Psychické problémy influencerky Zuzany Mrackovej
Mozno tu dostanem obrovsky hejt, ale tak zaujima ma, ci to aj ini vnimaju rovnako. Uz som svoj osobny a slusny nazor napisala aj na jej profil, ale chapem, ze negativne komentáre maze. Co celkom nechapem, ked je tak velmi autenticka... Narazila som na youtube na jeden podcast, kde verejne opisovala jej problemy s prijmom potravy, psych.zdravym, alkoholizmom. Na jednej strane ju lutujem, pretoze je chorá a je to urcite extremne tazky boj. Ale kladie sa mi otazka, ze preco si take zeny robia deti? Ja viem, ze toto bude zrejme velmi citliva tema a aj pre niekoho pohorsujuca. Ale tak ked ona dokaze rozpravat verejne o tom, ako pila prosseco zatial co deti v horuckach spali v izbe a nasledne vracala, tak ja si tiez mozem vyjadrit, ze sa mi to nepaci. A nerozumiem, ze ten jej muz nezakrocil pre zdravy psychicky vyvin pre ich synov. Ona tvrdi, ze deti o nicom nevedia, ale zaroven tam verejne tvrdila, ako doma hadze predmetmi, zvracia jedlo, odmieta jedlo, muzovi neustale hovorí, ze ako moze zit s takou nulou. Ja absolútne neverim, ze tie deti to nevnimaju. Za mna je to extrémne sebecke, bojovat od mala s psychickymi problemami, nenavidiet sa, ale aj napriek tomu si spravit dve deti. Ona si zrejme neuvedomuje, ze ti chalani budu poznaceni. Ja tu cakam obrovsky hejt, ze co si ja dovolujem niekoho sudit. Ale mi to jednoducho nedalo. A zaujima ma, ci mate nazor podibny mojmu, ze vazne psychmdiagnozy by proste deti mat nemali.
@zuzanockamt ?:D prosim ta, ona tieto informacie verejne zdiela. Nic sukromne tu nepisem. A nic, co by ona sama netvrdila tu nezdielam. Kedze vystupuje verejne, je normalne, ze nie kazdemu jej styl bude pochuti
@autor Esteze ty tu navrhujes, ze jej maju zobrat deti a pises to anonymne, pre kazdy pripad.
Pozrela sim si IG menovanej,kedze ju nepoznam a strasny smutok z nej ide, obzvlast tie videa s jedlom, s odporom do ust a najlepsie natocit a ihned vyplut 😒
Pozrela sim si IG menovanej,kedze ju nepoznam a strasny smutok z nej ide, obzvlast tie videa s jedlom, s odporom do ust a najlepsie natocit a ihned vyplut 😒
@eeffka vsak presne taky pocit mam aj ja, aj ked sa snazi ukazat ze uz dokaze jest, citit ze sa premaha, ten podcast snou bol dobry, clovek ani netusi co sa moze tak peknej zene odohravat v hlave
Ja ju sledujem a fandím jej , z oci jej skor ide smútok, ziadne zlo , to ze vysla takto s kozou na trh si cenim , kolko bab trpí ppp a nik o tom nevie , kolko potajme pije , a kolke sa nestaraju o deti , no prezentujú sa ako matky roka, vobec nesuhlasim , zeby nemala mat deti , snazi sa z toho dostat a snad sa jej to podari , nemyslím, ze nie je o nich postaranw a, ze su na tom rovnako ako deti nejakej fetky z pentagonu ci deti z osady.nesud a nebudes atd
Ja som si vypocula jeden podcast s nou a zbezne preluskala instagram a nemyslim si,ze nema rada svoje deti. Ona v tom podcaste hovorila o tom,ze nikdy nechcela deti,az kym nestretla svojho muza. A hovori,ze nema rada cudzie deti. Ma rada zopar blizkych v rodine,ale svoje deti miluje najviac na svete. Okrem toho tam spominala,ze ona sa nechce vyliecit kvoli nim,ale kvoli sebe,aby im bola dobrou mamou a muzovi dobrou zenou.
