icon

Prečo pridávate anonymné príspevky v diskusiách?

fineta
22. júl 2025

Čím ďalej viac vidieť anonymné príspevky v diskusiách...
Len sa zamýšľam, prečo využívate túto možnosť. Buď si stojím za svojím alebo nie. Potom je to také.... (krivé?)

viestta
22. júl 2025
@fineta

@viestta prijateľnejšie? V čom?

@fineta lebo to bola hakliva informacia, pre mna hakliva

fineta
autor
22. júl 2025

Mne je z "tých masiek" na zvracanie. Úprimne. Presne ako v reálnom živote. Len toľko k tejto funkcionalite na MK. Anonymnejšie viac ako anonymne. Ale áno, ideme s dobou, to je také... ospravedlňujúce.

fineta
autor
22. júl 2025
@viestta

@fineta lebo to bola hakliva informacia, pre mna hakliva

@viestta vďaka za odpoveď.

liusa82
22. júl 2025

skúšala som to aj ja asi dvakrát inak nie.Ani do slávnej diskusie o platoch som neprispela teda nepísala nič ani pod svojím nickom ani ako anonym .Ale bolo to zaujímavé čítanie.Odrazu aká chudoba na Slovensku vládne.Veru kde sú tie x tisícové platy...Riadne si tu ženské navymýšlali

fineta
autor
22. júl 2025
@teki1

@fineta Samozrejme,veď koník vie,kto je pod tým anonymom,len takto ponúka chrániť identitu svojich užívateliek.😉

@teki1 o to tu vlastne ide.

doriiis
22. júl 2025
@anonym_81ed96

@doriiis netrep 😅😅😅😅ty si tu známa, že v každej diskusii o plate si nanominovaná ako prvá a sa chvasceš že odrobiš pár hodín za mesiac a majland zarobíš

@anonym_81ed96 .....no vidíš.Tak môžeš hľadať a hádať ktorý z príspevkov je môj.😆

deti95060810
22. júl 2025

nechápem čo vám na tom všetkým vadí. nech každý píše ako chce. mne je to úplne jedno, skôr si myslím že to je výhoda.

doriiis
22. júl 2025
@heidi4

@doriiis presne aj ja som to tam zvazovala, ale nakoniec som neprispela vobec. Cize este stale som na 0 pouzitiach 🫢 a presne v temach o financiach by som to pouzila, co je dost citliva tema. Ale inak si stojim za svojim, co napisem. I tak som tu +- "anonym". :D

@heidi4 ....asi tak.Nech sa niektoré rozčuľujú potom na mne.🤷🏻‍♀️Keď ich to baví

anonym_81ed96
22. júl 2025
@doriiis

@anonym_81ed96 .....no vidíš.Tak môžeš hľadať a hádať ktorý z príspevkov je môj.😆

@doriiis z toho mi potom vychádza že klameš čo ma ani neprekvapuje,

deti95060810
22. júl 2025
@liusa82

skúšala som to aj ja asi dvakrát inak nie.Ani do slávnej diskusie o platoch som neprispela teda nepísala nič ani pod svojím nickom ani ako anonym .Ale bolo to zaujímavé čítanie.Odrazu aká chudoba na Slovensku vládne.Veru kde sú tie x tisícové platy...Riadne si tu ženské navymýšlali

@liusa82 to kedy bola tá diskusia , dnes?

doriiis
22. júl 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 ....už nie.Uz pracujem 15- 16 dní v mesiaci za viac.🤷🏻‍♀️Ale môj muž ostal v Stellantise a tých 1200 ako líder má.Za 8 12 tok

doriiis
22. júl 2025
@anonym_81ed96

@doriiis z toho mi potom vychádza že klameš čo ma ani neprekvapuje,

@anonym_81ed96 ....neklamem.Prispela som.Hladaj.

anonym_0e2457
22. júl 2025

@fineta ja napríklad nechcem aby ma podľa odpovedi niekto niekedy spoznal 🙈

anonym_81ed96
22. júl 2025
@doriiis

@anonym_81ed96 ....neklamem.Prispela som.Hladaj.

