Prečo sú niektoré mamičky populárne na fotkách?
Prečo je to na MK tak?
Prečo nejaké mamičky majú na fotke 1000 👍 a 300 komentov a ďalšiu si ani nevšimnete? Pritom aj ony môžu mať zaujímavú diskusiu, fotku... a nič. Iná pridá 100 fotiek za týždeň a stále to "olajkujete"? Len ma to zaujíma...
@dadka1997 Práveže nie... Nemam 1000 👍 ale ani málo. Mne príde práve ľúto iných, nie mňa. Ja dávam like na to čo ma zaujme, nie na to, že niekto ich má veľa.
😆 kde sa dávajú tie lajky? Kde sú tie foto?
@simona20201309 na stene
Počet lajkov je nepodstatný. Podstatné je, či aspoň jeden človek zdvihne, ak mu voláš uprostred noci a nerieši blbiny, ale rovno sa spýta, či máš iba depku, ale potrebuješ vykopať jamu. 👍🏻
@sheila121 tak by to malo byt podla mna.
Ja nemám ani jednu fotku, ani jedno srdiečko, ani jeden lajk, a netrápim sa ani teba nemusí trápiť, že nič nemám. Nepotrebujem byť zaujímavá, ale rada si pozriem aj okomentujem, čo sa mi páči. Aj keď nečakám nič za to. 😉
Niektoré sú tu stále, všade sa zapájajú, všetko komentujú, radi sa podelia o svoje príbehy, postrehy, poradia, čiže sú *celebrity* a tým aj viac získajú pozornosť.
Rada som čítala aj pozerala albumy jednej mamičky, ktorá tu dávala svoje outfity seba a synov. Alebo mamička ktorá mala dcérku Melody. Tak ako aj mamičku, ktorá má viac detí, zrejme práve ju myslíš, lebo ostatné dni tu ma najviac komentárov a lajkov. 🙂
Vždy je to, však, len virtuálny svet. Kde nevidíme za dvere ich bytov. Tak netreba závidieť jednu okomentovanú fotku. 😊
Jezis...ľúto Ti to je, mne je to taaaak jedno. MK nie je skutočný život.
Mam prvé ❤️ diky 😀
Nebudem rozdavat liky "len zo zdovrilosti" alebo preto, ze sa to ocakava. Like je pre mna este stale o povodnom vyzname slova "paci sa mi", preto ho dam len ak s niecim suhlasim alebo sa mi nieco paci. Takze kto ma odo mna like, mal by si ho vazit, len tak hocikto ho nedostane. A aj tak mu je moj like uzitocny ako mrtvemu perina, pretoze toto je iba a len virtualny svet a v konecnom dosledku o nic nejde.
Lebo keď ma niekto viac like, tak sa to zobrazí viac ľuďom a tak to lajknu viacerí ľudia.. úplne bežné na sociálnych sieťach.. nie je to o tom že by bola fotka so 100👍🏻 menej ako tá s 300👍🏻, ide o koľko ľudí ju videlo.. lebo tú prvú možno videlo 500ludi a tak sa našlo 100 ktori ju označili a v druhom prípade ju videlo 10000ludi a tak sa našlo 300 čo dali like.. a tiež si myslím že sa týmto vôbec netreba zaoberať 🤷🏻♀️ sú to vlastne totálne blbosti.. pardon
Toto su problemy 😒
@jana_eyre_2 nie, MK práveže takto nefunguje. Buď to oni hodia na "prednú stenu", alebo sa na teba preklikajú samé na verejnej stene.
@larinka552 nie, nie sú to problémy, len my to nejde do hlavy.
Ako že nefunguje - veď sa ti zobrazí to, čo lajknu tie ktoré máš v obľúbených..
keď má napríklad Katku103 v obľúbených 300zien a Katka lajkne fotku lienocky500, tak tých 300zien uvidí jej fotku.. no a z 300.sa ich nazbiera dosť aby klikli tiež, každá z tých 300 je u niekoho v tiež v obľúbených a tak sa to nabaľuje a nabaľuje.. ak by lienocku500 olajkovala len vierka430, ktorú v obľúbených nemá nikto tu fotku uvidí reálne menej ľudí..
Ja mám jednu fotku v profile a z času na čas mi ju niekto ešte olajkuje.. pochybujem že by sa niekto preklikával na ten dátum alebo by si ľudia tak často pozerali môj profil..
Tiež mi je ľúto, že niektoré nedostanú like. Záleží asi od sympatií a tak.
Autorka-väčšinu z nás to ani nenapadne -zamýšľať sa nad tým .A už vôbec ma nikdy nenapadlo,aby mi bolo ľúto niekoho,kto má menej lajkov.
Jaaj, tak toto na prednej stene som vôbec nebrala v úvahu to je pravda.. ja si tie fotky vôbec nevšímam, ale ano mám tam také isté fotky ako ty keď som sa pozrela...
Ja na stenu nechodim vobec, nezaujima ma sukromie cudzich ludi. Ale neznamena to, ze ti ludia su zli, lepsi, akykolvek. Su to len ludia, co maju potrebu zdielat svoje sukromie, pocet lajkov nic nehovori o ich hodnote.
@joesvk Nejde o ľútosť možno... Len ma to zaujíma, že prečo dáš jednej na každú fotku like a koment a druhú si ani nevšimneš, lebo pridá niečo raz za rok, nie každý deň. Nemyslím konkrétne teba, ale všeobecne.
a mne si dnes dala lajk? 🙋🏻♀️🙃
No a presne o tom to je. Niekto pridá raz za rok niečo, čo polovica aj prehliadne a niekto aj 10 albumov denne z každého rohu jednu.
@nikaeli prepáč, dnes som tu ešte nebola. až teraz a hneď som sa takto zamyslela.
@vyrovnanaosoba prave tak by to malo byt.
Ja tú stenu ani nepozerám, ani som na ňu nikdy nič nepridala a ani neplánujem 😅 takže asi tak. Chodím sem kvôli konkrétnym skupinám, občas si prečítam diskusie a ostatné ma nezaujíma 😃
@mima1608 ako ja dam like na nieco, co sa mi paci, aj to okomentujem..no robim to od srdca, nie preto, ze "musim"... nechcem sa zviditelnit a pchat sa niekde nasilu.
@mandzula rozumiem ta. az na to, ze tu su dospele zeny... a tu se vsetky babatka krasne... nie len "tri"

A ty si jedna z tých co zavidi ? 😃😃😃😃 (sranda) nie kazdy je pre kazdeho zaujimavý možno aj preto 😉😉😉, dlhotrvajúce vytvorené vzťahy na MK .. typy diskusii, sympatie, .. je veľa dôodov .. .hlavne si netreba koli tomu vešať hlavu 😊