Potraviny domov
zdravim vas, chcela by som sa spytat, ci mate skusenost s objednavkou potravin priamo domov? objednali by ste tak znovu? bolo vsetko ok? podla mna je to velka pomoc a uspora casu, len zatial som to este nevyskusala, tak neviem, ci to nie je risk.
už rok a pol primárne objednávam potraviny z rohlíku alebo košíku, do obchodov chodím minimálne. som spokojná, služby majú fakt na úrovni a tlačiť sa v obchodoch a vláčiť sa s taškami sa mi fakt nechce.
ja z Lunys a super, zatial nebol problem
risk coho? na tescu fungujem odkedy zacali. sluzbu mam predplatenu a je to obrovske plus.
@lealikk Aj ja objednávam z Tesca asi 2x do mesiaca veľký nákup a menšie z Nitrazdroja, nebol ešte žiaden problém.
Ja si najlepšie samozrejme nakúpim sama, ale keďže môj muž pracuje na turnusy a občas sa jednoducho z domu nedostanem, tak objednám Tesco. Za mňa veľká spokojnosť, tovar vždy čerstvý, kuriér ochotný, privezie až za bránu. Určite ešte objednám v prípadoch potreby
Nič nie je lepšie ako objednať tovar domov.
Za pár eur ti to donesu až k dverám a same ťažké veci🤣🤣
( bývam na treťom poschodí bez výťahu)
Vždy 1x týždenne.
Ja využívam len na veľmi ťažké a objemné nákupy alebo na nákup potravín, ktoré sa v bežnom obchode nedajú kúpiť. Inak je to mimo môjho bežného rozpočtu.
Stále objednávam. Okrem ovocia a zeleniny, to musím vidieť, nemám rada nedozreté čo mi výberú
@monicka144 ved prave preto to laka aj mna. a to objednavas cez aplikaciu? som myslela, ze len menu dorucuju, mekac a taketo veci.
@lealikk my sme objednávali z Tesca ale potom keď nám chodilo zhnité ovocie a pred koncom záruky jogurty že jeden deň a museli sme všetky povyhadzovat už nikdy viac !!!!
@barbora19911 Tak to musel byť výnimočný prípad, lebo mne sa toto jakživ nestalo 😀 Dávajú si na to vo Wolte dosť pozor 🙂 Ja už inak fakt potraviny nenakupujem. Keď si predstavím ten čas, ktorý utratím cestou tam, parkovaním, samotným behaním po obchode plus cesta späť, to je akože kopu času, ktorý viem rozhodne využiť aj inak.
@monicka144 presne tak a ked to moze za teba spravit niekto iny, kto je za to este aj plateny, tak nevidim dovod, preco to realne nevyuzivat 😂 za to dorucenie som ochotna zaplatit tiez, je to skvela moznost mat nieco taketo.
@monicka144 ako hej , ale nestava sa ti, ze na nieco zabudnes, ci aky mas system v tom, aby si nakupila vsetko co potrebujes... mne sa kolko krat stane, ze idem po nieco, ale tak zbadam este hento tamto a mam plny vozik odrazu
Kazdy tyzden…velmi malo chodim do obchodu, len po specificke veci.
@pukavica Nie, nestáva 😀 Predtým áno, ale už si dávam na to pozor rozhodne 😀 Takto minieš aj to, čo nemáš 😀
@monicka144 ako s anakupuje cez wolt 😳 to je novinka??
@victoriab Normálne cez aplikáciu 🙂 Tam si navolíš potraviny, ktoré chceš ako reálne v obchode fyzicky keď nakupuješ, vyberieš si položky, vložíš do košíka. A čakáš na kuriéra 😀 Nemajú to dlho, tiež ma to prekvapilo a potešilo zároveň 🙂 Ale tak sa divím, že si o tom ešte nepočula, je to celkom rozšírené už 🙂
@monicka144 a to vlastje nakioujes na wolte ci akoze z tesca len wolt to donesie? 😁 len aby som chaoala 😁
@victoriab no mas normalne appku wolt - podla toho v akom meste sa nachadzas, vies si potraviny vybrat bud z tesca alebo billy. vsade billa nie je, ale tesco mas vacsinou v kazdom meste. a za mna vacsi vyber z toho tesca, ale uz som aj z billy objednavala 🙂 proste niekedy najdem zaujimavejsie produkty tam a niekde zase tam 😀
hmmmma ak mam napriklad tesco karticku, mozem si ju uplatnit aj v ramci nakupu cez wolt? ci to nevies?
suseda si objednáva z Tesca, je spokojná.
@fadama ja presne tak isto 🤣. Uz ma to nebavilo vlacit tazke tasky hore. Takto si pohodlne objednam😀

Objednavam z Tesca, doteraz nebol najmensi problem.