icon

Prečo niektorí potrebujú ponižovať a ubližovať?

2. okt 2025

Čo vám dáva do života, nie ako človeku, ale ako žene - matke, ak ubližujete tu svojimi komentármi iným ženám, matkám v núdzi? Nieje to zbabelé? či choré? Urážate, zosmiešňujete, radíte nezmysli.

Strana
z3
really8
2. okt 2025

@anonym_autor a tebe co dal tento vyplod?

matkaleskova
2. okt 2025

Niektore su v nudzi a niektore sa len tak tvaria. To nie je ubohe? Kazdy radi ako vie. Niekto sa vyslovene vyziva v tom, ked moze niekoho "verejne" zhodit.

unicornlady
2. okt 2025

Pretože na internete nenesú žiadnu zodpovednosť za to, čo napíšu.
Tak sa môžu prejaviť naplno. Kopnúť si do iných, lebo samé sa cítia zle.

https://ciernalabut.dennikn.sk/4937/internet-ak...

majus2323
2. okt 2025

@anonym_autor nikto tu nekaze písať nikomu príspevky. Človek čo je príčetný a napíše príspevok je uzrozumený s tým, že tu bude všehochuť názorov a áno aj nervózne matky a áno aj ľudí čo sa bavia na zlých komentároch a píšu ich.
Normálny človek ale si tie komentáre brať k srdcu nebude.

oceanahory
2. okt 2025

@anonym_autor Takto...ja osobne sa snazim vzdy radit, ci vyjadrit k niecomu co najviac ludsky, ako sa mi da, ALE obcas tu mame naozaj take diskusie, absurdne pohlady, ci zivotne situacie/skusenosti, ze aj ja reagujem mozno viacej asertivne, ako by som mala. Ono su ludia, ktori vazne potrebuju aspon poriadnu "virtualnu facku", aby pochopili, ze si za svoju situaciu mozu sami, ze nariekanim nic nevyriesia a musia sa naozaj dat dokopy. 🤷
Samozrejme, obcas tu aj ja vnimam uzivatelov, ktori pri kazdej diskusii hladaju dovod, kde a preco si kopnut do cloveka, aj ked na to naozaj nie je dovod...za mna je to tiez ubohe a zjavne si nieco dotycny kompenzuje. Takto to vsak funguje aj v osobnom zivote, su ludia ktorym nikdy nevyhovies. Ak ale niekto nevie predychat skutocnost, ze na diskusnom fore, ako je MK sa stretnes naozaj s roznymi ludmi, nazormi, myslienkami a prejavmi...tak je lepsie taketo forum nenavstevovat.

melanta
2. okt 2025

Tak zoberme si prípade diskusie zo včera - žena matka s malým dieťaťom, ex a otec dieťaťa ju u nej doma napadol a škrtil, pričom nešlo o ojedninelý prípad fyzického násilia. A čo urobila ona? Nie nie, nevolala políciu, ona sa k tomuto ex presťahovala do domu, lebo veď nemusí platiť nájom a on tam väčšinu mesiaca nie je.

Ako pardón, ale taká žena nie je normálna a je namieste, aby jej niekto otvoril oči a povedia, že sa správa ako kra** a ako zlá mater.

Potom dnešná diskusia, kde je žena v depke, že nemá peniaze, lebo muž jej nedá - ale hádaj čo, je na materskej s tretím dieťaťom. Ako pardón, čo ju máme všetci pochváliť za to, že bez peňazí rodí ďalšie a ďalšie deti mužovi, o ktorom vie, že je k ničomu?

A takto by sme tu mohli pokračovať na niekoľko strán - príbehy žien, ktoré sa správajú hlúpo a ak nedostanú odpovede, aké sa im páčia, tak sa cítia ublížene. Ale niekedy pomoc tkvie práve v tom, aby sa ľuďom otvorili oči a pohli riťou a začali niečo robiť.

anonym_8c476a
2. okt 2025

Len nestastnik kope do inych😏

melanta
2. okt 2025
@matkaleskova

Niektore su v nudzi a niektore sa len tak tvaria. To nie je ubohe? Kazdy radi ako vie. Niekto sa vyslovene vyziva v tom, ked moze niekoho "verejne" zhodit.

