Prečo sa zvyšuje počet anonymných profilov?
Vysvetli mi niekto,ako sa tu zjavilo zrazu tolko anonymnych "profilov" ktorym sa ani nedostanes na profil,ked na nich kliknes?Co to ma byt za trollovanie?
Ved aj ty si anonym, nie? Ja teraz odpovedam anonymne, lebo uz je tu ta moznost. To je len ako priklad.
To su anonymne odpovede v diskusii
vyuzivaju moznost odpovedat anonymne v diskusiach
A ty si tiez anonym, takze o com vlastne tocis?
konecne super, aspon ostatne nebudu sliedit a spajat si z roznych diskusii kadejaky pribeh o danom cloveku a potom to zneuzivat
Lebo sa niekto boji verejne pytat ako ty a niekto verejne odpovedat ako ony 💁🏻♀️
konecne super, aspon ostatne nebudu sliedit a spajat si z roznych diskusii kadejaky pribeh o danom cloveku a potom to zneuzivat
@anonym_281925 niekto proti tebe v tvojom osobnom zivote zneuzil informaciu z MK?
@anonym_281925 niekto proti tebe v tvojom osobnom zivote zneuzil informaciu z MK?
@anonym_febd33 ano a nie som jedina, je nas tu viac, par nickov tu je dost stalkujucich
@anonym_autor odkedy dali moznost odpovedat anonymne, sa mi zda ze to niektorym ludom dodalo viac odvahy.najma takym, pre ktorych nie je konikovsky nick dostatocne anonymny a musia sa este viac anonymizovat
anonym sa čuduje anonymovi, no veď čo už
tak mnoho tém tu je čisto osobných a odpovedať pod vlastným profilom je zneužiteľné, napríklad ak sa písalo o intímnom živote alebo o expartneroch, či blízych príbuzných... takto je to lepšie
Su to anonymne odpovede a nie profily... ale ci je to dobra cesta pre tento portal, skor nie.
lebo ked vystupoujes anonymne, viac si dovolis napisat.
nemyslim si, ze to bol dobry krok spravit nieco take tu na koniku, ale OK. a co sa tyka tvojej otazky, tak je dost trapne, ze sa to pyta prave niekto, kto vyuzil moznost pisat ako anonym. nemyslis? 😀 😀
Anonym kritizuje anonymitu. Dobrý vtip.
@anonym_281925 niekedy to na škodu nebolo..hlavne, keď vidíš tú istú osobu žobrať peniaze a príbeh zakaždým iný
nemyslim si, ze to bol dobry krok spravit nieco take tu na koniku, ale OK. a co sa tyka tvojej otazky, tak je dost trapne, ze sa to pyta prave niekto, kto vyuzil moznost pisat ako anonym. nemyslis? 😀 😀
@zlomika tych co sa pod anonymom utrhnu z retaze treba nahlasovat. Uz som to urobila a tie odpovede boli zmazane pre porusovanie pravidiel.
Ja som napriklad dnes zalozila temu o tom, ako ma vyhodili z prace. Nepotrebujem zverejnovat svoje udaje, takze asi tak. Tieto veci sa daju kedykolvek zneuzit.
Povedal anonym. 🙏 tak asi prave preto 😀
Ja som napriklad dnes zalozila temu o tom, ako ma vyhodili z prace. Nepotrebujem zverejnovat svoje udaje, takze asi tak. Tieto veci sa daju kedykolvek zneuzit.
Vcera som nahlasila obtazujuce anonymne reackcie a boli zmazane. Uz velmi dlho som nemala dovod reakcie nahlasovat. Ale teraz su tu anonymaci a su tak odvaznejsi
Vcera som nahlasila obtazujuce anonymne reackcie a boli zmazane. Uz velmi dlho som nemala dovod reakcie nahlasovat. Ale teraz su tu anonymaci a su tak odvaznejsi
@janetinka27 to som si vsimla aj ja, ze niektorym to "dalo kriiiidla" 🙄
Lebo medveď
Neviem, ale podla mna, ak su tie odpovede slusne a k veci, aky je dovod to riesit? Ine by bolo, ak je to anonymna odpoved vulgarna, urazliva, .. A neviem, ci som cudna, ale ja nemam potrebu si rozklikavat profily odpovedajucich a zapamatavat si udaje o nich, nie som z kriminalky.😆😆
Mohli by to spraviť tak, že ak ti zmažú dve odpovede (lebo jedna môže byť náhoda, ale možno by aj jedna stačila) ako anonym, tak 6 mesiacov nemáš možnosť anonymne odpovedať 🙂. Je rozdiel dávať anonymne informácie o sebe a niekoho tu osočovať.