Niektoré ktoré tú píšete že by ľudia s psychiatrickými diagnózami si nemali robiť deti. Ja mám dosť vážnu psych. diagnózu a nemyslím, že budem horšia matka ako iné. Žijem s diagnózou, ale dovolím si tvrdiť, že zvládam život lepšie ako mnoho zdravých žien.
Niektoré ktoré tú píšete že by ľudia s psychiatrickými diagnózami si nemali robiť deti. Ja mám dosť vážnu psych. diagnózu a nemyslím, že budem horšia matka ako iné. Žijem s diagnózou, ale dovolím si tvrdiť, že zvládam život lepšie ako mnoho zdravých žien.
@123kika1234 ja chapem, ze sa to vela zien dotklo. A tiez som to prehnala s vyjadreniami. Ja nemam pravo tieto veci ovplyvnovat. Ja som len sudila na zaklade tych rozhovorov, ktore poskytla a ktorymi sa prezentuje na IG. Samozrejme ja absolutne neviem, ako to skutocne u nich je. Ale tie veci, ktore opisovala mi proste neprisli, ako vhodne pre zdravy psychicky vyvin ich deti. Ze doma rozbija zrkadla a pod. Uz len bipolarna porucha, hranicna porucha osobnosti,schizofrenia su velmi tazke diagnozy a tie deti to proste vnimaju. Tvrdit tu, ze to tak nie je, je len zahrabavanie problemov pod koberec. Ja poznam osobne ludi s tymi diagnózami a ani jeden nie je rodic. Mam kamarata s bipolarnou a milionkrat som s nim riešila to, ked mi pisal, ako chce zomriet. On sam si nevie predstavit vychovavat dieta, ked si kolkokrat sam nevie dat rady sam so sebou
Ja skôr nechápem,že jej tie deti ešte nezobrali.Ten jej muž musí byť tiež na hlavu,keď žije s takou nulou a možno by na ňu trebalo zavolať sociálku
A súhlasím s tebou.Niektori by sa nemali rozmnozovat
@doriiis fuj zle mi z teba zostalo
Ja som mala veľmi emocionálne nezrelu matku, ktorá bola navonok perfektná, lebo nám šila veci a všetko bolo tip top. Ako som sa trápila celé detstvo, lebo mama ma vidierala, mala ma len ako pajáca na ukážku aká je ona úžasná, ako ma nútila mať samé jednotky, furt ma zhadzovania kvôli váhe, nútila ma chodiť na krúžky ktoré som neznasala, to už nikto nevidel. Zuzka je iba úprimná. Omnoho radšej by som mala ju za matku. A ty budeš tiež ako moja matka. Emocionálne totálne nezrelá, na úrovni 5 ročného dieťaťa. Nechápeš komplexne problémy, emócie, preto ti ta Zuzka leží v žalúdku. Nechápeš že niekto sa môže vnútorne trápiť, ale môže byt dobrým rodičom. Ja by som v živote nechcela byt tvojim dieťatkom. Lebo si emocionálna nula. A nedaj bože tvoje deti budú iné, ako si predstavuješ. Hneď príde odsudzovania, kritizovanie, emocionálny teror. A keď sa budú chcieť ohradiť tak povieš “to je len môj názor.” Podľa mňa práve tak citovo plytké matky ako ty by nemali mať deti. Čo im odovzdáš, keď nemáš ziaden súcit, pochopenie, emocionálnu hĺbku? Odovzdas im hrozbu prázdnotu do života a budú musieť celý život bojovať so svojou psychikou, ako Zuzka.
Pani je cisty attention seeker. Ked sa jej jedna diagnoza omrzi, tak hlada aku by mala dalsiu. Ona sa uz ani nemoze vyliecit (ak je vobec z coho), preroze by nebol content na socialne siete.