@matkaleskova ja si myslím, že tu je veľmi nízke minimum žien, ktoré chcú vyslovene niekoho zhodiť a robí im to dobre. Ak sa zamyslím, tak ani neviem, či tu niekoho takého vôbec evidujem, kto by chodil do diskusií vyslovene kopnúť si to niekoho. Len niektoré proste hovoríme veci na rovinu a nerobíme okolo toho ružové obláčiky. Veľa žien je v prdeli práve preto, že každý okolo čuší alebo hovorí v rozprávkach a to oči neotvorí.

nyusika
2. okt 2025

konkretne ma irituju anonymne temy a komentare...a tym padom ma irituju zufale hlupane, ktore maju potrebu sa takto odbavovat na socialnej sieti.
lebo vazne to, co pisu, nemyslia - su to len ucelovo zalozene temy.
a nie, neurazam, len reagujem tak, ako v danej chvili uznam za vhodne.

pokial sa niekto nudi a ma potrebu zakladat taketo stupdne temy, nemam problem to rovno napisat.

really8
2. okt 2025
@anonym_8c476a

Len nestastnik kope do inych😏

@anonym_8c476a kravina

melanta
2. okt 2025
@nyusika

konkretne ma irituju anonymne temy a komentare...a tym padom ma irituju zufale hlupane, ktore maju potrebu sa takto odbavovat na socialnej sieti.

pokial sa niekto nudi a ma potrebu zakladat taketo stupdne temy, nemam problem to rovno napisat.

@nyusika toto sa aj mne "páči". Založiť anonymne diskusiu o tom, ako niekto hejtuje, pritom vlastne autor sám týmto príspevkom hejtuje a pritom ani nemá gule to urobiť pod svojím nickom.

anonym_9b65fb
2. okt 2025
@nyusika

Ty si dosť útočná a strcena v každej téme. Nikto ťa nenúti písať pod svojím nickom tak nezavid druhým anonymitu. Tá funkcia tu je.

@nyusika

nyusika
2. okt 2025
@melanta

@nyusika toto sa aj mne "páči". Založiť anonymne diskusiu o tom, ako niekto hejtuje, pritom vlastne autor sám týmto príspevkom hejtuje a pritom ani nemá gule to urobiť pod svojím nickom.

@melanta plus stalkovat "oblubene" nicky v akejkolvek diskusii a anonymne im to nalozot - v ich ponimani, samozrejme 😀
idealne pod ruskom anonymity aj vytahovat sukromne informacie o mene, bydlisku, rodine....myslim take, ktore ta sledovana osoba nezverejnila.
a ked to nahlasis, hadaj, co spravi admin ?

nyusika
2. okt 2025
@anonym_9b65fb

Ty si dosť útočná a strcena v každej téme. Nikto ťa nenúti písať pod svojím nickom tak nezavid druhým anonymitu. Tá funkcia tu je.

@nyusika

@anonym_9b65fb a ty odkial vies, kde vsade som strcena ?

anonym_ceb8af
2. okt 2025

Vsak si taku matku v nudzi zober pod ochranne kridla a nepoukazuj na ostatne, ktore jej otvaraju oci,... dlho a zbytocne. 🥀

💧Aj teraz mi zjedol poslednú šunku čo som mala deťom do toastov a išiel do roboty. Keď si odložím nejaké peniaze vždy ich vezme a bez môjho súhlasu.

melanta
2. okt 2025
@anonym_9b65fb

@nyusika

@anonym_9b65fb ak vieš, že je strčená v každej diskusii, tak len preto, že každú diskusiu čítaš. Áno, možnosť písať anonymne tu síce je a je v poriadku, ak človek pod rúškom anonymity napíše niečo diskrétne. Ale mať hrdinské reči a osočovať (lebo to si práve urobila) len pod rúškom anonymného nicku, to je fakt hrdinské.

alickapusinka
2. okt 2025

ten kto ponižuje druheho je sám nizky a ma male sebavedomie.A vo svojom živote ma nasrate a stara sa do druhých.Svoje problémy si nebudu riešiť ale riešia problémy cudzich.Namiesto toho aby si pozametali pred vlastným prahom.

really8
2. okt 2025
@alickapusinka

ten kto ponižuje druheho je sám nizky a ma male sebavedomie.A vo svojom živote ma nasrate a stara sa do druhých.Svoje problémy si nebudu riešiť ale riešia problémy cudzich.Namiesto toho aby si pozametali pred vlastným prahom.

