Prečo mi chodia sms z Facebooku?

17. nov 2021

<#> 847362 je váš kód pre Facebook
H35Q+Rpn7Ko
Samozrejme čísla som zmenila ale takéto sms mi prišli už niekoľko krát a netuším prečo?
Môže byť, že sa mi niekto snaží naburat do účtu?

zanetakovacsova
17. nov 2021

Áno s najväčšou pravdepodobnosťou sa niekto snaží sa vám dostať do účtu.

autor
17. nov 2021

@zanetakovacsova aj sa mu to podarí? Keď sms kód prišiel mne na mobil? Neviete, z akého dôvodu, by to niekto robil? Ja naozaj nemám žiadne tajnosti, ani nič zaujímavé na mojom fb nie je, dokonca ani fotky.... nemám ani tušenie, koho by mohol môj fv trápiť. Jedine mi napadaju nejaký úplne cudzí hackeri....?
Dá sa to zistiť, kto?

mamina0078
17. nov 2021

Z FB ti môže chodiť aj ak máš instagram a tam sa ti chce niekto nabúrať. Mne osobne z fb priamo pred prihlásením nikdy neprišla SMS len pre instagram.

zanetakovacsova
17. nov 2021

@mamina0078 dá sa to nastaviť ja to mám keď sa pripojím z nového miesta tak mi príde sms s kódom.
Neviem či sa podarí bez kódu by sa nemalo. Dúfam že nie 😊alebo vám príde upozornenie na fb a dajte že to nie ste vy tak ho nepustí.

autor
17. nov 2021

Ďakujem baby.
Nerozumiem tomu. ABSOLÚTNE

autor
17. nov 2021

Ako však v pohode.... nič zaujímavé tam nie je. Len aby sa potom nezneuzil môj profil a nebudem mat ešte zbytočne problémy. 👀

savanna
17. nov 2021

Ja by som si co najskor pomenila hesla - na fb, insta aj na maily, skus si dat nejake co najsilnejsie.
Co sa tyka toho, ci mas zaujimavy profil - oni sa snazia casto dostat k osobnym udajom, ukradnut identitu napr., aj bankove alebo ine udaje, vselico. Na fb neprijimaj ziadosti o priatelstva od vseliakych cudzich ludi, castokrat su to podvodnici ani neklikaj na ziadne cudne linky, ak by ti nejake nahodou prisli cez messenger.

autor
17. nov 2021

@savanna ja nemám ani svoje meno na fb, ani žiadne fotky. Ale ôk pomenim.vdaka za rady. A instagram ani neviem poriadne používať... netusim aké tam mam heslo a ci ho vôbec ešte mam.

marika142
18. nov 2021

no ak ti taketo nieco chodi, tak si skus pravidelnejsie menit heslo a uvidis, ci sa to bude stale opakovat. ono je v principe dobre ze ti take nieco chodi, ak sa ti tam chce niekto naburat aspon o tom vies 🙂