Prečo ženám diskutujúcim vo fórach chýba viac podpory a pochopenia?
Normálne nechápem ženy , kde sa to vo vás berie. Nechodím sem až tak často skôr nakupujem ako diskutujem ,ale ked som sa aj v zopár diskusiách ocitla a čítala príspevky ktoré ste schopné nakladať autorkám príspevku je mi naozaj smutno. Ženy naozaj nevedia držať spolu. Nech je to akákoľvek téma, stále je autorka mimo, zlá, nech sa spamätá ,nech sa stará o seba a prečo chce to a hento. Proste akákoľvek odpoved len nech je proti autorke a vy si idete svoju pravdu jej strkať len nech je iná ako má ona. Veľmi málo pochopenia a podpory tu zažívam a nechápem ked máte taký negatívny názor na niečo, prečo máte potrebu ho tu prezentovať a užívať si ten pocit ved ja môžem. Pekný deň ženy
nemyslim si, ze toto by tu bol problem. su tu zeny, ktore sa vedia podporit a podrzat. ale ked niektore tie diskusie su s prepacenim ozaj stupidne, tak zase nemozes cakat, ze kazdy bude milo reagovat. vsetky zeny su tu predpokladam dospele, cize tie niektore otazky, vyjadrenia a podobne ozaj su na hlavu.
@bukrisek väčšinou sa ženy pýtajú na názor. Je ok mať opačný pohľad, čo nie je ok je nevhodný prístup. Lenže tu chýba neverbálna komunikácia, čo dosť skresľuje prispevky
@bukrisek pri vsetkej ucte a pochopeni a aj pri nekonecńej snahe pomoct na toto:
"Co si myslite o zene ktora ma 4r a 8r , ani raz za 8 rokov neboli s manzelom von na vinko , veceru, nedali este nikdy deti spat k starym rodicom ! (vsetci byvaju do 5 min od seba peso) . Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol…treba sa urcite trosku od deti otrhnut a venovat sa aj vztahu potom tu vypisuju jej podobne zeny . My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit." nemozes napisat nic ine, len "Staraj sa o seba"
@bukrisek pri vsetkej ucte a pochopeni a aj pri nekonecńej snahe pomoct na toto:
"Co si myslite o zene ktora ma 4r a 8r , ani raz za 8 rokov neboli s manzelom von na vinko , veceru, nedali este nikdy deti spat k starym rodicom ! (vsetci byvaju do 5 min od seba peso) . Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol…treba sa urcite trosku od deti otrhnut a venovat sa aj vztahu potom tu vypisuju jej podobne zeny . My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit." nemozes napisat nic ine, len "Staraj sa o seba"
@viestta stačí nenapísať vôbec nič otom tu píšem.
@viestta stačí nenapísať vôbec nič otom tu píšem.
@bukrisek ja inak suhlasim, nikto nevie zhodit tak,ako zena zenu a matka matku. suhlasim aj, ze vela otazok je tu stupidnych,ale neexistuje povinnost vyjadrit svoj nazor,ale moznost. ak nemame co povedat dobre alebo konstruktivne, niekedy je lepsie mlcat.
Založila si práve duskusiu, ktorej poučnou pointou má byť, že nemáme komentovať? 🤔😂
@bukrisek presne si to vystihla 😄 Ja som raz zalozila anonymnu temu, lebo som potrebovala poradit ako sa mam rozhodnut v dolezitej veci. Chcela som pocut nazory, skusenosti. Zacali mi tak nakladat, az som mala pocit ze sa predbiehaju, ktora mi viac nalozi a ktora bude za tu najmudrejsiu. Ked som zacala argumentovat z ineho pohladu lebo ved aj o tom/ na to diskusie su, tak mi zacali nadavat aka som sprosta a ci to nechapem a preco vobec este nieco pisem. Vo vlastnej diskusii, ze preco este pisem??!! 😃🙈😳 Ako dovtedy som netusila, ze mam zakazane komentovat vlastnu temu 🙊 Pricom ak sa im to nepacilo, nikto ich nenutil sa zapajat a komentovat to. Ja som diskutovala slusne a vecne, nikoho som neurazala, do nikoho sa nenavazala. Ale internetove hrdinky to nezastavilo, ani ked som po vsetkych tych urazkach a nadavkach napisala, ze viac sa nebudem zapajat. Po tom vsetkom mi praskli nervy a znizila som sa na uroven niektorych diskutujucich, ktore si prisli len kopnut a pozdvihnut smutne ego. Nakoniec aj vdaka istej lienke7 bola diskusia zmazana lebo prekracovala medze slusnosti.
