Od včera mi nejde Facebook
Od včera mi nejde facebook. Na hkavnej stránke vidím len stare prispevky, ked chcem rozkliknut stránku alebo komentare tak mi vyhodi, že stránka momentálne nie je dostupná. Neviem ai prepnúť na osobný účet. Spustený je, ale akoby zaseknutý. Viete mi prosím niekto poradiť čo s tým?
Ak ti to nepoôjde ani po reštartovaní, napíš mail na facebook
@isis234 mňa zablokovali a neviem prečo...mala som 2 pracovné stránky...
@evrlina mňa raz zablokovali neprávom, odpísali že som niečo zdielala nenávistné aj komentoval.. V tom čase som na fb nebola a nič také nerobím. Požiadala osm ich, aby mi obnovili účet.
Teraz je tá Al a niekto zoberie foto z profilu a vytvorí nový účet- fake a tam píše somariny . Viacerí už upozorňovali že nový účet nemajú aby neprijímali nových priatelov.
Pracovnú stránku aj kamoške zablokovali. Musela si vytvoriť nový účet. Tiež nič protiprávne nerobila, len foto dala a tam si ludia robili objednávky u nej na tovar-výrobky. Ani ceny neudávala
@evrlina mňa raz zablokovali neprávom, odpísali že som niečo zdielala nenávistné aj komentoval.. V tom čase som na fb nebola a nič také nerobím. Požiadala osm ich, aby mi obnovili účet.
Teraz je tá Al a niekto zoberie foto z profilu a vytvorí nový účet- fake a tam píše somariny . Viacerí už upozorňovali že nový účet nemajú aby neprijímali nových priatelov.
Pracovnú stránku aj kamoške zablokovali. Musela si vytvoriť nový účet. Tiež nič protiprávne nerobila, len foto dala a tam si ludia robili objednávky u nej na tovar-výrobky. Ani ceny neudávala
@isis234 mám nervy...tiež som nič zlé nepísala a zrazu toto...úplne ma to odstavilo od práce a kontaktov

Tak zresetuj telefon, odinstaluje a nainstaluj appku nanovo...