icon

Rondogo.sk - skúsenosti?

poleva
12. nov 2019

Ahojte mamičky chcem sa opýtať včera sme nakúpili v jednej obuve , a dostali sme tieto 2 žreby...Má s nimi niekto skúsenosť ? Točí sa každý deň s kolesom a dajú sa vyhrať pekné ceny.
Nikdy som o tom nepočula, ale podľa internetu táto hra beží už dlho,,poprosím skúsenosti či postrehy,ďakujem pekne

Strana
z3
poleva
autor
24. nov 2019

nemá nikto skúsenosti ?

28jajka
12. okt 2020

Ahoj aj si niečo zistila? Ja som pred týždňom dostala los v pepcu a tiež zisťujem ze co to za spoločnosť nikde som sa nič nedopatrala

poleva
autor
13. okt 2020

@28jajka nič... Tiež mi zas dali v pepcu aj som súťažila ale výhra nijaká

28jajka
13. okt 2020

@poleva jaa 2e 🤪

zsuzsinka16
25. okt 2020

Ja hodinky v hodnote 70 eur

mikadooo
25. okt 2020

@poleva ahoj ja som sa do toho dosť namotala, všetky tie hry. Ale okrem "rondonov", vďaka ktorým vlastne môžeš hrať, točiť kolesom atď., som zatiaľ nevyhrala nič. Potom som sa na to vykašľala, lebo nemám čas tri hodiny denne čumieť do mobilu aj keď tam mám asi milión rondonov nahratých, čo s tým... Podľa mňa je to šikovná vec, aby z teba vytiahli peniažky, s tým že sú kúpiš ďalšie rondony atď. Ale - samozrejme, niekto tam občas niečo vyhrá, aby sa nepovedalo.

poleva
autor
25. okt 2020

@mikadooo ja som s tým sekla

poleva
autor
25. okt 2020
simona745
25. okt 2020

No ja som to párkrát hrala vyhrala som aj peňaženku ale samozrejme musíš si doplatiť keď ju chces. Iba asi zbytočny čas premrhany

poleva
autor
25. okt 2020

@simona745 ved to

spadnutaslivka
25. okt 2020

ja tam s prestávkami hrám už pár rokov :D ako zábavku. vytočila som nejaké odmeny za doplatok, čo pre mňa zväčša vôbec nie sú zaujímavé, vytočila som párkrát zľavový kupón do eshopu karcher, nejaké proteínové, na obliečky a tuším už aj na kozmetiku- tie mi prídu lepšie. a mali tam vedomostný kvíz, kde sa dali vyhrať aj ozajstné peniaze, nazbierala som 5e (vypláca sa od 5e), ale ešte som si ich nestihla dať vyplatiť :D teraz je nejaký nový kvíz, ale ten žerie hrozne veľa času- inak je skôr na iq, ale občas je aj vedomostná otázka (zvyčajne dejepis a geografia). ale ako vravím, prejsť otázkami až tak, aby som bola vo výhernej skupinke, to zožerie fakt niekoľko hodín....a to sa mi veru nechce. ale inak za tie rondony točím tie odmeny a ako vravím, zľavové kupóny sú celkom fajn. (ak vieš využiť).

nikushka2012
1. dec 2020

@28jajka a ako si si ich prosim ta vybrala

nikushka2012
1. dec 2020

@zsuzsinka16 ahoj prosim ta ja som tam vyhrala hodinky ale s doplatkom ale pekne su myslis ze sa oplati od tial ?

spadnutaslivka
1. dec 2020

@nikushka2012 veď si pozri, aká je ich hodnota niekde na nete (v eshope) a hlavne si zhodnoť, či sa ti páčia primerane k tomu doplatku.... ja som tam hodinky, aj peňaženky vyhrala s doplatkom viackrát, ale nedoplácala som, lebo za takú sumu by som ich reálne nekupovala.

gondyo
1. dec 2020

mne príde aj desať mailov denne od nich,ide ma poraziť,furt si mám vyzdvihnúť výhru..ponúkajú mi otrasné haraburdy a akože mám na to zľavu...to je výhra...fakt

monkijanacik
14. sep 2021

Ahojte,no vidim,ze som sa zbytocne namotala,koleso sa kruti halabala,zastavi kedy chce,a ked mi chyba uz len jeden dielik,tak sutaz o produkt zrusia.