Vsimam si vsak aj opak, a to ze ked sa autorka po zalozeni temy uz dalej nezapaja, tak hned je to vymyslene a troll atd. 😃 Ale tak damy mozno maju smutne a prazdne zivoty, tak si aspon trosku pomastili ego...
Proste etalon zenskej mudrosti a dokonalosti toto. A necudo, ze modry kon je znamy ako zdroj zabavy na zenskej trapnosti a jednoduchosti.
A teraz cakam, ktora trafena hus zagaga a opusti sa v komente 🤪😁
@bukrisek presne si to vystihla 😄 Ja som raz zalozila anonymnu temu, lebo som potrebovala poradit ako sa mam rozhodnut v dolezitej veci. Chcela som pocut nazory, skusenosti. Zacali mi tak nakladat, az som mala pocit ze sa predbiehaju, ktora mi viac nalozi a ktora bude za tu najmudrejsiu. Ked som zacala argumentovat z ineho pohladu lebo ved aj o tom/ na to diskusie su, tak mi zacali nadavat aka som sprosta a ci to nechapem a preco vobec este nieco pisem. Vo vlastnej diskusii, ze preco este pisem??!! 😃🙈😳 Ako dovtedy som netusila, ze mam zakazane komentovat vlastnu temu 🙊 Pricom ak sa im to nepacilo, nikto ich nenutil sa zapajat a komentovat to. Ja som diskutovala slusne a vecne, nikoho som neurazala, do nikoho sa nenavazala. Ale internetove hrdinky to nezastavilo, ani ked som po vsetkych tych urazkach a nadavkach napisala, ze viac sa nebudem zapajat. Po tom vsetkom mi praskli nervy a znizila som sa na uroven niektorych diskutujucich, ktore si prisli len kopnut a pozdvihnut smutne ego. Nakoniec aj vdaka istej lienke7 bola diskusia zmazana lebo prekracovala medze slusnosti.
Vsimam si vsak aj opak, a to ze ked sa autorka po zalozeni temy uz dalej nezapaja, tak hned je to vymyslene a troll atd. 😃 Ale tak damy mozno maju smutne a prazdne zivoty, tak si aspon trosku pomastili ego...
Proste etalon zenskej mudrosti a dokonalosti toto. A necudo, ze modry kon je znamy ako zdroj zabavy na zenskej trapnosti a jednoduchosti.
@larinka552 ano, opisala si podstatu môjho príspevku v praxi
@larinka552 ano, opisala si podstatu môjho príspevku v praxi
@bukrisek ja som si to zažila predvčerom a včera. Zapojila som sa do diskusie. Hneď sa na mňa vrhli. Prekrútili všetko čo som napísala. Chceli aby som zmazala príspevky, tak som to spravila. No útočenie pokračovalo aj keď som vypla upozornenia. Stále ma komentovali. Uż som z toho bola celkom zúfalá. Dostala som panický atak. A aj tak ma označili za tú najsprostejšiu lebo som to zmazala. Len ich názor je ten správny. Ale, že tie isté ženy nevedia ani čítať do konca celý príspevok. Ešte stále som z toho zlá. V noci triašky ,plač... Také ženy nevedia kedy prestať. Asi sa dohodli, pozri ideme jej ukázať, že je blbá ako tágo. A všímam si to vo viacerých diskusiách. Oni sú asi za to už platené. Nie je možné, že sú tu stále
@larinka552 nebolo to ani prvý a myslím že ani posledný krát čo sa lienka opustila.
