icon

Overenie stránky www.inaessentials.sk

dessynka
10. mar 2023

Ahojte chcem sa informovať či mate skúsenosti s webku www.inaessentials.sk, všade majú úžasne recenzie čo je veľmi zvláštne 😳 sú aj na face a pri každom príspevku majú neuveriteľne kladne komenty

alenah31
10. mar 2023

@dessynka je to overená stránka, pravidelne od nich kupujem šampóny pre dcéru keďže je alergická skoro na všetko. Skúšali sme aj prípravky na pleť (hlavne tá levanduľová voda nás zaujala) - no nula bodov, zázraky ako v komentároch sa nekonali.

lenkakoc444
10. mar 2023

@dessynka aj ja kupujem pletove vody. Oni davaju sialene akcie 🙂

michalka78
10. mar 2023

pravdu povediac mna tie výrobky neohurili..ale možno niekomu vyhovuju-asi treba vyskúšať.su to prírodne výrobky..mali sme levandulový šampon-za mna vlasy boli suche,také krepove a vobec nepenil-mne vyhovuju šampony ktoré urobia dobru penu...,žihlavovú vodu na vlasy,borovicovú vodu,levandulovu vodu,levandulove mydlo,sol do kúpela na nohy sa mi páčila asi najviac...

blueprincess
16. mar 2025

@dessynka nam to pomohlo na exem

jo234v
1. jún 2025

Tu vodu so škumpou prosti paradentoze a na zapal dasien neskusal nikto?opkati sa to?

vikus17489
29. sep 2025

Ahojte baby, mne od nich pomohol produkt na ekzem, vyborne mi zaucinkoval a teraz maju nejake nove serum https://www.inaessentials.sk/products/intenzivn... , prislo mi to od nich na e-mail a plus opat k tomu davaju nejaky darcek, mate s tym skusenosti? Ja to idem asi vyskusat.

potomka
29. sep 2025
@vikus17489

Ahojte baby, mne od nich pomohol produkt na ekzem, vyborne mi zaucinkoval a teraz maju nejake nove serum https://www.inaessentials.sk/products/intenzivn... , prislo mi to od nich na e-mail a plus opat k tomu davaju nejaky darcek, mate s tym skusenosti? Ja to idem asi vyskusat.

@vikus17489 idem si o nom precitat..serum na plet pouzivam, tak by som aj ja vyskusala nieco nove...

vikus17489
7. okt 2025
@potomka

@vikus17489 idem si o nom precitat..serum na plet pouzivam, tak by som aj ja vyskusala nieco nove...

@potomka aj si sa docitala, co ta zaujimalo? Ja ho uz mam doma a pekne rano aj vecer si ho aplikujem na tvar🙂

potomka
3. nov 2025
@vikus17489

@potomka aj si sa docitala, co ta zaujimalo? Ja ho uz mam doma a pekne rano aj vecer si ho aplikujem na tvar🙂

@vikus17489 prepac, som tu dlhsi cas nebola...ano, vsetko co som chcela vediet, som sa docitala, ved to tam maju pekne vsetko vypisane a co som este viac chcela zistit, tak som im napisala a odpisali mi, som bola normalne v soku, ze takto komunikuju so svojimi zakaznikmi..aj ja ho uz mam...