@doriiis ako vždy a všade o platoch tipujem prvý komentár , nemusím ani hľadať

doriiis
22. júl 2025
@anonym_81ed96

@doriiis ako vždy a všade o platoch tipujem prvý komentár , nemusím ani hľadať

@anonym_81ed96 ...🤷🏻‍♀️.To je čaro anonymity.Ze nikto nevie

martinmmartin
22. júl 2025

odpoved je jednoducha - presne pre to iste preco nasa suseda kuka spoza zavesu ked ideme domov a nekuka na pol tela vyklonena z okna....

viestta
22. júl 2025
@martinmmartin

odpoved je jednoducha - presne pre to iste preco nasa suseda kuka spoza zavesu ked ideme domov a nekuka na pol tela vyklonena z okna....

@martinmmartin a pocut ju dobre, ked uz kuka

anonym_81ed96
22. júl 2025
@doriiis

@anonym_81ed96 ...🤷🏻‍♀️.To je čaro anonymity.Ze nikto nevie

@doriiis máš smolu ja viem

doriiis
22. júl 2025
@anonym_81ed96

@anonym_81ed96 ....keď myslíš.🤷🏻‍♀️Absolútne nemám záujem sa s tebou hádať.Maj svoju pravdu

viestta
22. júl 2025
@anonym_81ed96

@anonym_81ed96 anonymita ti dala kriiiidla...

anonym_4c56ab
22. júl 2025
@oli18

Ja to vyuzivat nebudem
Za svojim zastaralymi nazormi si stojim. Aj tak by ste ma poznali, kedze som jedina, ktora tu tlmoci nazory vasich mam, babiciek, ci svokier. Okrem toho, na mojom priklade vidite, co su to generacne rozdiely. Aj vas to caka. 😆

@oli18 Tvoje príklady tu viaceré poznáme. Aj útočné reči. Rozlišujeme, čo je príklad a čo starecká demencia a seniltita.

doriiis
22. júl 2025
@viestta

@viestta .....kľudne nech si tu lieta.Daleko nedošla,ale nevadí.Nech sa cíti ako dôležito sa len chce cítiť.

anonym_81ed96
22. júl 2025
@viestta

@viestta mne nie,tebe určite

viestta
22. júl 2025
@anonym_81ed96

@viestta mne nie,tebe určite

@anonym_81ed96 ja sa neskryvam ako ty. Ked sa chcem s niekym pohadat, tak to spravim pod svojim nickom😉

marianarem
22. júl 2025

@fineta Este som nevyuzila, ale napriklad moj intimny zivot by som tu verejne nerozoberala, jedine anonymne. Nechcem tu zverejnovat veci, ktore sa tykaju aj manzela. Navyse sme spolu v praci a ucime rovnakych studentov, ja som podla nicku a prispevkov asi aj celkom lahko spoznatelna, takze mali by zabavu 🙂 Z podobnych dovodov nechcem zverejnovat ani niektore ine citlive veci.

anonym_4c56ab
22. júl 2025
@fineta

@anonym_e60560 tvoja ip adresa je dohľadatelna

@fineta A čo si stalker, keď je jej IP adresa dohľadateľná ?

natalka13
22. júl 2025
@anonym_764100

@fineta pretože keď som odpovedala pod svojím nickom, dostala som vynadané, ako si môžem dovoliť takto reagovať, keď som nič také nezažila a ja na hlúpe slová nie som zvedavá

@anonym_764100 anonymu nik nevynada?🤔

rozculena
22. júl 2025
@fineta

@anonym_e60560 tvoja ip adresa je dohľadatelna

@fineta užívateľky MK ju budú hľadať podľa IP?

fineta
autor
22. júl 2025
@rozculena

@fineta užívateľky MK ju budú hľadať podľa IP?

@rozculena sprav si z toho svoj záver. 😉