Ja som mala veľmi emocionálne nezrelu matku, ktorá bola navonok perfektná, lebo nám šila veci a všetko bolo tip top. Ako som sa trápila celé detstvo, lebo mama ma vidierala, mala ma len ako pajáca na ukážku aká je ona úžasná, ako ma nútila mať samé jednotky, furt ma zhadzovania kvôli váhe, nútila ma chodiť na krúžky ktoré som neznasala, to už nikto nevidel. Zuzka je iba úprimná. Omnoho radšej by som mala ju za matku. A ty budeš tiež ako moja matka. Emocionálne totálne nezrelá, na úrovni 5 ročného dieťaťa. Nechápeš komplexne problémy, emócie, preto ti ta Zuzka leží v žalúdku. Nechápeš že niekto sa môže vnútorne trápiť, ale môže byt dobrým rodičom. Ja by som v živote nechcela byt tvojim dieťatkom. Lebo si emocionálna nula. A nedaj bože tvoje deti budú iné, ako si predstavuješ. Hneď príde odsudzovania, kritizovanie, emocionálny teror. A keď sa budú chcieť ohradiť tak povieš “to je len môj názor.” Podľa mňa práve tak citovo plytké matky ako ty by nemali mať deti. Čo im odovzdáš, keď nemáš ziaden súcit, pochopenie, emocionálnu hĺbku? Odovzdas im hrozbu prázdnotu do života a budú musieť celý život bojovať so svojou psychikou, ako Zuzka.
@loovina ulavila si si?:D prosim ta, daj sa do kludu. Mi tu robis posudky z coho?:D z mojho prispevku?:D to skor vypoveda o vojich nespracocanych traumach 🙂 nezrkadli si prosim svoje zle detstvo na nejakych tvojich fantasmagoriach :D ja som mala stastne detstvo a psychicky stabilnych rodicov, taka som aj ja, mam bezpecnu vztahovu vazbu a stastne manzelstvo, ktore si davaju ludia z okolia za priklad 🙂 takze nie, ja sa absolútne nehanbim, ako vychovavam svoje deti, ktore su vychovavane empcne stabilnymi a vyrovnanymi rodicmi. Neviem odkial si nadobudla pocit, ze ja som tu ta nestabilna :D ja netrpim ziadnymi diagnozami, narozdiel od Zuzany. Takze odveci. Porovnavaj ludi z rovnakeho fachu ;) pekny den
takto ze..vobec nikto si nevsimol ze na modrom konovi sa tu onej diskutuje preto lebo kriticke komentare / nie hejty na svojom profile maze. tym ze nato upozornila sem vsetkych zase poslala. je mi jej velmi velmi luto, musi to byt strasne. vytiahnnut tuto konverzaciu len aby boli lajky. je to uplne strasno strasne. strasne.
a davam unfolov. je mi tazko sa nato pozerat a nechcem to podporovat. zvrateny instagram.
@tyriss nemyslim si ze to robi naschval. proste to inak nevie. strasne smutne.
@lottt ano, je to velmi smutne. Nerozumiem tie pochvalne reci, ktore jej tam nechavaju ine zeny aka je bojovnicka. Bojovnicka proti comu? Proti vylieceniu sa akurat tak. Za xy rokov ziadny posun. Skrze pretriasanie temy ppp (potom depresie, uzkosti, dalsie poruchy ak sa nejaka z tem uz vycerpa a opozera) sa manifestuje skutocna potreba - po pozornosti, lutosti a obdive. Vsetci, ktori ju sleduju a podporuju, tak podporuju uz len tuto freak show pozorujuc so zatajenym dychom ako to dopadne. Ci rozpad vztahu s partnerom, detmi a pod. Ako v zoo na zvieratka. Zvrhle.
