Ruža pre nevestu
Ahojte
Nema niekto voyo? Kto vypadne buduci piatok?
Dakujem
@lenqua_12325 mne sa páčilo ako Petrana ako cez to akože zrútenie nahodila úsmev a povedala, tak rovno to ukonči a ostaňme spolu my dvaja 😂
@zobaka heeeej, tak toto bolo naozaj už cez. 😄
Ale ten ich pán dokonalý musí byť fakt úplne slepý.
Ale ako povedal Priscile, on si svoj názor urobí.
Podľa mňa ale ani tá Tereza nieje pre neho.
Tiež je dosť labilná.
Priscila, ktorá mi bola od začiatku najmenej sympatická sa mi teraz zdá najnormálnejšia.
Ale štve ma najviac, načo platíme Voyo, keď novú časť dajú aj tak len deň vopred.
@lenqua_12325 suhlasim, ze Priscilla je najnormalnejsia, odisla do izby z toho cirkusu radsej
Vypadne Priscilla
už ide do tuhého😂 podľa mňa si bude vyberať medzi Petranou a Terezou
Baby, okrem jednej časti som videla všetky. Povinne to sleduje aj syn, namotala som ho. To je taká šouka pre nenáročného diváka a v piatok večer, keď mi dieťa zaspí som naozaj nenáročná..🤣 ale toto čo tam stvárajú sa rozum pozastavuje aj môjmu 15-rocnemu. 🙈🤣
Jazyky hovoria, že vyhrá Petrana. Ono je to v podstate jedno. Nie? Markize ide o sledovanosť a zúčastneným o followerov na sieťach. Takže účel splneny..👋🤣
@eikenella tereza vypadne ..
@21anjelik19 dakujem pekne, asi sme to aj vacsina cakali
@eikenella ano..dalo sa to čakať
myslim, ze vyhraje Petrana, ako podotkol ako par by toho dokazali vela, obaja sa zivia socialnymi sietami, Mirka ma uplne iny zivotny styl ako on, aj ked nakoniec nebude ani s jednou
Tiež myslím ze výhra Petrana, natočia spolu pár kravin na tiktok aby sa nepovedalo a každý si bude žiť po svem. Tam ide skor o zarobok, marketing a preslavit sa, ako byt spolu....
Inak videla som foto Petrany pred plastikami, teda chirurg odviedol skvelú prácu, je z nej iný človek.
takze myslite, ze tá mirka nevyhra? jaaaj tak jej fandim… napiste mi vo stvrtok prosim kto vyhral 😄

@zobaka ale ona je fakt herečka..niekedy mi prišlo úplne psycho jej správanie. Táto posledná časť. Predtým ani nie.
Ale včera ? Najprv zlomená a plakala a potom úplne kamenná tvár, zase slzy a zase kamenná tvár
v štýle: vráť mi moju hračku😅