Problémy s rezerváciou vozidla cez Bolt
Prosím vás máte skúsenosti s boltom? Ako to funguje? Mám aplikáciu a využila som možnosť rezervácie cesty na určitý čas.
Tri minúty pred tou cestou mi v aplikácii písalo že hľadá sa vodič ktorý potvrdí cestu a že môžem nastúpiť v rozmedzí 15 minút.
Lenže žiadny vodič sa nenašiel a keď potvrdil tak následne zrušil. Ubehol ten spomínaný čas 15 minút a ja som sa už skoro meškala,ponáhľala, tak som musela ísť 3,5km pešo pretože mi žiadny vodič nepotvrdil cestu. Akože nechápem lebo som si nevyberala najlacnejší ale ten stredný - comfort.... Viete si predstaviť koľko mi trvalo 3,5km prejsť peši.
Nechápem načo to tam ponúkajú si zarezervovať keď to nedodržia 😤
Osobnú skúsenosť nemám ale pamatam si reklamy na tuto službu - objednanie vopred a viem ze sa tam tvárili ze garantujú vodiča, inak dostanes kompenzáciu. Ale teda ako hovorím, osobnú skúsenosť s tým nemám, skus pozriet v appke či tam niečo take nie je.
@bonboniera o tej kompenzácii to tam hneď vypísalo že garantujú a blabla
Lenže nič z toho. Len sa mi vrátila suma späť na účet a zostala som bez odvozu
Nezáujem
Skúšala som možnosť rezervácie vopred, nemala som nervy na klikanie a voľby.
Inak som doteraz problém nemala, iba drobnosti
Ozaj a v ktorom meste ? Či nie je problém s lokalitou, kde nechodia, netuším..
Ozaj a v ktorom meste ? Či nie je problém s lokalitou, kde nechodia, netuším..
@cacianka v Prahe
Tak sa skôr pýtaj tam, v ČR, v nejakej skupine Praha a pod. Môžu sa naše a ich skúsenosti dosť líšiť, konkurenčný boj a pod.
Akurát kolegyňa minulý týždeň hovorila, mala auto v servise, zajednala si Bolt-a (na cca 3 km cestu do roboty), prišiel chlapík a sám jej povedal, že si vyberajú to, čo je pre nich finančne výhodnejšie.
V Prahe si nenašla iný odvoz a musela si ísť pešo?
V Prahe si nenašla iný odvoz a musela si ísť pešo?
@januska12323 taká sieť MHD a taxíkov ? Hmmm
@januska12323 taká sieť MHD a taxíkov ? Hmmm
@cacianka a majú aj metro!
Akurát kolegyňa minulý týždeň hovorila, mala auto v servise, zajednala si Bolt-a (na cca 3 km cestu do roboty), prišiel chlapík a sám jej povedal, že si vyberajú to, čo je pre nich finančne výhodnejšie.
tiež si myslím že je to tak ako píše @dzulli1980.. proste zjavne bolt dáva malo za jazdy
ja sa celkom casto presuvam Boltom a vzdy mi pridu kde potrebujem
Musis byvat v nejakej velmi odlahlej lokalite.
Ja boltom chodim kazdu chvilu nikdy nekupujem vopred, vzdy mam taxik do 5 minut od objednavky. Ale to je bratislava…
Aha teraz citam ze praha :D no tak to si musela dobre pomotat v prahe tych taxikov musi byt naspbne viac ako v ba takze uplne zbytocne si podla mna riesila nejaku rezervaciu vopred normalne si si 10 minut pred ochodom mala objednat sofera
HM, ja si objednávam vždy doslova na poslednú chvíľu a vždy mi došli v poriadku. Ja mám práveže len dobré skúsenosti a to chodím niekedy taxíkom aj viackrát za týždeň. V Košiciach.
Čo sa týka toho, že si vyberajú výhodnejšie, no neviem.. mne raz jeden hovoril, že nemôže veľmi odmietať tie lacné jazdy, lebo po čase ich za to bloknú alebo niečo podobné.
Tak v prahe sme zazili to iste. Ale boli sme fakt panu bohu za prahou. Davali sme auto do specialneho servisu.
Na odvoz do centra sme cakali viac ako tristvrtehodinu, nez ho niekto vobec potvrdil. Kopec soferov ho potvrdilo a hned zrusilo.
Ale nedivim sa. Bolo to cca 20 minut za prahou a nikomu sa z centra neoplati ist kamsi na periferiu a spat a zabit hodinu casu jednou jazdou. Ked za ten cas by mal 4-5 jazd hore-dole po prahe a zarobene viac.
Tak v prahe sme zazili to iste. Ale boli sme fakt panu bohu za prahou. Davali sme auto do specialneho servisu.
Na odvoz do centra sme cakali viac ako tristvrtehodinu, nez ho niekto vobec potvrdil. Kopec soferov ho potvrdilo a hned zrusilo.