@lottt ano, je to velmi smutne. Nerozumiem tie pochvalne reci, ktore jej tam nechavaju ine zeny aka je bojovnicka. Bojovnicka proti comu? Proti vylieceniu sa akurat tak. Za xy rokov ziadny posun. Skrze pretriasanie temy ppp (potom depresie, uzkosti, dalsie poruchy ak sa nejaka z tem uz vycerpa a opozera) sa manifestuje skutocna potreba - po pozornosti, lutosti a obdive. Vsetci, ktori ju sleduju a podporuju, tak podporuju uz len tuto freak show pozorujuc so zatajenym dychom ako to dopadne. Ci rozpad vztahu s partnerom, detmi a pod. Ako v zoo na zvieratka. Zvrhle.
@tyriss Vieš ty vôbec, aké to je bojovať s PPP, depresiou, úzkosťou? Koľko síl to stojí samotného pacienta sa dostať do stavu, aby mohol ako - tak navonok normálne fungovať? Lebo vyliečenie možné nie je. Treba o tom najskôr niečo vedieť.
@tyriss Vieš ty vôbec, aké to je bojovať s PPP, depresiou, úzkosťou? Koľko síl to stojí samotného pacienta sa dostať do stavu, aby mohol ako - tak navonok normálne fungovať? Lebo vyliečenie možné nie je. Treba o tom najskôr niečo vedieť.
@zuzanockamt praveze viem. Presne to viem. Preto je tak nechutne romanticizovat ppp a depresie glamour fotografiami a videami. V stave ked zvazujes ci sa nevykadis do postele, pretoze naco ist vobec na wc. Ked zivot ako taky nema zmysel. Naco sa vobec osprchovat, vykonat akykolvek pohyb a iba neuhnit v posteli. To co je podsuvane na tom profile je prostrednictvom zastupnych diagnoz ukazovanie tej realnej - narcistickej manipulativnej ziviacej sa pozornostou inych. Kto ju v tom podporuje sledovanim a krmenim tejto potreby po pozornosti je sucastou celeho problemu.
@tyriss presne! nevem sa ubranit pocitu ze ma vzdy najviac lajkov za to ked jej je najhorsie. ludia prosto miluju senzacie a ona natom fičí. toto nieje ziadna osveta, pokial je hlavny protagosnista uplne v prdeli.
@loovina ulavila si si?:D prosim ta, daj sa do kludu. Mi tu robis posudky z coho?:D z mojho prispevku?:D to skor vypoveda o vojich nespracocanych traumach 🙂 nezrkadli si prosim svoje zle detstvo na nejakych tvojich fantasmagoriach :D ja som mala stastne detstvo a psychicky stabilnych rodicov, taka som aj ja, mam bezpecnu vztahovu vazbu a stastne manzelstvo, ktore si davaju ludia z okolia za priklad 🙂 takze nie, ja sa absolútne nehanbim, ako vychovavam svoje deti, ktore su vychovavane empcne stabilnymi a vyrovnanymi rodicmi. Neviem odkial si nadobudla pocit, ze ja som tu ta nestabilna :D ja netrpim ziadnymi diagnozami, narozdiel od Zuzany. Takze odveci. Porovnavaj ludi z rovnakeho fachu ;) pekny den
@tyriss stabilná môžeš byt, to nič nehovorí o tom že si empaticky človek. Nie si, no. Ak náhodou tvoje deti budú trpieť nejakou psychickou chorobou, alebo budú iné ako si predstavuješ, budú mať peklo, zial. Najlepšie ešte že píšeš takto anonymne ako veľká hrdinka. A nikdy nevieš čo teba v živote stretne, či náhodou ty nebudeš na tom omnoho omnoho horšie ako Zuzana M. Nebola by si prvá ani posledná ktorá na vyvysovala a potom klesla na najväčšie dno.
@tyriss presne! nevem sa ubranit pocitu ze ma vzdy najviac lajkov za to ked jej je najhorsie. ludia prosto miluju senzacie a ona natom fičí. toto nieje ziadna osveta, pokial je hlavny protagosnista uplne v prdeli.
