Prečo pridávate anonymné príspevky v diskusiách?
Čím ďalej viac vidieť anonymné príspevky v diskusiách...
Len sa zamýšľam, prečo využívate túto možnosť. Buď si stojím za svojím alebo nie. Potom je to také.... (krivé?)
podme vsetci pisat ako anonym😆
@fineta pretože niektoré nevedia oddeliť svoju "nenavist" k niektorým nickom a môžu napísať hocičo a apriori budú písať proti nim.
Škoda, že nie je možné reagovať anonymné aj pod fotkami. Aspoň by tam nebolo toľko falose, ako ste všetky pekne, dokonale a mate všetko krasnucke a dokonalucke 😁
@jamimo ja si o sebe nemyslim, ze mam zastarale nazory, to si myslite mnohe vy. Pretoze dnes sa neceni skusenost starsich, ale rada rovesnika.
Aj to, ze som tu najstarsia, svedci o niecom. A to, co pises, to su svetle vynimky. Vedela by som pisat o svojich rovesnikoch, co s nimi urobili roky ( nie choroby).
Ale to vidite kazda v svojej rodine. A samy neviete, co to urobi s vami, darmo si to teraz nepripustate. Pekny den, ponahlam sa na kavu s kamoskami 😃
@oli18 Oli, už som videla niekedy v diskusii, že máš zastaralé názory. Sama sa tu tým hrdíš a zdôrazňuješ vek, pozíciu v rodine - stará mama... Ale žily mi to netrhá, proste to si ty, tvoja povaha, naturel... Každá z nás je tu iná. Nikde netvrdím, že staroba nás neminie, a nepopieram problémy staroby. Máme doma rodičov okolo veku 75 rokov. No a poviem ti, presne pri nich vidno ten rozdiel v myslení👆 Z mojej strany rodičia, napriek chorobám a ťažkým životným skúškam, prostrediu z akého pochádzajú (totálna dedina a bigotný katolicizmus) majú otvorenú myseľ, nadšenie pre nové veci, akcie... o ktorých sa mojej svokre a svokrovi so zadubenou mysľou ani nesníva. (pritom sú úplne fit, majú možnosti a priestor...) A vieš prečo? Lebo ottodoxne trvajú na svojich názoroch, lebo si vydobíjajú pozornosť a pseudoúctu a poslušnosť len na základe veku a sivých vlasov. Neoblomne žijú v mysli kdesi v roku 1978. Sú zaviazaní stigmou, zaužívanými vzorcami- lebo však vždy to tak bolo a tak sa to robilo 🤦A presne týmto myslením sa vlastne brzdí vývoj spoločnosti 👉 k lepšiemu. (prekvapivo moji rodičia sa menia vo vývoji doby a okolností, a to pozitívne, alebo si nechajú vysvetliť, prípadne pochopili o čom je život a prečo je dnes omladina, alebo stredný vek, aký. je) Prepáč, ale na spiatočníckom myslení fakt nemám čo obdivovať. Úprimne ruku na srdce- nie všetky skúsenosti a odporúčania staršej generácie sú úplne v poriadku, však? Samozrejme, že ani mladšia generácia nie je dokonalá, sama si však myslím a vyhlásili to aj moji rodičia, že dnešný mladý človek má viac rozumu ako niekt. starší 🤷♀️ Len toľko som vlastne chcela. Netreba sa cítiť ohrdnuto, to nie je boj generácií, niekedy stačí len priznať realitu.
Pekný deň prajem.
@biba_18 nie, ja ju iba chapem preco prispieva anonymne. Ja sa celkovo zapajam do debate velmi malo, ale rada si ich citam. Pre mna su tie anonymne prispevky velmi neprehladne, lebo tie nicky su velmi podobne.
@anonym_d5c5c5 presne. Tiez ma niekedy svrbia prsty a napisala by som tam nieco, ale iste veci by som tu o sebe nerada zverejnila. A potom ich na mna niekto vytiahne v najnevhodnejsej chvili, len aby si kopol 🙄
Minule tu bola tema, nevinne zacala tam sa nejaky chlap pytal nieco a prisla tam jedna baba, a pozbierala tam veci z jeho minulych tem a nakoniec zverejnila aj jeho meno. Pre mna to bolo hrozne iba sledovat, a jeho mi bolo velmi luto Ked toto nie je kybersikana tak uz potom neviem
@anonym_81ed96 je to smeracka, klame presne tak ako tych ktorych voli 🤢
@anonym_814b21 ....tak snáď sa cítiš teraz už lepšie.Aj tebe dáva anonym krídla jak kolegyni? Ukludni sa a prestaň tu obviňovať z niečoho,čo ani nevieš o čom hovoris
@fineta par krat som taku diskusiu pridala a dovod je,ze viem o 2 ludoch,ktori tu spehuju moje prispevky😁tak zrovna tie diskusie som zvwrejnovat nechcela
Ja som to zatiaľ využila len keď som skúšala či sa môžem v jednej diskusii pohádať sama so sebou a ide to.. 🤪 zatiaľ sa za svoje príspevky nehanbím, keď som sa doteraz nehanbila, tak asi ani nebudem.. vždy som písala to čo si myslím, nemám dôvod si vymýšľať.. mám rada možnosť vyjadriť sa písomne, lebo v reále nerada veľa rozprávam preto som aj vždy rada diskutovala.. aj keď už aj na základe toho mi tu niekto robil psychologický profil, nehanbím sa za to 😅
@jana_eyre_2 vyhrala si ty, ebo tvoje druhe ja?
@jana_eyre_2 vyhrala si ty, ebo tvoje druhe ja?
@ahhola samozrejme ja 🤣
@anonym_4c56ab aha, takže aj preto je dobrá anonymita, aby sme mohli iných osočovať
@oli18 Ty si ma tiež nešetrila v diskusiách posmešnými poznámkami. Tak tu to máš.
Mne to príde veľmi dobre, práve pri intímnych otázkach, alebo pri otázkach o plate. Super bol aj prieskum, či si ženy dobre vybrali muža. Podľa mňa to môže kopec ženám si, keď to už raz, úprimne, bez strachu napíšu, pomôcť.

@jablkovastrudla a myslíš že bude lepšie ak aj ony napíšu ako anonym?