Pozor na klamlivé praktiky obchodu mall.sk
Neobjednávajte!!!!!
Už to dávno nie je mall aký sme poznali.
Klamú, nevrátia vám peniaze, tovar nedoručia, zrušia objednávku po mesiaci!!!!!
Nedajte si pokaziť Vianoce týmto nekorektným podvodným eshopom!!!!
@tomcimka veru,aj my sme bezproblemov vybavili reklamaciu a poslali mi zlavu na dalsi nakup,ked mi nejaka drobnost chybala v tovare,ale jeho funkcnost to neovplyvnilo a tovar som nechcela vratit...z allegra tiez objednavam a zatial ok
@rozculena píšem o malle a nevidím jediný dôvod aby som ti posielala produkt. Čo máš z toho? Nechceš náhodou aj číslo objednávky?
autorka, to čo píšeš je neúplná info - a predpokladám že rozculena chce pozrieť kde by mohol byť zádrhel. lebo takto je to iba ako jedna baba povedala a ani to nemusí byť celkom pravda ...
Mrzí ma tvoja skúsenosť, ale napr. aj mne dnes prišla zásielka z allegra, aj z mallu. Obe vlastne boli z mallu, len cez allegro ponúkali lacnejšie, tak som vzala odtiaľ a poštovné som neplatila. Už mi aj vracali € a ok zatiaľ.
Ja som toto riešila minulý rok. Objednaný tovar. Neprišiel do vianoc a to som objednávala v októbri. po novom roku som to teda chcela zrušiť ale stále výhovorky že už to má dopravca a má nám to doručiť. Nakoniec som dopravcovi písala že kde to je tak mi dal oficiálne vyjadrenie že oni to nemajú že u nich je len žiadanka na dopravu a vtedy mi objednávku zrušili a o peniaze som musela písať ešte asi 2X.
tak si trhni nohou
Neodporúča obchod
objednala som si tovar Vtech Kidi Secret Safe - Môj tajný denník č. 156670611/1, dňa 4.12.2024 , doposiaľ neprišiel a zistila som, že objednávka bola zrušená, tovar bol vraj zaplatený. Nič som neplatila, nebol dôvod. Nahnevalo ma to, lebo to bol vianočný darček pre vnučku .
Overený zákazník Martin
Pridané pred 1 dňom
Neodporúča obchod
10 %
Objednane na vydajnu prevadzku, ktora bola zatvorena. V Mall po telefonate, ze preveria co sa stalo sa uz nikto neozval....
Overený zákazník Matúš
Pridané pred 1 dňom
Neodporúča obchod
10 %
Čakal som na tovar týždeň, chodili mi správy, že tovar je na ceste, kedy dorazí a pod. a potom mi prišla správa, že tovar nevedia doručiť do výdajného miesta, objednávka je zrušená a peniaze mi vrátia. To je tak, keď sa človek spoľahne…
Toto sú recenzie staré 1 deň
Autorka uvedom si že idú sviatky.. Majú plno objednávok a treba si uvedomiť že aj tam pracujú,, len" ľudia.. Mne sa stalo minulý týždeň že som hľadala svoj balík po celom meste, konkrétne z alzy.. 3 dni mi chodilo že ho nevedia doručiť do boxu.. Potom ho doručili a prišiel mi nesprávny kód čiže som box nevedela otvoriť... Zavolala som do eshopu a pán to vybavil za minútu.. Presmerovali balík na iné výdajne miesto lebo box bol plný.. Áno, 3 dni bol plný! Možno preto tie recenzie, že zrušené objednávky a že nevedia doručiť tovar... Tie boxy sú teraz totálne preplnené.. Netreba sa rozčuľovať a húkať tu po ženách, ktoré majú dobrú skúsenosť.. Navyše, ak si mala predtým problém s tou objednávkou za 20e, načo si tam objednávala znova za 120e?
to odkiaľ sú tie recenzie na ten denník?
https://www.mall.sk/elektronicke-hracky/vtech-k...
