icon

Prečo mi Instagram ukazuje neplatné heslo?

1. aug 2024

Ahojte, nemali ste niekto problém s prihlásením na Instagram? Keď sa prihlasujem ukazuje mi ze heslo je neplatné. Tak som ho cez mail zmenila prihlásim sa s novým aj tak ukazuje ze neplatné a neda sa prihlásiť …

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Skus z ineho zariadenia sa prihlasit. Alebo nie cez apku ale cez web.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
1. aug 2024
vanilkovazmrzka
1. aug 2024

A ked si si zmenila heslo, prislo ti potvrdenie o uspesnej zmene?

autor
1. aug 2024

@vanilkovazmrzka ano prišlo ale prihlásiť sa neda a najhoršie je ze neviem kontaktovať ani centrum pomoci lebo mi ukazuje ze odkaz je neplatný ..

hiro
1. aug 2024

:D To su mongoli. Oni vypli help pre Instagram a dali to na Facebook. Len nejako zabudli na presmerovanie. Ta stranka co nejde je tato:
I Can't Log In - Instagram Help Center
help.instagram.com/374546259294234
Cez google som nasiel kde sa to teraz nachadza - tu to je funkcne cez facebook.com:
https://www.facebook.com/help/instagram/3745462...

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

A este mam hlupu otazku :D ked zadavas nove heslo, davas urcite spravne? Idealne by bolo kebyze ho kopirujes nech mas istotu ze si zadala spravne symboly :D

Nechcem skusat zmenu hesla u seba lebo ked tam maju nejaky bug nechcem sa vylockovat 😆 mozno skus si spravit iny ucet, ci ti to pod novym uctom pojde

autor
1. aug 2024

Ano samozrejme ze zadávam správne 😀 ale nejde a nejde

autor
1. aug 2024

@hiro ďakujem ale aj tak to nejde lebo mna to niekam presmeruje vzdy a odkaz je neplatný …

hiro
1. aug 2024

Mala by ist...
www.
facebook.com/help/instagram/374546259294234/help.instagram.com/help.instagram.com/358911864194456

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

A dalsiu zmenu hesla ti nedovoli?

autor
1. aug 2024

@vanilkovazmrzka skúsila som znova aj napriek tomu príde mail o zmene hesla ale pri prihlásení ukazuje to iste ze heslo je nesprávne 🙄

autor
1. aug 2024

@hiro ano sem sa dostanem len ja musim potom rozkliknut ďalší link a ten ma vyhodí už mimo ako neplatný

vanilkovazmrzka
1. aug 2024

Tak ja sa vzdavam. Vykasli sa na to a skus zajtra. :D

autor
1. aug 2024

@vanilkovazmrzka skúsim a ďakujem za radu 😀

rozculena
1. aug 2024

a cez telefónne číslo sa ti nedá prihlásiť? Lebo ja som sa naposledy prihlasovala cez kód,čo mi poslali do smsky

autor
2. aug 2024

@rozculena skúšala som aj cez to ale nejde aj tak

rozculena
2. aug 2024

tak fakt neviem

podobnyprovlem
29. okt 2024

Mám rovnaký problém. Podarilo sa vám to nejak vyriešiť ?

autor
29. okt 2024

@podobnyprovlem vyriešila som to tak že som si vybrala možnosť overenia cez kamarátov. A tí museli potvrdiť že sa neviem dostať k účtu. Potom to už išlo

hladamriesenia
Autor odpoveď zmazal