V zásade áno, niekedy, sa nakladá trošku príliš, niekedy sú kočky trošku tvrdé, ale v niektorých prípadoch je to nutné, občas niekomu treba otvoriť oči a na to musíš byť občas tvrdá
Áno všimla som si ze niektoré ženy reagujú neprimerane a snažia sa autorku zhovadit, ponizit..
@svitlana17 už je z teba chlap? Nie šikovná ukrajinská gazdinka? 😂
@svitlana17 to mi je jasné, len asi obojpohlavný 😂
@viestta nikdy moje deti nespali u starých rodičov,nikdy deti nikto nevaroval,s manželom sme nikdy neboli na plese,odkedy mame deti a na vínku tiež nie,dokonca ani v kine nie sami.Muz ma nikdy nepodviedol a ja jeho tiež nie.
Napriek tomu žijem svoj život rada a užívame si ho.....ale priznám sa,neviem,o co v tomto článku ide, len zaujímavý názor od Teba.....
@svitlana17 je mi to jasné. A jediná porucha je medzi stoličkou a PC. 😂
@bukrisek ja som si to zažila predvčerom a včera. Zapojila som sa do diskusie. Hneď sa na mňa vrhli. Prekrútili všetko čo som napísala. Chceli aby som zmazala príspevky, tak som to spravila. No útočenie pokračovalo aj keď som vypla upozornenia. Stále ma komentovali. Uż som z toho bola celkom zúfalá. Dostala som panický atak. A aj tak ma označili za tú najsprostejšiu lebo som to zmazala. Len ich názor je ten správny. Ale, že tie isté ženy nevedia ani čítať do konca celý príspevok. Ešte stále som z toho zlá. V noci triašky ,plač... Také ženy nevedia kedy prestať. Asi sa dohodli, pozri ideme jej ukázať, že je blbá ako tágo. A všímam si to vo viacerých diskusiách. Oni sú asi za to už platené. Nie je možné, že sú tu stále
@momo00 tak toto je vážne strašne...to ma veĺmi mrzi, žiaľ nie všetci vieme komunikovať s rešpektom a akceptovať iný názor...ale vždy sa ešte nájdu mile a chapave žienky, ja tu mam obľúbených pár nikov.
@larinka552 nebolo to ani prvý a myslím že ani posledný krát čo sa lienka opustila.
@lenkasarka to som rada, ze nie som sama, co som si to vsimla 😃 no isli do mna ako osy a ona v prvej linii. Fakt akoby som im nieco zle urobila 🤔🙁 Ale proste tam islo len o to, ktora ma najviac zotrie a ktora si najviac dokaze svoju pravdu a dokonalost, aj s nevyberanym slovnikom. Nakoniec sa cela tema zvrhla len na osobne utoky a invektivy a po mozno aj opakovnom nahlaseni to zmazali a bol pokoj 😃
@momo00 tak to ma veľmi mrzí ale určite z toho nebuď smutná.
@lenkasarka to som rada, ze nie som sama, co som si to vsimla 😃 no isli do mna ako osy a ona v prvej linii. Fakt akoby som im nieco zle urobila 🤔🙁 Ale proste tam islo len o to, ktora ma najviac zotrie a ktora si najviac dokaze svoju pravdu a dokonalost, aj s nevyberanym slovnikom. Nakoniec sa cela tema zvrhla len na osobne utoky a invektivy a po mozno aj opakovnom nahlaseni to zmazali a bol pokoj 😃
@larinka552 sú tu take asi 4 alebo možno aj 5 ktoré sú stále jedovaté,protivne až ma niekedy dviha zo stolicky. Stále nechápem prečo ich nezmazu,ale budiš
Určite si bude veľa ľudí myslieť,že narážam na viestu,ale určite nie. Je jedna z mala ktorá poradi či o kvetoch či o chladničke je proste jedno aká je otázka. Často však ľuďom napíše priamo a to sa im nepaci narozdiel od tých asi 5 čo si potrebuju len kopnúť a aspoň takto si zlepšiť deň.

@bukrisek mne je smutno z tvojich vychovnych rad. Prkny den zena