@rozculena asi z heureky...myslim
@jarmila2010 autorka zavádza
overený zákazník martin odmietol prebrať tovar
overený zákazník matúš
bolo mu vysvetlené,čo sa stalo a dostal kompenzáciu.
nakopírovala sem len to,čo sa jej hodí
je 10 dní do Vianoc.Kto teraz objednáva niečo v eshope,tak nemôže čakať,že to bude tak,ako mimo týchto bláznivých sviatkov.
Takto kolabujú všetci dopravcovia vždy na vianoce,ja neviem,že sa niekto tomu vôbec čuduje
Nikdy som nemala problém. Aj teraz som objednala
Ja normálne žasnem nad týmito reakciami. Veď všetci sme spotrebitelia, autorka upozornila na problém s obchodom. Dnes je to ona, zajtra to môžte byť vy. Či chcete alebo nie mall má kopec negatívnyh recenzií, najmä na reklamácie.. nevrátia, nespravia, vy ste to pokazili, dáme vám len nejakú smiešnu kompenzáciu. Vy miesto toho aby ste autorke poďakovali, alebo zvýšili ostražitosť, tak ju budete obviňovať, že si vymýšľa. Veď ona vás nemusí presviedčať 🙈 ona vám chcela dobre. Inak aj gigastor takto začínal, najprv sa tam nedalo dovolať, automat zdvihol a položil, tovar nevyreklamovali, nevymenili, nevrátili peniaze. A pred 10 a viac rokmi jeden s naj e-shopov so spokojnymi zákazníkmi.
Nejaké pekné recenzie o Tom ako ochotne mall vracia peniaze je tu
https://www.spotrebitelskytest.sk/hodnotenie-es...
To že vy ste to mali ok, neznamená že všetci to mali ok, to je trošku málo. 🙈🙈🙈
@shee11 tak,ked nemam negativnu skusenost,tak asi tu nebudem nadavat na obchod...my sme reklamovali hernu stolicku po roku a bez problemov vratili €...a rovnako,nikdy sme nemali problem s objednavkami...
@shee11 Nad cim zasnete? Miesate 2 cez 3. Co maju spolocne reklamacie s tymto problemom? Ludia prosim uvedomte si ze na danej stranke sa predaju DENNE tisicky veci. To nieje obchodik s 10 objednavkami denne. Ano vzdy budu vychcani ludia, preto sa predajcovia musia branit.
A ako som uz pisal neposlu penizky do 7 dni zadam reklamaciu na kartu. ( To je skor o financnej gramotnosti Slovakov a prav ktore mate a moznosti na riesenie. Napr platit dane to ano ale sluzby statu su na hovno (5). Vy by ste isli do hotela kde nic nefunguje? Nie davno by hotel skrachoval.)
A zapamatajte si ze vacsinou negativnu recenziu napisete ale dobru uz nie. A to je presne dovod preco ich je tam viacej.
@alkoholik no veľa, čítala som recenziu od pani, ktorá kúpila kávovar za 800€, po 2 mesiacoch sa jej pokazil,.odôvodnili to jej chybou ( vraj necistota z kávy zničila mlynček), poslali jej ho späť a nemá ani kávovar ani peniaze.
Gigastore tiez takto začal . Nakoniec už robil také veci, že predával nefunkčný tovar ako nový, vinu zvalil na vás a skončili ste bez produktu a bez peňazí. Ak eshopu dvíha telefón automat, ktorý len prečíta to čo je na stránke a potom položí, je to pre mňa obrovská stopka.
Samozrejme dúfam, že všetci zákazníci budú mať len a len dobré skúsenosti, ale zároveň ďakujem autorke aj za ten jej príbeh, že naň upozornila.
Tiež som mala dvakrát problém. Raz nedoručili objednávku, druhýkrát problém s vrátením tovaru. Peniaze vrátili až po negatívnej recenzii.

objednávala si z Mall alebo Alegra? Daj sem link na ten produkt