Problémy s vrátením peňazí od eobuv
Ahojte objednala som si tenisky a vratila ich pred dvoma týždňami prišiel vyzdvihnúť DPD kuriér,peniaze mi na účet ešte neprišli , nedvíha ju mi ani tel,, máte niekto skúsenosti? nemá ani tenisky ani peniaze
aj mne to dlho trvá...ale prišiel mi email a tam píšu, že to môže trvať aj 14 dní...
Email ti neprisiel?
@klarissa25 nie neprišiel, práveže, ešte som im aj písala a nič žiadna odpoveď
A kedy ich prevzali?
Ja som mala opletacky s Modivo.Oni su vlastne jedna firma s E obuv.Vsetko Poliaci.Stratili mi zasielku,kedze som zapatrosila papierik s Packery o odoslani nebolo mozne sa dopatrat.Neuveritelne ze v dnesnej dobe veci mozu stat a padat iba na papieriku.Nebolinochotny hladat,neboli ochotni vyplatit peniaze.No a nakoniec mi z nicoho nic napisali po mesiaci a pol mail v polstine ze nasli moj balik.Takze chapem ze to moze byt s nimi narocne.
No pokial ti neprisiel mail (pozri aj spam) tak to moze byt problem. Pozri v aplikacii alebo na stranke stav. Ja som vracala cez packetu vydajne miesto. Tam problem nebol. Aj na stranke dpd byvsi mala mat info ci bol balik odovzdany.
@babetko13 nemajú náhodou 14 dní na vrátenie peňazí pri reklamácii? Takže ak ti prevzali tovar 16.7., tak majú do konca júla čas ti peniaze vrátiť.
@janai1 tu ide oto že my neposlali žiadny email ako je na tom balík či ho sklad prijal atď
@babetko13 mne od nich nikdy žiaden email neprišiel a vždy mi peniaze vrátili, väčšinou na 13. alebo 14. deň. Ber do úvahy aj to, že je momentálne obdobie dovoleniek, majú zrejme menej ľudí, tak to môže trvať dlhšie.
@babetko13 dobrý deň viem, že je to už stará diskusia, ale chcem sa spýtať ci Vám peniaze nakoniec prišli
@babetko13 dobrý deň viem, že je to už stará diskusia, ale chcem sa spýtať ci Vám peniaze nakoniec prišli
@vejuska029 zdravím áno prišli
@vejuska029 zdravím áno prišli
@babetko13 Dobrý deň prosím vás ako sa vám podarilo vyriešiť problém s vrátením peniazí?
Ďakujem
@babetko13 Dobrý deň prosím vás ako sa vám podarilo vyriešiť problém s vrátením peniazí?
Ďakujem
@henika14napísala som im email cca 3krat, nedostala som ani raz odpoveď až mi prišli peniaze na účet potom mi odpisali 🙈
@henika14napísala som im email cca 3krat, nedostala som ani raz odpoveď až mi prišli peniaze na účet potom mi odpisali 🙈
@babetko13 ja som im tiež písala,volala už asi 7x
Tvrdia že peniaze poslali ale ja som ich nedostala 😡
@babetko13 koľko dni trvalo kým vám vrátili peniaze?
@henika14 mame rovnaký problém s eobuv, zasielku dostali 16.10. a dodnes nám nevrátili peniaze, že vraj oni to evidujú ako vrátené. Ako ste to nakoniec vyriešili vy?
@eviq každý druhý deň som tam volala,tiež mi vraveli že 7.10 mi vrátili peniaze.
3x som ím písala email že žiadam o vrátenie peniazí.
Nakoniec 23.10 mi poslali potvrdenie o platbe a na druhý deň prišli peniaze.
Takže trvajte natom nech vám pošlú potvrdenie o platbe.
@eviq každý druhý deň som tam volala,tiež mi vraveli že 7.10 mi vrátili peniaze.
3x som ím písala email že žiadam o vrátenie peniazí.
Nakoniec 23.10 mi poslali potvrdenie o platbe a na druhý deň prišli peniaze.
Takže trvajte natom nech vám pošlú potvrdenie o platbe.
@henika14 Dakujem, je to na nervy, vyše 200€ nám majú vrátiť :( je to veľmi neseriózne.

Email ti neprisiel?