icon

Prečo sú niektoré mamičky populárne na fotkách?

16. mar 2024

Prečo je to na MK tak?

Prečo nejaké mamičky majú na fotke 1000 👍 a 300 komentov a ďalšiu si ani nevšimnete? Pritom aj ony môžu mať zaujímavú diskusiu, fotku... a nič. Iná pridá 100 fotiek za týždeň a stále to "olajkujete"? Len ma to zaujíma...

mandzula
16. mar 2024

@autor princip strednej skoly vsak napriek tomu funguje.

zuzitko74
16. mar 2024

Preto, lebo svet emócií je často chaotický a neriadi sa logikou, ani pravidlami. Nie je ,,spravodlivý" a nerozdáva všetkým narovnako.

liusa82
16. mar 2024

aj ja som si to už všimla🙂 ja tu nedávam nič a mám pokoj svatý🙂

dominikamacakova
16. mar 2024

Prečo má Kylie Jenner milión followerov na instagrame a ja sto? Lebo ona je celebrita a ja nie. Keď sem pridám nejakú foto tak nečakám, že bude mať tisíc lajkov a nemusí ti to byť ľúto 😀

autor
16. mar 2024

@dominikamacakova takze tu mame celebrity? 😃 Ahaaa

dominikamacakova
16. mar 2024

@autor áno presne tak 😀 Je tu pár celebrít proste

lenkasarka
16. mar 2024

Ak má nezaujme fotografia tak nedám palec aj keby tam bolo 2543 palcov.

lenkasarka
16. mar 2024

Mne sa tak zdá,že viem na koho narážaš

viestta
16. mar 2024

Ty bud rada, ze uz tu nie je rebricek popularnych nickov ako bol na starej verzii. To uz bolo ciste psycho ako sa prezivalo ktora je ta naj... Tak ci tak toto nie je istac, kde podla poctu followerov beries plat. Netreba to az tak prezivat.

dominikamacakova
16. mar 2024

@lenkasarka jasné, že anjelicek a tá blondína čo pridá každý deň tú istú foto dieťaťa len v inom oblečení 😀

barborachors
16. mar 2024

lebo človek je ovca a ide so stadom. Z principu nedaju like kde je menej likov, daju tam kde je vela. Psychológia. Nikto nechce vytrcat, ludia si stále budu chcieť potvrdzovať a utvrdzovat od okolia správnosť ich zmýšľania

dominikamacakova
16. mar 2024

@barborachors ďalšia vec je, že každý človek chce byť súčasťou niečoho veľkého, alebo súčasťou diania preto dajú ten like na niečo populárne. Takže čím je to úspešnejšie, tým je to úspešnejšie.

lenkasarka
16. mar 2024

@dominikamacakova jednu mám schovanu a zázrakom vidím jej fotky 🤦‍♀️ a druhu neviem ktorú myslíš

atinkaa
16. mar 2024

@autorka uplne teme ako si ju vytvorila nerozumiem - ako chapem, je ti to luto, ale niekoho konkretneho, ak pises, ze nejde o teba?
Ved daj meno a supnem jej srdiecka aj lajky, ak mas pocit, ze jej to chyba ku stastiu alebo ju chces potesit - normalne vyzva by stala za viac ako taketo plane rozhovory o tom, ze co a preco.

Mozno to ma tiez nejaky IT model, ze ak dostane lajk tak je opat niekde hore na stene ci kde a tak kazdy ako pije kafe, da lajk prvym 10vtipom a prvym 10 babatienkam a ostatne uz su nad ramec jeho moznosti. Alebo mozno vsetky sleduju prave tie iste naj - top - baby tu. Prilis by som to nedramatizovala a ani to nenadhodnocovala, ak nerobia ambasadorky pre nejaku konk. firmu tak za to nemaju ani korunu, teda ti to moze byt ozaj jedno a aj tie co to robia za to maju nejaku vtipnu sumu.

dominikamacakova
16. mar 2024

@lenkasarka neviem či nie je ambasádorka, alebo také niečo. Nick netuším 🙈

tykat
16. mar 2024

Takto...lajky neviem ako by si narychlo dostala, ale komenty by sa dali zariadit. Daj fotku s napichanymi perami alebo decko v chodaku a uvidis aj cez 300 ti nabehne 😁

zuzinka888
16. mar 2024

Preto nic nedavam na stenu, ani do profilu- aby som bola oslobodena od👍. A ani sa nepozeram kto dal ci nedal👍pod moj koment. Napisem svoj nazor a dovi- dopo. Ak ma nik neoznaci malokedy sa vracoam do temy.

lenkasarka
16. mar 2024

@tykat 😂👍🏻

dzulik_
16. mar 2024

Pretože to sú také celebritky tu na koni. Aj keď dajú príspevok/otázku, tak xy likov a komentárov. Detto na fotke. Nerieš. Ja nesympatizujem so žiadnou z nich, nelajkujem a je mi to fuk, nech si niekto má aj 1000 likov 😀 všimni si, že nikdy žiaden negatívny koment, všetky jej pritakajú, je to smiešne

lenkasarka
16. mar 2024

@dzulik_ a to si ako dovoluješ? 😅

miskakyska
16. mar 2024

...ja by som ich zrušila úplne...hlavne teraz v politických diskusiách sliedia fanatičky kde, čo komu lajkukeš a podľa toho Ťa zaškatuľkujú naveky

simona20201309
16. mar 2024

@janai1 na akej stene?
To si obzerate cudzie fotky a lajkujete?

simona20201309
16. mar 2024

Prosím vysvetli mi niekto o čo tu ide?
Tu si vážne niektoré robíte depky z počtu lajkov na fotke? Ci tomu zle rozumiem?niekto naozaj skatulkuje podla t9ho kto co olajkuje?

lenkasarka
16. mar 2024

@simona20201309 autorku trápi,že niekto má veľa a niekto žiadne, alebo malo. Každý má svoje trapenie

miskakyska
16. mar 2024

@simona20201309
..asi myslia toto

egonsk
16. mar 2024

cast uctov je tu fake, su pomerne lahko odhalitelne, rozvasnuju tu debaty a utocia na ludi co nemaju mainstreamovy, alebo fiktivne majoritny nazor 🙂 A rovnako je to potom s ohodnocovanim ich profilov. Vsade to tak uz funguje, MK nie je vyninkou, zial.

simona20201309
16. mar 2024

@miskakyska .... to som radšej nemala nikdy vidieť 🙏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

cukroska
16. mar 2024

@vyrovnanaosoba na našu Bubenu sa nezabúda .🖤😢

vyrovnanaosoba
17. mar 2024

@cukroska ale ja som písala v inom kontexte, že tiež bola populárna, skrz choroby, informovala nás, povzbudzovala. Každý čakal čo pridá, ako sa má.
Tak ako aj asi tá a.n.j.e.l.i.c.e.k
Alebo tak nejak s chlapčekom chorým. To sú také lajky, fakt je čo "závidieť"

janai1
17. mar 2024

@simona20201309 žiadne fotky neobzeráme 😂 normálne sa tam pridávajú príspevky