Osobný odber pri predaji online
Ahojte, ak prefavate veci cez V...alebo bazar, robite aj osobny odber? Ja malokedy, ale na neutrálnej pode - vacsinou obchod alebo pred nejakou administrativnou budovou.
Moja skusenost je taka,ze vacsinou sa ludia urazia,ked si chcu skusit nejaku vec ,sami sa mi idu nasackovat do bytu ,tak im hned napisem,ze odbery u seba doma nerobim. (Ked su to veci za par € co nenosim...a este k tomu, kto normalny si pozve cudziu osobu domov?
Uz som s tymi odbermi prestala, bud si kupia cez portal alebo nic no jedna pani sa ma snazila ukecat - je z rovnakeho mesta.
Predavam overal,. tiez chcela prist ku mne domov, tak som jej povedala nie,jedine v obchodnom centre/ kaviarni. Chce si skusat overal, no ide o to,ze pani som overal zmerala,ten ma sirku cez prsia max 53x2cm, pani ma hrudnik 123cm a dlzka overalu jr 135cm, ja mam 168 a je mi akurat po zem,zs po nok neslapem, ona pise,ze ma 152 cm ze jej bude urcite dobry. Napisala som jrj,ze urcite nebude,ze latka v prsiach nepovoli a na tu vysku tiez nie su vhodne, na to sa urazila ,este mi aj vynadala a ze bezne nosi M a co si dovolujem. Akoze nechapem :D a ani si nemyslim,ze bezne nosi M.
Aka je vasa skúsenost?
Na bazar hadzem veci len velmi malo, Osobny odber kvoli rozmerom ano, teraz som sa zbavovala airhockey stola 😂 Na druhej strane fakt chap tych, ze posta lacna nie je a zabehnut po nieco po robote je casto praktickejsie... ked ty taky odber nechces, tak to nerob, je to len na tebe.
Vzhladom na ceny posty a ekologicky aspekt umoznujem aj osobny odber, ale zidem dolu k brane, nepustam ludi k sebe do bytu. Nikdy nebol problem 🤷♀️
Uprednostňujem osobný odber, aj vyskúšanie , ale to väčšinou bundu-kabat, cize pred bytom...iba pri svadobných šatách som slečnu pustila dnu,aby si šaty vyskúšala
No uz len osobny odber cez V. Kto chce kupi. Skor, ci neskor predam tak ci tak aj bez osobneho odberu.
Osobny odber len veci ako nabytok, bicykel a pod, toto ludia vacsinou aj hned kupia kedze si musia zariadit riadny odviz, oblecenie nie, nemam na to cas a nervy dohadovat sa, pracujem na zmeny, oblecenie predavam vacsinou cez V, tam je lacnejsie postovne.
Ja som za osobný odber, mám to radšej, predsa len to vidím a vyskúšam.
Nemám s tým problém už viac x si niekto u mňa skúšal veci na chodbe je zrkadlo a radšej pustím ženu ku mne ako ísť niekde do mesta a nakoniec si to nezoberie.Naco ju presviedčas nech si ho aj skráti a možno má rada veci obtiahnuté..
Nemám s tým problém už viac x si niekto u mňa skúšal veci na chodbe je zrkadlo a radšej pustím ženu ku mne ako ísť niekde do mesta a nakoniec si to nezoberie.Naco ju presviedčas nech si ho aj skráti a možno má rada veci obtiahnuté..
@luccija a nebojis sa,kto ti pride? Akoze nechcem byt paranoidna alr nikdy nevies :D no odhovarala som ju preto,ze si hovorim,ze sa tam nacpe,este mi to natrhe,povieze to nechce a peniaze aj overal v prdeli.
Ber to, že otázka na osobný odber môže by aj test či nie si podvodník, keď ho hneď zamietneš tak si podozrivá či vôbec v tom meste existuješ a tovar máš.
Nie, nebojím.Vidim kto prišiel k bránke a podľa toho pustím dnu.Ale tohto sa nebojím ja som aj Rómom predala postel to ma zaskočilo kto prišiel už nebolo úniku🙂ale bola pred dverami...máme psa ten tak steká, že každý je rád, že je preč😛ale samozrejme, že muž nadával a už videl ako si zmapovali terén a vykradnú nás.Auto mali lepšie ako my🙂
Veci nepredavam, ale som aktivna v lokalnej skupine darujem/vymenim. Tam preferujem osobny odber, stretnem sa s clovekom na ulici pred bytovkou, vymenime.
Do bytu som zaujemcu pustila vyskusat len ked som predavala svadobne saty. Predsa len nejednalo sa o malu sumu a toto je vec, co musis vyskusat.
Osobny odber ano, ale skusanie uz NIE a nekompromisne. Raz si tak panicka prisla vyskusat nove spol.saty ktore mne uz boli zbytocne, nevzala ich nakoniec, no mne saty ostali doma uspinene od mejkapu a smradlave od spoteniny.... Takze dakujem, neprosim. Skusat si moze v obchode alebo salone. Bazar je bazar. A riziko ze vec mi nesadne je predsa vyvazene nizkou cenou oproti obchodu. A predas dalej... sikovnejsi si este prihodi € navyse....
Ber to, že otázka na osobný odber môže by aj test či nie si podvodník, keď ho hneď zamietneš tak si podozrivá či vôbec v tom meste existuješ a tovar máš.
@maranco mne osobny odber veci nevadi, mne vadi, ked niekto chce veci skusat a este k tomu u mna doma. Pri osobnom odbere bola vzdy takato poziadavka alebo ak nie,tak nech sa stretenme na pol ceste,no tak isto :D
Uprednostňujem osobný odber, aj vyskúšanie , ale to väčšinou bundu-kabat, cize pred bytom...iba pri svadobných šatách som slečnu pustila dnu,aby si šaty vyskúšala
@rachel36a pti svadbobnych satach uplne chapem, to je riadna palka. Bunda/kabat ptred bytom by ni tiez nevadila.
Osobny odber ano, ale skusanie uz NIE a nekompromisne. Raz si tak panicka prisla vyskusat nove spol.saty ktore mne uz boli zbytocne, nevzala ich nakoniec, no mne saty ostali doma uspinene od mejkapu a smradlave od spoteniny.... Takze dakujem, neprosim. Skusat si moze v obchode alebo salone. Bazar je bazar. A riziko ze vec mi nesadne je predsa vyvazene nizkou cenou oproti obchodu. A predas dalej... sikovnejsi si este prihodi € navyse....
@jaond19 no,o to presne ide, vidis vyskusala si a este ti ich uspinila a nechcela, no na porazrnie. A pri tejto som sa obavala,ako som pisala,ze overal natrhne,nebude chciet a uz ho ani dalej nepredam

robim osobny odber, preferujem ho, neposielam postou, predavam/darujem veci v skupinach mojej obce a okolia. Ale nikdy nepustam ludi dnu, aby si poskusali. Podam cez branicku a dovidenia.....