Ja sa ani nečudujem, že tu už veľa žien odpovedá anonymne, keďže niektoré na MK sa tvária, že zhltli všetku múdrosť sveta a len osočujú a urážajú druhé ženy, za to že máš iný názor. A ešte si tu všimni rovnakú skupinu žien, ktorých sa nicky opakujú v každých diskusiách a púšťajú sa do teba jak supy (také tie hrdinky bez fotiek, lebo s fotkami by si to už nedovolili). 🙂 Takže je jedno, či si ten nick vymyslíš alebo ideš ako anonym. Jedna i druhá skupina si tu neskutočne dovoľuje.
Využili možnosť presne ako ty.
@anonym_febd33 ano a nie som jedina, je nas tu viac, par nickov tu je dost stalkujucich
@anonym_281925 napríklad ktorý nick?
@anonym_f79dee, v takom prípade chápem. Aj založenie diskusie aj anonymnú odpoveď. Ale stoosedesiata téma ci dať dcere meno Blbolina alebo Tupolina nie je ani intímna ani nijako konfliktna, aby musela byť anonymná a keď je môj názor, že jedine Trapolina, tak ho tiež nemusím písať anonymne. Rovnako ako mravoucne diskusie, aké sú všetky užívateľky zlé, mimo - samozrejme anonymnej svätej - zakladateľky. O očividne vymyslených či provokatívnych témach ani nehovoriac. Proste úroveň fóra šla umožnením anonymných diskusii do kytek, možnosťou anonymných odpovedí prerazí dno. No, čo už, všetko nejako raz skončí.
Ha.
Na jednej strane MK maze duplicitne nicky a na druhej strane dovoli toto? 😒
@anonym_281925 "konecne super, aspon ostatne nebudu sliedit a spajat si z roznych diskusii kadejaky pribeh o danom cloveku a potom to zneuzivat"
Ako zneuzit?
Ze upozornia, ze niekto uz zaklada X tem o tom istom dookola, vzdy trosku pozmenenych, to je zneuzitie? A coho?
Kolkokrat sa tak zistilo, ze niekto si protireci v tom, co hovori. Alebo az umyselne klame.
Alebo ze ma dvojaky meter. Ked trebars zena riesi neveru manzela, ale z diskusii pred par rokmi sa ukaze, ze riesila svojho tajneho milenca. Hned ma v tom vztahu vsetko inu optiku a z podvedenej nestastnice je zrazu sama taka ista potvora, ako jej muz a nemaju si co vycitat.
Inokedy, ze niekto riesi vsetko ciastkovo a celkovy obraz vypoveda o niecom inom.
Raz hadku na dovolenke, kvoli nakupu suvenirov, inokedy neochotu vymenit ziarovku, potom neskory navrat manzela z nocneho vyjadzu. Kazda diskusia riesi iba jednu vec (za ziarovku mozno aj dostane autorka vysmech, ze je neschopna ju vymenit sama), ale ked diskusie najdes a prepojis, zistis, ze dana autorka ma uplne iny problem, ako iba suveniry, iba ziarovku a iba neskory navrat. A bud ho nechce vidiet, alebo si to neuvedomuje, ze ma chlapa na nic.
Inde zase darmo budes v jednej diskusii riesit negativne nieciu svokru a horlivo autorovi prikyvovat, aka je to striga a plne ho chapes, ked z pripojenych inych diskusii zrazu zistis, ze sam autor je tak konflitna osoba, s ktorou by ani skrecok nevydrzal (nieto este ohovorena svokra). Ze ma vzdy proti kazdemu nieco, vsetci su zli, len on je vzdy ta obet.
Urob ti to vacsi obraz o niekom a usetri ti to kopec energie, ktoru na neho vyplytvas v dobrom umysle pomoct.

@anonym_autor Myslis taketo anonymne odpovede? Napises otazku preco je tolko anonymov. A sam si anonym 😃.