Prečo sa to deje?
Modrý koník
Ahojte, po našom preverení sa ukázalo, že pôvodná diskusia aj tento následný príspevok boli vymyslené a pochádzajú od tej istej používateľky.
Na Modrom koníku si vážime úprimnosť a dôveru, s akou tu zdieľate svoje príbehy. Takéto vymyslené a citovo manipulatívne príspevky však podkopávajú dôveru komunity a zneužívajú empatiu ostatných používateľov.
Prosíme, aby ste na túto tému ďalej nereagovali. Ďakujeme všetkým, ktorí v dobrej viere poskytli podporu a súcit – žiaľ, v tomto prípade išlo o úmyselné klamstvo.
Modrý koník team
Tak toto je sila, hnus ako niekto takto zneužíva empatie druhých.
Zaujímalo by ma, ako na to prišli, že je to lož.
Tak toto je sila, hnus ako niekto takto zneužíva empatie druhých.
Zaujímalo by ma, ako na to prišli, že je to lož.
@alica110 aj mna by to zaujimalo.
diagnoza jasná.Ja som tiež tej téme normálne uverila.A to som tu skeptická a väčšinou hneď odhadnem ak si niekto vymýšla diskusie .Ale toto by ma veru nenapadlo s rakovinou takto hazardovať a robiť si posmech.Ja pred touto chorobou mám asi najväčší rešpekt zo všetkých iných. Ešte som na tú ženu myslela skoro celý deň a stále mi to chodilo po rozume kde som sa pohla či v obchode alebo doma pri varení keď som sa sprchovala.Hrozné
A to este ked zacne vystrajat umela inteligencia (resp. ludia ju zneuzivajuci) na rozne deep fake svinstva, to bude mazec. Mozno cely online priestor zacne byt extremne nedoveryhodny, manipulujuci a budeme musiet ubrat zo zavislosti na nom.
Ja si pamätám kedysi jednu tu na MK, žila akože niekde v zahraničí, pri mori. Mesiace tu komentovala, potom vraj začala mat nejaké problémy s mužom ci čo, uz si nepamätám...no a nakoniec niekto prišiel na to ze fotky kradla z fb nejakej zahraničnej rodiny 😅
@alica110 aj mna by to zaujimalo.
@anonym_autor to by aj mna zaujimalo, ako na to prisli. Lebo ak aj to bola spolocna IP, este to neznamena, ze to bolo vymyslene.
@anonym_autor to by aj mna zaujimalo, ako na to prisli. Lebo ak aj to bola spolocna IP, este to neznamena, ze to bolo vymyslene.
@catherinah ved prave. cele je to divne.
@anonym_autor a ako sa taka vec da
Zistit? To nikto. Uz nezisti
Je svinstvo, keď si niekto vymýšľa smrteľné choroby, len aby z iných vytiahol peniaze.
A to ešte poznám jednu ***** čo aj vlastnú matku v inzeráte pochovala, len aby z ľudí vytiahla peniaze lebo nemá na "pohreb".
mimochodom, ked nekto nema na pohreb, je to jeho problem, prečo sa mu ma cele Slovensko skladať...nejaku charitu, ležiacich pacientov ppodporim invalidov a slepych, ale prečo niekto pyta cez Rozborila na pohreb? to je snad zodpovednosť rodiny zabezpečiť, čo my mame s ich pohrebom a najlepšie najdrahši pamätnik s dvojmetrovou sochoou si chcú dať spraviť
@anonym_autor tak psychicky zdravé osoby ti nerobia.
Ani žiadne iné vymyslené témy
Tak keď založí anonymnú diskusiu a admini vidia, kto ju založil, a potom píše zo svojho profilu niečo iné, tak hádam niet o čom. Je to zvrátené, toľko súcitu, koľko sa jej dostalo. Karma.
Tak keď založí anonymnú diskusiu a admini vidia, kto ju založil, a potom píše zo svojho profilu niečo iné, tak hádam niet o čom. Je to zvrátené, toľko súcitu, koľko sa jej dostalo. Karma.
@anonym_4ebb44 skôr trapas
@anonym_4ebb44 ved z toho profilu mohla reálne písať jej kamarátka ako anonym. Ja neviem, zase by som tu autorku tej diskusie o chorobe nenazyvala klamárkou ani by som ju tu neosočovala. Admini nemôžu nijak vedieť či diskusia bola vymyslená alebo nie.
mimochodom, ked nekto nema na pohreb, je to jeho problem, prečo sa mu ma cele Slovensko skladať...nejaku charitu, ležiacich pacientov ppodporim invalidov a slepych, ale prečo niekto pyta cez Rozborila na pohreb? to je snad zodpovednosť rodiny zabezpečiť, čo my mame s ich pohrebom a najlepšie najdrahši pamätnik s dvojmetrovou sochoou si chcú dať spraviť
@karolinakr pochovanie zabezpečí obec, na ktorej území osoba zomrela a potom sa môže prihlásiť s pohľadávkou do dedičského konania
@anonym_4ebb44 ved z toho profilu mohla reálne písať jej kamarátka ako anonym. Ja neviem, zase by som tu autorku tej diskusie o chorobe nenazyvala klamárkou ani by som ju tu neosočovala. Admini nemôžu nijak vedieť či diskusia bola vymyslená alebo nie.
@tim23 Jo, ona zomierala, dala informácie kamarátke, aby po jej smrti napísala na koníka, že zomrela. A k tomu jej pribalila heslo na svoj profil. Určite to bolo to najdôležitejšie, čo musela pred smrťou vyriešiť...
@tim23 Jo, ona zomierala, dala informácie kamarátke, aby po jej smrti napísala na koníka, že zomrela. A k tomu jej pribalila heslo na svoj profil. Určite to bolo to najdôležitejšie, čo musela pred smrťou vyriešiť...
@anonym_4ebb44 prosím ťa. Klára je Klára a dala možnosť napísať svojej umierajúcej kamarátke na koníka, možno sa potrebovala vypísať. Klára vedela o tom samozrejme čo sa tu popísalo keďže to bol jej účet a keď kamarátka zomrela dala sem info. Príde mi to uveriteľnejšie ako to, že si niekto vymýšľa príbehy o smrteľnej chorobe
Fuj, tak toto je hnus.. Tiež som tu tému čítala, a zrazu bola vymyzana 🤮
@tim23 kolkokrat realne pod tvojim nickom pisala ina osoba ?

@anonym_autor príprava na hybridnú vojnu, nebudeš už nikomu a ničomu dôverovať
@anonym_fb6f58 velmi sa obavam, co bude, to nie je ziadna sranda.