@lottt smiem sa spytat, ona aj nieco promuje? Alebo je to naozaj profil zalozeny len na jej chorobe...
Súhlasím s tebou
@tyriss stabilná môžeš byt, to nič nehovorí o tom že si empaticky človek. Nie si, no. Ak náhodou tvoje deti budú trpieť nejakou psychickou chorobou, alebo budú iné ako si predstavuješ, budú mať peklo, zial. Najlepšie ešte že píšeš takto anonymne ako veľká hrdinka. A nikdy nevieš čo teba v živote stretne, či náhodou ty nebudeš na tom omnoho omnoho horšie ako Zuzana M. Nebola by si prvá ani posledná ktorá na vyvysovala a potom klesla na najväčšie dno.
@loovina nie som empaticka voci osobe, ktora namiesto toho, aby vypla socialne siete a isla sa realne liecit nahana ovecky ako si zjavne aj ty, do kosiara, len aby ziskala nejake tie spoluprace a popromenadovala sa v spodnom pradle (!). Lol. Nikto s ppp by toto v zivote nespravil, aby sa pred verejnostou odfotil v spodnom pradle. Preber sa. Dufam, ze coskoro uz splasne ta falosna bublina, ktoru okolo seba vytvorila a take naivky ako Ty jej to zeru aj s navijakom. Smutne.
@loovina ty si sedis na usiach?! Vravim, ze presne viem co ppp aj depresia obnasa a to co ona prezentuje je jeden cirkus pre hlupuckych, ktori jej za to tapkaju. Nesucitim s niekym, kto si ukaja narcisticke poruchy a maskuje to za cosi ine. Munchausen ako vysity. Aku dalsiu pridruzenu chorobu bude mat zajtra? O tyzden? Nech je to perverzne napinave? Fuj.
@loovina nie som empaticka voci osobe, ktora namiesto toho, aby vypla socialne siete a isla sa realne liecit nahana ovecky ako si zjavne aj ty, do kosiara, len aby ziskala nejake tie spoluprace a popromenadovala sa v spodnom pradle (!). Lol. Nikto s ppp by toto v zivote nespravil, aby sa pred verejnostou odfotil v spodnom pradle. Preber sa. Dufam, ze coskoro uz splasne ta falosna bublina, ktoru okolo seba vytvorila a take naivky ako Ty jej to zeru aj s navijakom. Smutne.
@tyriss veď bola minimálne mesiac na psychiatrii. Chodi k psychiatrovi a na terapiu. Čo by si jej teda odporučila? A keď je vypadne príjem zo sociálnych sieti to ako presne zlepší jej psychické zdravie? Munchhausen 😂
@loovina ty si sedis na usiach?! Vravim, ze presne viem co ppp aj depresia obnasa a to co ona prezentuje je jeden cirkus pre hlupuckych, ktori jej za to tapkaju. Nesucitim s niekym, kto si ukaja narcisticke poruchy a maskuje to za cosi ine. Munchausen ako vysity. Aku dalsiu pridruzenu chorobu bude mat zajtra? O tyzden? Nech je to perverzne napinave? Fuj.
@tyriss inak aké vtipne, čiže ty teda tvrdíš že ona si vymýšľa diagnózu 😂 to ma fakt pobavilo. Vlupala sa na psychiatriu a tam si natajnáša robila fotky aj s kapačkami, aby bola zaujímavá 😆 no niektorí proste nemajú mentálnu kapacitu a tu nemá zmysel viac pokračovať v diskusii.

Anonymka
A tá pani vie, že ju tu verejne urážaš, zhadzuješ, ponižuješ, ohováraš? Pod rúškom anonymity, no adresa IP sa vypátrať dá ...
@zuzanockamt ?:D prosim ta, ona tieto informacie verejne zdiela. Nic sukromne tu nepisem. A nic, co by ona sama netvrdila tu nezdielam. Kedze vystupuje verejne, je normalne, ze nie kazdemu jej styl bude pochuti