Ale nedivim sa. Bolo to cca 20 minut za prahou a nikomu sa z centra neoplati ist kamsi na periferiu a spat a zabit hodinu casu jednou jazdou. Ked za ten cas by mal 4-5 jazd hore-dole po prahe a zarobene viac.
@moonlight1210 tak to som prekvapena, vsak im moze byt jedno ze sa prevezu 40 minut kvoli jednemu klientovi, vsak ta cena bude urcite vyssia nez male cesty po centre cize zaplatene to bude +- rovnako nie?
@moonlight1210 tak to som prekvapena, vsak im moze byt jedno ze sa prevezu 40 minut kvoli jednemu klientovi, vsak ta cena bude urcite vyssia nez male cesty po centre cize zaplatene to bude +- rovnako nie?
@vanilkovazmrzka tak to neviem, ako su plateni. Kazdopadne ten pan sa netvaril nadsene. Ze taketo jazdy sa neoplatia. A prisiel preto, ze nahodou do pol cesty nasim smerom uz viezol niekoho ineho z Prahy z letiska, tak uz tu nasu jazdu teda vzal a prisiel pre nas.
Asi by sme sa inak skor dozili autobusu, co siel za tri hodiny. Len sa v dialke chystala burka, tak sme v otvorenom poli z takej vyhliadky neboli zrovna nadseni my a boli sme radi, ze ktosi dosiel.
@moonlight1210 poznámka - keď taký špeciálny autoservis, tak mali poriešiť váš odvoz do civilizácie
@moonlight1210 poznámka - keď taký špeciálny autoservis, tak mali poriešiť váš odvoz do civilizácie
@cacianka oni nam vysli nadstandardne v ustrety uz tym, ze si na nas urobili cas cez vikend, ked nepracuju. Takze v ramci osobneho volna.
@cacianka a aby som to este upresnila, oni tam neboli fyzicky pritomni. Vysli nam v ustrety, ze budu cely vikend na telefone, aby sme si my mohli urcit, kedy a o kolkej s autom prideme. Auto sme tam davali po skonceni vyletu po Europe, preto sme ani my nemohli garantovat uplne presny den a cas. Jeden nikdy nevie, co mu pride do cesty.
Branu a garaze nam otvorili na dialku, ked sme im zavolali, ze uz sme tam a nasledne ich za nami zatvorili, ked sme im zavolali, ze uz mozu.
Odvoz bol na nas.
@cacianka a aby som to este upresnila, oni tam neboli fyzicky pritomni. Vysli nam v ustrety, ze budu cely vikend na telefone, aby sme si my mohli urcit, kedy a o kolkej s autom prideme. Auto sme tam davali po skonceni vyletu po Europe, preto sme ani my nemohli garantovat uplne presny den a cas. Jeden nikdy nevie, co mu pride do cesty.
Branu a garaze nam otvorili na dialku, ked sme im zavolali, ze uz sme tam a nasledne ich za nami zatvorili, ked sme im zavolali, ze uz mozu.
Odvoz bol na nas.
@moonlight1210 tak to je iné, chápem. všetky súvislosti to pokašľali. lokalita krkaháje, vy v cudzom svete, neochota a neschopnosť boltu. Keby ste vedeli, stopnete bolt alebo iný taxik, odveziete sa tam, auto šupnete a odídete čakajúcim autom.
napíšte im ostrú recenziu
Keď si požiadaš o plánovanú jazdu, zobrazí sa Bolt taxikárom v aplikácií v zozname a oni si z toho zoznamu môžu vybrať jazdy ktoré chcú.
Čím viac dopredu si jazdu vytvoríš, tým viac taxikárov jazdu uvidí a je väčšia šanca, že si ju niekto vyberie.
Tieto plánované jazdy sú pre taxikára akože finančne výhodnejšie, pretože je tam už predplatené 5 minútové čakanie. Lenže zároveň je to pre taxikára časovo nevýhodné, pretože pomerne dosť času pred vyzdvihnutím nemôže brať bežné jazdy, aby sa stihol k Tebe na čas presunúť.
Zadala si Comfort vo viere, že za viac peňazí väčšoa šanca, lenže tým pádom sa tá jazda v aplikácii neobjavila taxikárom s rachotinami, ktorí jazdia len v kategórii Bolt.
Keď vodič zoberie naplánovanú jazdu a potom ju zruší, platí maličkú pokutu, tak vodič, ktorý si nie je istý, že Ťa bude môcť odviezť,radšej jazdu nezoberie v prvom rade.

Osobnú skúsenosť nemám ale pamatam si reklamy na tuto službu - objednanie vopred a viem ze sa tam tvárili ze garantujú vodiča, inak dostanes kompenzáciu. Ale teda ako hovorím, osobnú skúsenosť s tým nemám, skus pozriet v appke či tam niečo take nie je.