Rozdiely medzi Shein a Temu
Je to to iste?
aj som si myslela 😋 a čo sa týka tvojej otázky, v podstate je to to isté, len na temu nájdeš veci viacej praktické ako napr. na tvorbu niečoho, prípadne veci do domácnosti a iné (chápeš čo myslím), shein mi príde viac ako obchod s oblečením 😁
aj som si myslela 😋 a čo sa týka tvojej otázky, v podstate je to to isté, len na temu nájdeš veci viacej praktické ako napr. na tvorbu niečoho, prípadne veci do domácnosti a iné (chápeš čo myslím), shein mi príde viac ako obchod s oblečením 😁
@miselka257 na sheine je to iste co na temu, len o nieco drahsie. Je tam blbosticiek kolko len chces
@miselka257 na sheine je to iste co na temu, len o nieco drahsie. Je tam blbosticiek kolko len chces
@benit veľaktrát na sheine neviem nájsť to, čo na temu, možno zle hľadám? 🤔
Prečo chceš podporovať Číňanky ktoré berú prácu Slovenkám? Podliezajú ceny aby pritiahli zákazníčky a Slovenky potom krachujú.
Prečo chceš podporovať Číňanky ktoré berú prácu Slovenkám? Podliezajú ceny aby pritiahli zákazníčky a Slovenky potom krachujú.
@anonym_ea5aab čo ak chce začať tvoriť nejaké vlastné veci? 😀 materiál je tej istej kvality ako na iných weboch a cena podstatne nižšia 😀
@anonym_ea5aab vyrezes mi 2500 kruhov z papiera a predáš mi ich za 2e?
@benit veľaktrát na sheine neviem nájsť to, čo na temu, možno zle hľadám? 🤔
@miselka257 odfot si a dsj vyhladavat podla fotky. Mne to vzdy najde co hladam
@benit skúsim 😁
@benit o tomto som nevedela. To je super. Ďakujem
Nechápem majú tam medicube krem, to akože fakt?? J to kupujem oveľa drahšie,to je fake?
Nechápem majú tam medicube krem, to akože fakt?? J to kupujem oveľa drahšie,to je fake?
@anonym_autor krémy a iné prkotinky na tvár by som tam nekupovala radšej 😀
a keď už sa rozhodneš kupovať, najprv si pozri recenzie 😂
a keď už sa rozhodneš kupovať, najprv si pozri recenzie 😂
@miselka257 podľa mňa aj recenzie su tam fake hh
@miselka257 podľa mňa aj recenzie su tam fake hh
@anonym_autor záleží od toho na aký produkt, ak nemá v recenziách foto, nekupujem 🤨
@anonym_ea5aab trápna, snáď jej vec kde minie svoje eurá a koho bude podporovať
@anonym_ea5aab
😂😂😂 Tak toto si zapotils, ty slovenka
@anonym_autor
Žiadny. Plne karcinogénnov, smejdy, pre ľudí čo idú na cenu, nie kvalitu a už vôbec neriešia zdravie
@anonym_ea5aab Väčšina he s Činy tak sa neteš,ze máš iné.
Rovnake šmejdové vyrobky, oblečenie a vsetko..cize je to tak ako "prašť jak uhoď"
Zasadne odtial nic nekupujem, lebo to neni ziadna garancia kvality, nezavadnosti....

charlie sheen? 😂😁