icon

Potraviny domov

lealikk
30. jún 2023

zdravim vas, chcela by som sa spytat, ci mate skusenost s objednavkou potravin priamo domov? objednali by ste tak znovu? bolo vsetko ok? podla mna je to velka pomoc a uspora casu, len zatial som to este nevyskusala, tak neviem, ci to nie je risk.

Strana
z2
viestta
30. jún 2023

Objednavam z Tesca, doteraz nebol najmensi problem.

levandula7
30. jún 2023

už rok a pol primárne objednávam potraviny z rohlíku alebo košíku, do obchodov chodím minimálne. som spokojná, služby majú fakt na úrovni a tlačiť sa v obchodoch a vláčiť sa s taškami sa mi fakt nechce.

michaela412
30. jún 2023

ja z Lunys a super, zatial nebol problem

elanor
30. jún 2023

@lealikk 10 rokov objednavam raz za cas vacsi nakup z Tesca. Na 99% vzdy vsetko ok. Ak sa aj nieco vyskytlo, reklamacia bola vzdy vyriesena velmi rychlo a k mojej spojnosti. Za cely 10r. som reklamaciu riesila 3x. Takze pohodicka

lija22
30. jún 2023

risk coho? na tescu fungujem odkedy zacali. sluzbu mam predplatenu a je to obrovske plus.

petronelag
30. jún 2023

@lealikk Aj ja objednávam z Tesca asi 2x do mesiaca veľký nákup a menšie z Nitrazdroja, nebol ešte žiaden problém.

stannkal
30. jún 2023

@lealikk ved vyskúšaj, v com by to mal byť risk? My objednavame aspoň 2x za týždeň a ja som super spokojná, vynesu až do bytu.

skeblicka77
30. jún 2023

Ja si najlepšie samozrejme nakúpim sama, ale keďže môj muž pracuje na turnusy a občas sa jednoducho z domu nedostanem, tak objednám Tesco. Za mňa veľká spokojnosť, tovar vždy čerstvý, kuriér ochotný, privezie až za bránu. Určite ešte objednám v prípadoch potreby

nikasmile
30. jún 2023

@lealikk Tesco a eDelia. Obe bez problémov. Delia vyššie ceny, ale lepšie služby. V podstate Tesco využívam na väčší nákup, Deliu na menší.

fadama
30. jún 2023

Nič nie je lepšie ako objednať tovar domov.
Za pár eur ti to donesu až k dverám a same ťažké veci🤣🤣
( bývam na treťom poschodí bez výťahu)
Vždy 1x týždenne.

suge
30. jún 2023

Ja využívam len na veľmi ťažké a objemné nákupy alebo na nákup potravín, ktoré sa v bežnom obchode nedajú kúpiť. Inak je to mimo môjho bežného rozpočtu.

bluka2
30. jún 2023

Stále objednávam. Okrem ovocia a zeleniny, to musím vidieť, nemám rada nedozreté čo mi výberú

monicka144
4. júl 2023

Samozrejme, ja objednávam zásadne cez Wolt 👍 Doteraz nebol žiadny problém a objednávka zakaždým prišla tak do 30 minút maximálne. Keď plánujem väčší nákup, tak iba takto. Už si ani neviem predstaviť, že by som vláčila sama tie ťažké tašky, to vôbec. Načo, keď netreba 😀

lealikk
autor
6. júl 2023

@monicka144 ved prave preto to laka aj mna. a to objednavas cez aplikaciu? som myslela, ze len menu dorucuju, mekac a taketo veci.

rdi
11. júl 2023

@lealikk Nie nie, toto maju novinku, ze dorucuju potraviny. Chcela som vyskusat a uplne v pohodke 🙂 Aj prislo rychlo aj pekne porozdelovane do tasiek, za co som vdacna - kozmetika a drogeria zvlast, potraviny zvlast, pre psika produkty zvlast.

barbora19911
11. júl 2023

@lealikk my sme objednávali z Tesca ale potom keď nám chodilo zhnité ovocie a pred koncom záruky jogurty že jeden deň a museli sme všetky povyhadzovat už nikdy viac !!!!

monicka144
12. júl 2023

@barbora19911 Tak to musel byť výnimočný prípad, lebo mne sa toto jakživ nestalo 😀 Dávajú si na to vo Wolte dosť pozor 🙂 Ja už inak fakt potraviny nenakupujem. Keď si predstavím ten čas, ktorý utratím cestou tam, parkovaním, samotným behaním po obchode plus cesta späť, to je akože kopu času, ktorý viem rozhodne využiť aj inak.

miriamik77
13. júl 2023

@monicka144 presne tak a ked to moze za teba spravit niekto iny, kto je za to este aj plateny, tak nevidim dovod, preco to realne nevyuzivat 😂 za to dorucenie som ochotna zaplatit tiez, je to skvela moznost mat nieco taketo.

pukavica
17. júl 2023

@monicka144 ako hej , ale nestava sa ti, ze na nieco zabudnes, ci aky mas system v tom, aby si nakupila vsetko co potrebujes... mne sa kolko krat stane, ze idem po nieco, ale tak zbadam este hento tamto a mam plny vozik odrazu

ropucha6
17. júl 2023

Kazdy tyzden…velmi malo chodim do obchodu, len po specificke veci.

monicka144
17. júl 2023

@pukavica Nie, nestáva 😀 Predtým áno, ale už si dávam na to pozor rozhodne 😀 Takto minieš aj to, čo nemáš 😀

victoriab
17. júl 2023

@monicka144 ako s anakupuje cez wolt 😳 to je novinka??

monicka144
17. júl 2023

@victoriab Normálne cez aplikáciu 🙂 Tam si navolíš potraviny, ktoré chceš ako reálne v obchode fyzicky keď nakupuješ, vyberieš si položky, vložíš do košíka. A čakáš na kuriéra 😀 Nemajú to dlho, tiež ma to prekvapilo a potešilo zároveň 🙂 Ale tak sa divím, že si o tom ešte nepočula, je to celkom rozšírené už 🙂

victoriab
17. júl 2023

@monicka144 a to vlastje nakioujes na wolte ci akoze z tesca len wolt to donesie? 😁 len aby som chaoala 😁

miriamik77
18. júl 2023

@victoriab no mas normalne appku wolt - podla toho v akom meste sa nachadzas, vies si potraviny vybrat bud z tesca alebo billy. vsade billa nie je, ale tesco mas vacsinou v kazdom meste. a za mna vacsi vyber z toho tesca, ale uz som aj z billy objednavala 🙂 proste niekedy najdem zaujimavejsie produkty tam a niekde zase tam 😀

tapala
18. júl 2023

hmmmma ak mam napriklad tesco karticku, mozem si ju uplatnit aj v ramci nakupu cez wolt? ci to nevies?

27dianka
19. júl 2023

Mne sa najlepšie pozdáva Foodora, aj dnes mi prišiel menší nákup, nestíhačka proste dnes, ani do obchodu nebolo kedy, tak som to takto vybavila. Neviem, ako som mohla fungovať bez týchto služieb 😀

kvetinka75
19. júl 2023

suseda si objednáva z Tesca, je spokojná.

rucka77
19. júl 2023

@27dianka clovek raz vyskusa a normalne sa na to namota, ze 🙂

malinka158
19. júl 2023

@fadama ja presne tak isto 🤣. Uz ma to nebavilo vlacit tazke tasky hore. Takto si pohodlne objednam😀

Strana
z2