Púštny kvet - som zhnusená
Prepacte vopred za vylev ja viem ze tymto nepomozem nikomu a asi si aj poviete ze kde som zila doteraz ze to nie je novinka. Spominany film som dnes videla prvy x a som totalne zhnusena. Pozrela a precitala som si o tomto viac aj vypovede zien ktore si tym presli. Ako really v tejto dobe taketo nieco stale musi zazivat xy zien denne? To kde sme ty kokos. Pre nejake sproste a uchylne presvedcenia a pre chlapov? Ty vole ja som nasrata. Taketo hovada chce este eu podporovat? Mne keby dali zbran do ruk tal tych zvrhlikov bez lutosti poslem na onen svet. Viete si vobec predstavit kolko zivotov zien je pokaslanych od maleho dietatka kedy su najzranitelnejsie a musia si prezit takuto ohavnost? Ja grcam z ludi coho su schopni. A vraj tito neviem ako ich nazvat nemaju pochopenie pre materializmus a egoizmus co prevlada v ,,nasom svete" a oni pre svoje potesenie a chore hlavy mrzacia vlastne deti
@ktochytavzite s tou obriezkou a tým ženským právom, čo tu čítam od teba ako adresujes
@nistika mi pripomenulo ešte, že sa chcem spýtať ako ty berieš právo ženy? Právo ženy v rannom detskom veku, keď je za neho zodpovedná jeho matka, a právo ženy dospelej... Čiže obriezka, na ktorú odnesie matka a potrat dospelej zeny.. Nerypem, chcem vedieť rozdiel medzi tými dvoma vecami.. Keď aj v jednom aj v druhom prípade rozhoduje žena = žena matka a žena ktorá je tehu
@habibim ja verim ze obriezka neni ok ale ja verim ze ta zena to robi pre dobro toho dietata...vzhladom na kulturu na to co by ju cakalo ak by nebola obrezana. je to zial mensie zlo.....verim ze matka chce svoje dieta chranit a dat mu tou obriezkou ako taku sancu a nadej na normalny zivot - na prezitie. ale na odpoved ktochytavzite si pockam tiez.
@nistika a to mas odkial od tej slobode,kedy sa zacina nivy zivot?Niekto tvrdi porodom,niekto splynutim,keby to tak bolo,tak je to zahrnute v charte l prav,alw nieje to tak,cize tvoja obhajoba a odvolavanie sa na ludskw prava maju tiez viacero meritok a to tak,ako sa na to pozeras svojim pohladom ty.
Cize ore teba je nepripustne ovplyvnivat muzsku naruzivost ale zebam by si diktovala co nesmu robit so svojim telom.Pritom ako by si vedela pomoct tym zenam ,kt teda by sa rozhodli alwbo by boki donutene donosit dieta?Kde by bola tvoja pomoc?Postarala by si sa o tu zenu a jej nechcemym dietatom,zabezoecila by si primesny zivot tomu dietatu?
Faj tvrdit ze eny nemozu rozhodivat o potratich teda by to mali mat zakzane ale kto by sa postaral o tie zeny?
@habibim viesco mna tieto telenively nebavia,ja si radsej pozriem bez servitky;)
@ktochytavzite Neospravedlnila som ho. Väčšinou sa zastávaš kresťanstva a odsudzuješ islám, tak len pre porovnanie ti pridávam vyjadrenia Biblie k otroctvu:
Porozmýšľaj: platili kresťania na základe tohto otrokom za prácu?
"Kol 4,1 Páni, dávajte otrokom, čo je spravodlivé a čo si zaslúžia, veď viete, že aj vy máte Pána v nebi."
" Títovi 2:9-10 Otroci nech sa vo všetkom podriaďujú svojim pánom, nech sú úslužní, nech neprotirečia, neokrádajú, ale nech vo všetkom preukážu skutočnú vernosť.."
Určite otroctvo neobhajujem - aj keď viem, že aj dnes ešte otroctvo existuje. Na Západe je to otroctvo s bielym mäsom. Na východe napr v Saudskej Arábii dodnes existuje služba, ktorú som spomínala (chudobní Filipínci, ktorí bývajú u zámožnejších za jedlo, ošatenie, bývanie - a pomáhajú im v domácnosti. Dobrovoľne).
@ktochytavzite ja som ani raz netvrdila ze by som potraty zakazala som proti nim ale akceptujem ich ako kulturnu udalost zial kultura je svina....napisala som to sem pre porovnanie kultur a co je horsie....ak by znicoho nic boli zakazane potraty narobilo by to este vacsiu skodu nez osohu....to musia ludia najskor do toho dorast....ak by boli totiz zakazane potraty, robili by sa i tak ale nelegalne, neodborne co by malo este horsi dopad na spolocnost ako toto....moje odvolavanie sa na ludske prava je viac ako v poriadku tym si bud ista.
@lenkakravcova titovi,to je stary alebo nivy zakon?Ja sa tak nebyznam v tych idsekoch aa nechce sa minto ani vyhladavat uprimne.
@nistika ved ani aj j suhlasim ze nik ta nemoze domutit sterilizovat akolkolvek formou pokial s tym ty nesuhlasis ale vies co,v niektorych oripadoch ja by sim vedela porusit,v takych jde by sim chranila naor tie bezradne deti a nemala by sim vycitky svedomia vibec,skor by som pocitovala radost nad tym ze sa to uz nerobi.
@ktochytavzite ved tvoj postoj k tejto teme chapem na 100%.
@ktochytavzite mňa by zaujímalo, čo tvoj partner vie o tých tvojich postojoch k mužskej sterilizacii😉
@ktochytavzite Nový.

@ktochytavzite ak urobil otrok, rob, sluha ako ho už nazvat, niečo, čo od neho očakával pan, napr.najst dobrú informáciu, alebo niečo za svojho pána urobil len tak, pán mu dal mesec zlatých dukatov.. Nepozerala si telenovelu Sultán Sulejman? 😁 Tam sa zlato rozdávalio medzi svojich "sluhov" jedna radost😝