icon

Prečo sú niektoré mamičky populárne na fotkách?

16. mar 2024

Prečo je to na MK tak?

Prečo nejaké mamičky majú na fotke 1000 👍 a 300 komentov a ďalšiu si ani nevšimnete? Pritom aj ony môžu mať zaujímavú diskusiu, fotku... a nič. Iná pridá 100 fotiek za týždeň a stále to "olajkujete"? Len ma to zaujíma...

Strana
z3
cukroska
17. mar 2024

@vyrovnanaosoba chápem. Ja som do len spomenula v dobrom na ňu ♥️🖤 ju asi jedinú som sledovala a bola v kontrakte od začiatku. Dávno pred jej chorobou.

candii
17. mar 2024

Pamätám si kamarátku, ktorá povedala že keď sa zásnuby musí mať na statuse minimálne 300 like.. pozerám na ňu, ja ktorá som mala 9 like. Ja som so svojím mužom stále a oni sa rozišli aj s jej 300 like 🤣🤣🤣🤣 úplne nepodstatné chujoviny ..

angeli121212
17. mar 2024

Dala som si tú námahu a pozrela si stenu a sledovala čo vlastne tie maminky lajkujú.. ozaj chceš od nich lajky? 😂😂

malinovka333
17. mar 2024

To tu bolo tak vzdy.ked da nejaka konocelebrita ze upiekla chlieb ked ho ak vecer hodi do kosa tak hned ma 2000like.ked to obycajny nezaujimavy clovek tak ma 3like.uz je to tu proste tak vzdy to tak bolo aj bude.ja som pochopila co tym myslis ale kazda asi nie.v poslednej dobe su tu fakt divne zeny ked nieco citam v diskusiach normalne sa mi rozum zastavujem

tinka8512
17. mar 2024

Lebo jedna ma zmysel a cit pre fotku a druha nie. Je to jedine o tom. Ci vieš urobiť fotku tak aby zapôsobila.

mondolina
17. mar 2024

@tinka8512
to nie je pravda.
konikovská celebrita môže odfotiť aj prvé hovienko v šerbli a budú ochkať nad tým.
je to o mene, nie o fotke.
ale nie je čo závidieť, chýba ocenenie, záujem doma, preto kompenzácia vo virtuálnom živote.

lenkasarka
17. mar 2024

@tinka8512 dovolím si nesúhlasiť. Bola tu žena naozaj krásna podľa mna. Pridávala veľmi pekne a vkusne fotky. Niektoré sa šli zblázniť a čo všetko jej tam popísali🤮 bolo mi trápne aj za nich až ju vyštvali. Prednedávnom sa vrátila tak snáď ju zas nevysvtu,len preto že je pekna,milá a má peknú rodinu. Nepamätám si nick. Potom sú tu take čo z ich pohladu je nutne pridať 3748 fotiek a aj keď podľa mna sú absolútne nezaujímavé tak ako píše
@mondolina ženy ochkaju jojkaju do zbláznenia

iwesska
17. mar 2024

Ja mam taku zasadu, lajkujem len to,co sa mi extremne paci,ma pre mna pridanu hodnotu,je niecim zaujimave...Moze to byt aj trefny vyrok dietata, vtipna fotka, krasna torta...Urcite nelajkujem akukolvek fotku dietata,len preto,ze to je dieta nejakej konkretnej osoby. Vela babatiek/deti je rozkosnych,ale v ich lajkoch nevidim zmysel, nie je to sutaz o najkrajsie dieta. Tiez,ked niekto odfoti smotanovu tortu,bublaninu, babovku...nad tym neochkam,lebo to nie je nic, co by si zasluzilo obdiv. Tiez nelakujem fotky typu "Dobre ranko" a tam selfie prahnuca po komentaroch typu "och ty si krasna" 🙄Takze ja odkedy som tu,ked som dala 20 lajkov za tie roky,tak je to vela. A neplanujem na tom nic menit.

Strana
z3