Prečo pridávate anonymné príspevky v diskusiách?
Čím ďalej viac vidieť anonymné príspevky v diskusiách...
Len sa zamýšľam, prečo využívate túto možnosť. Buď si stojím za svojím alebo nie. Potom je to také.... (krivé?)
Mne je z "tých masiek" na zvracanie. Úprimne. Presne ako v reálnom živote. Len toľko k tejto funkcionalite na MK. Anonymnejšie viac ako anonymne. Ale áno, ideme s dobou, to je také... ospravedlňujúce.
skúšala som to aj ja asi dvakrát inak nie.Ani do slávnej diskusie o platoch som neprispela teda nepísala nič ani pod svojím nickom ani ako anonym .Ale bolo to zaujímavé čítanie.Odrazu aká chudoba na Slovensku vládne.Veru kde sú tie x tisícové platy...Riadne si tu ženské navymýšlali
nechápem čo vám na tom všetkým vadí. nech každý píše ako chce. mne je to úplne jedno, skôr si myslím že to je výhoda.
@doriiis presne aj ja som to tam zvazovala, ale nakoniec som neprispela vobec. Cize este stale som na 0 pouzitiach 🫢 a presne v temach o financiach by som to pouzila, co je dost citliva tema. Ale inak si stojim za svojim, co napisem. I tak som tu +- "anonym". :D
@heidi4 ....asi tak.Nech sa niektoré rozčuľujú potom na mne.🤷🏻♀️Keď ich to baví
@anonym_81ed96 .....no vidíš.Tak môžeš hľadať a hádať ktorý z príspevkov je môj.😆
@doriiis z toho mi potom vychádza že klameš čo ma ani neprekvapuje,
skúšala som to aj ja asi dvakrát inak nie.Ani do slávnej diskusie o platoch som neprispela teda nepísala nič ani pod svojím nickom ani ako anonym .Ale bolo to zaujímavé čítanie.Odrazu aká chudoba na Slovensku vládne.Veru kde sú tie x tisícové platy...Riadne si tu ženské navymýšlali
@liusa82 to kedy bola tá diskusia , dnes?
@fineta ja napríklad nechcem aby ma podľa odpovedi niekto niekedy spoznal 🙈
@anonym_81ed96 ....neklamem.Prispela som.Hladaj.
@doriiis ako vždy a všade o platoch tipujem prvý komentár , nemusím ani hľadať
odpoved je jednoducha - presne pre to iste preco nasa suseda kuka spoza zavesu ked ideme domov a nekuka na pol tela vyklonena z okna....
odpoved je jednoducha - presne pre to iste preco nasa suseda kuka spoza zavesu ked ideme domov a nekuka na pol tela vyklonena z okna....
@martinmmartin a pocut ju dobre, ked uz kuka
@anonym_81ed96 ...🤷🏻♀️.To je čaro anonymity.Ze nikto nevie
@doriiis máš smolu ja viem
Ja to vyuzivat nebudem
Za svojim zastaralymi nazormi si stojim. Aj tak by ste ma poznali, kedze som jedina, ktora tu tlmoci nazory vasich mam, babiciek, ci svokier. Okrem toho, na mojom priklade vidite, co su to generacne rozdiely. Aj vas to caka. 😆
@oli18 Tvoje príklady tu viaceré poznáme. Aj útočné reči. Rozlišujeme, čo je príklad a čo starecká demencia a seniltita.
@anonym_81ed96 anonymita ti dala kriiiidla...
@viestta mne nie,tebe určite
@fineta Este som nevyuzila, ale napriklad moj intimny zivot by som tu verejne nerozoberala, jedine anonymne. Nechcem tu zverejnovat veci, ktore sa tykaju aj manzela. Navyse sme spolu v praci a ucime rovnakych studentov, ja som podla nicku a prispevkov asi aj celkom lahko spoznatelna, takze mali by zabavu 🙂 Z podobnych dovodov nechcem zverejnovat ani niektore ine citlive veci.
@anonym_e60560 tvoja ip adresa je dohľadatelna
@fineta A čo si stalker, keď je jej IP adresa dohľadateľná ?

@viestta prijateľnejšie? V čom?
@fineta lebo to bola hakliva informacia, pre mna hakliva