojna
doručenie cca 10 dní
Uz nie, nakolko naposledy raz poslali objednávku na ine vydajne miesto ale to jechyba pakety nie temu, oblečenie shit ale postlene plachty boli ok aj zaves
Objednávam často, vždy mi to príde do týždňa. Majú spoluprácu s packetou, čo nieje moc moja šálka kávy, ale dávajú to do vydajného miesta presne oproti domu. Keď je nejaký problém s objednávkou, vôbec nieje problém s vrátením peňazí a ani nechú poslať tovar späť.
Jediné čo odtiaľ neobjednávam je oblečenie. To skôr shein a poriadne si pozrieť recencie, čo vlastne platí aj pri temu.
Jeden čas som objednávala často. Dávaj si pozor aby si nenakupila somariny ktoré ti naozaj netreba. Ja som sa to naučila, takže vlastne už nenakupujem 😆
Ale nenakupujem skôr preto, že majú tie isté veci aj v tedi, alebo action za tu istú- ak nie lepšiu cenu.
Synovia objednávajú.Ako keby príde..
@heminepa ked potrebujem nejaku sprostost do domacnosti, kupim to v Action a podobne...identicky tovar, ale uz tu cestu absolvoval.
nechcem kvoli sprostoti proste nieco hnet cez pol sveta.
ale vo vseobecnosti - na 99 percen tento typ tovaru ignorujem, zbytocne pdnecuje k naduzivaniu vseobecne
a za zamyslenie stoji aj fakt, ci potrebujes 5 krat predrazenu vec k zivotu vseobecne.
ano a veľa ,ten istý tovar je aj v našich obchodoch len s maržov 500%
Meškal už niekomu balík viac týždňov z Temu? Môj je ževraj na colnom úrade už viac ako dva týždne, príde vôbec? Máte s tým niektorá skúsenosť?

Bežne nie, ale pár-krát som objednala. Do týždna prišlo.