spadnutaslivka
14. sep 2021

@monkijanacik ja som hrala o spoločenskú hru- 4 dieliky bolo treba. Jeden mi dali 2x, druhý 3x, tretí 3x, ale štvrtý ani raz 😂 😂 😂 ale ja to neberiem tragicky. Keď mám chuť, idem sa akože zahrať, ale nefandím si, že by som niečo vyhrala.

monkijanacik
14. sep 2021

Ja som asi dovercivy blazon,tak moc by som chcela ten ipad pre syna,ale uz to mam ako zabavku pri rannej kave😂,ved aj ten kresliaci tablet co davaju za 20e sa da kupit vsade inde do 10e.

arabela55
10. okt 2021

@simona745 Zdravím, aj keď ste vyhrala všetky dieliky museli ste si doplatiť za peňaženku?

monkijanacik
15. okt 2021

Zdravim,je tu niekto kto na tom vobec vyhral?Lebo je tam zaujima formulka,ze aj ked poskladate vsetky dieliky,na to aby ste vyhrali,musite ich vyskladat ako prva🤷🏻‍♀️

spadnutaslivka
15. okt 2021

@monkijanacik nie, ešte som nevyhrala a reálne nepoznám nikoho, kto by tam už vyhral (či už za starších čias alebo novších)

spadnutaslivka
15. okt 2021

@monkijanacik ono je to skôr niečo ako reklama pre tie značky. Ľudia tam chodia, klikajú, firmy sa zviditeľňujú. A prevádzkovateľ na tom "pravdepodobne niečo dostáva" za poskytnutie reklamných priestorov. Možno raz za čas niekto niečo vyhrá, ale extra neverím tým výhram, čo tam ukazujú, že kto a čo v ten deň vyhral. Alebo na to majú nejaké špeci algoritmy, že podľa čoho a komu dajú vyhrať.

monkijanacik
15. okt 2021

Jasne,ani tie vyrobky xmartian sa nedaju inde kupit,ci si pozriet daku recenziu,aspon ja som ziadnu nenasla😂

spadnutaslivka
15. okt 2021

práveže zatiaľ všetky, čo som pozerala, boli normálne na nete. idem pozrieť toto

spadnutaslivka
15. okt 2021

@monkijanacik tak potom ich asi reálne ľudia ozaj vyhrávajú (alebo kupujú na rondone?), lebo na bazároch ich ponúkajú :D ale teda tiež som tak z rýchlika nikde nenašla nový na predaj a ani recenziu :D ale nešla by som do toho

monkijanacik
15. okt 2021

Kazdopadne mi to asi ostane ako zabava pri rannej kave😂

snenka
8. nov 2021

ja som dávnejšie vyhrala kávovú sadu bez doplatku (kozmetiku - krém, telové mlieko, peeling), mám rondogo ako zábavu, milujem vedomostný kvíz 🙂

spadnutaslivka
8. nov 2021

@snenka veď to len ako zábava 😀 ja som mala pred pár dňami 8 z 9 dielikov na lego. To už bol rekord 😀 každopádne gratulujem, si prvá, koho poznám, že tam naozaj niečo vyhral

snenka
9. nov 2021

ďakujem, snáď aj tebe sa podarí niečo vyhrať, držím palce 🙂

roberto555
13. nov 2021

Podla mna je to cele podvod. Uz to hram asi pol roka. Niekolko krat som sa dostal do stavu ze mi chybal jediny dielik. A co sa stalo? Samozrejme do druhého dna to vyhral niekto iny. Ked si aj pozriete foto tych vyhercov tak vsetci maju nejake drobnosti, nie je tam jedina fotka s nejakou cennejsou vyhrou. Dokonca som raz na skusku od nich kupil kavu. Vravim si 33 eur za 3kg nie je zle. Bol to totalny odpad. V kave som nesiel kamienky a konariky, ktore mi skoro zadreli mlyncek na kavu. Kavove zrna boli s dierkami a totalne nekvalitné. Považujem ich za eshop ktory sa snazi predat nekvalitne produkty a ako nastroj vyuziva tu hru na zlanarenie pre kupu. Tak ako som dopadol aj ja. Takze Rondo je len zabijak casu, ak sa mylim tak nech sem napise ten co skutocne vyhral nejaku z tych ich Top vyhier

Strana
z3