@alickapusinka ale no taaaaak😂

alica110
2. okt 2025

Cítia sa potom menej na ho*no.

madeincssr
2. okt 2025

@anonym_autor povaha, anonymita (vacsina z nich by to autorke do oci nedokazala povedat), nedostatok informacii a z toho vyplyvajuce unahlene (zjednodusene) zavery, skodoradost, predvadzanie sa...

anonym_24665f
2. okt 2025

@anonym_autor kazdy den tato ista otazka, na co prosim ta, na co . mas zly den ze?

anonym_ee400d
2. okt 2025
@nyusika

@melanta plus stalkovat "oblubene" nicky v akejkolvek diskusii a anonymne im to nalozot - v ich ponimani, samozrejme 😀
idealne pod ruskom anonymity aj vytahovat sukromne informacie o mene, bydlisku, rodine....myslim take, ktore ta sledovana osoba nezverejnila.
a ked to nahlasis, hadaj, co spravi admin ?

@nyusika práve preto tu píšeme anonymne, lebo to čo popisuješ sa tu deje. Chceme sa vyjadriť bez toho, aby na nás niekto útočil, lebo sme sa v inej diskusii nezhodli v názore. Vyslovene útočiť na niekoho pod anonym je trápne s tým s tebou súhlasím.

nyusika
2. okt 2025
@anonym_ee400d

@nyusika práve preto tu píšeme anonymne, lebo to čo popisuješ sa tu deje. Chceme sa vyjadriť bez toho, aby na nás niekto útočil, lebo sme sa v inej diskusii nezhodli v názore. Vyslovene útočiť na niekoho pod anonym je trápne s tým s tebou súhlasím.

@anonym_ee400d ja nemam potrebu pisat anonymne, pretoze si za svojimi nazormi stojim.
ano, stava sa, ze casom nazor zmeni a nemam problem to priznat - v zivote som uz menila nazor velakrat, nuic zvlastne, nic vynimocne. deje sa to vekom, skusenostami, inymi okolnostami.

99 percent prispievatelov pouziva anonymne nicky len preto, lebo su to zufale a frustrovane chudery a nasli knecne sposob, ak si toto kompenzovat.

anonym_ee400d
2. okt 2025
@nyusika

@anonym_ee400d ja nemam potrebu pisat anonymne, pretoze si za svojimi nazormi stojim.
ano, stava sa, ze casom nazor zmeni a nemam problem to priznat - v zivote som uz menila nazor velakrat, nuic zvlastne, nic vynimocne. deje sa to vekom, skusenostami, inymi okolnostami.

99 percent prispievatelov pouziva anonymne nicky len preto, lebo su to zufale a frustrovane chudery a nasli knecne sposob, ak si toto kompenzovat.

@nyusika ďakujem za vysvetlenie, ale necítim sa ako zúfalá frustrovaná chudera, komunikujem slušne, prajem ti pekný deň.

nyusika
2. okt 2025
@anonym_ee400d

@nyusika ďakujem za vysvetlenie, ale necítim sa ako zúfalá frustrovaná chudera, komunikujem slušne, prajem ti pekný deň.

@anonym_ee400d tak tvoj problem, ze si sa zaradila medzi 99 percent...kludne si sa mohla zaradit medzi to jedno percento - tie nie su zufale a frustrovane
ale tvpja volba...a napoveda to o mnohom 🙂

anonym_ee400d
2. okt 2025
@nyusika

@anonym_ee400d tak tvoj problem, ze si sa zaradila medzi 99 percent...kludne si sa mohla zaradit medzi to jedno percento - tie nie su zufale a frustrovane
ale tvpja volba...a napoveda to o mnohom 🙂

@nyusika je nás tu viac čo komunikujeme slušne pod anonym s porovnaním s tebou 🙂

nyusika
2. okt 2025
@anonym_ee400d

@nyusika je nás tu viac čo komunikujeme slušne pod anonym s porovnaním s tebou 🙂

@anonym_ee400d
ja nevyuzivam moznost anonymne komentovat.
za svoje nazory sa nehanbim.

anonym_ee400d
2. okt 2025
@nyusika

@anonym_ee400d
ja nevyuzivam moznost anonymne komentovat.
za svoje nazory sa nehanbim.

@nyusika ja by som sa hanbila byť tebou.

really8
2. okt 2025
@anonym_ee400d

@nyusika ja by som sa hanbila byť tebou.

@anonym_ee400d nemusis sa hanbit za inych ked sa evidentne hanbis za seba✌️

nyusika
2. okt 2025
@really8

@anonym_ee400d nemusis sa hanbit za inych ked sa evidentne hanbis za seba✌️

@really8 za inych sa lahsie hanbi

Strana
z3