icon

Seriál Láska na prenájom

guessssss
3. jan 2022
luliu
12. apr 2022

@juana711 vraví, niekto, že konci? Ona píše, že mohli toto ukončiť normálne 2 časti denne a nie dať nový seriál a tento len jednu časť denne 😉

kikuska624
12. apr 2022

@juana711 ja viem, len druhá séria bude po jednej časti tak to bolo myslené, že mohli ukončiť aj druhú sériu s dvomi časťami ako doteraz dávali 🙃

luliu
12. apr 2022

@katuskatt inak pre mňa hrozný tento skok, na jednej strane naťahujú detektívmi, filmármi a hneď potom taký sek, až ma to soklo 😲

red_cat
12. apr 2022

A dievcata aka dlha je ta druha seria? Kolko casyi este bude?

katuskatt
13. apr 2022

@red_cat druhá séria má 12 turecký časti. Takže našich asi okolo 36. Podľa toho ako to nastrihaju

katuskatt
13. apr 2022

@luliu veľa sa toho zmenilo. Odišli postavi,ale teda keď som to videla prvý krát tiež som pozerala, čo sa tam deje. Nemuseli to dávať až po toľkých rokoch.

luliu
13. apr 2022

@katuskatt a bude sa vysvetľovať čo všetko sa stalo? Mne hlavne chýba to čo sa stalo medzi nimi

katuskatt
13. apr 2022

@luliu v priebehu časti bude Eda aj Serkan rozprávať o tom, prečo sa rozišli, prečo odišla....... Všetko sa vysvetlí

vikusjk
13. apr 2022

Teda baby, my sme sa rehotali vcera pri tej malej Kiraz, ked bola so Serkanom 😂 to bolo fakt take trefne 😅 @katuskatt nevies prosim ta, ako dlho bude trvat, kym sa Serkan dozvie, ze je to jeho dcera? A jeho mama akoze ozaj 5 rokov tajila vztah s Kemalom pred Serkanom? To mi pride cudne. Ostanu spolu? Diik

katuskatt
13. apr 2022

@vikusjk dozvie sa to nakonci 42 tureckej časti takže za našich asi 5-6 časti. Jeho mama bude s Kemalom, bude aj svadba ale neukážu ju. Dobré bude keď sa Serkanova mama spozná so svojou budúcou svokrou 😂

vikusjk
13. apr 2022

@katuskatt dakujem 🙂 no tesim sa (na to, co bude), i netesim (z toho natahovania a z toho, ze uz ide len jedna cast za vecer 🙄) ale tak co narobime, musime vydrzat

katka1425
13. apr 2022

@kate_cs ďakujem veľmi pekne si zlata 🙂

katka1425
13. apr 2022

@kate_cs išli ti len tie dve časti lebo keď si dám ďalšie tak mi ich nechce nacitat

kate_cs
13. apr 2022

@katka1425 veru ja som nedala denne viac ako jednu časť, tak neviem. Ja som totiž nepozrela poriadne ešte ani prvú sériu, ale bola som zvedavá na druhu, tak som pozrela pár častí, sú veselšie podľa mňa.

mata1001
14. apr 2022

Dievčatá len výlev... (viem je to len serial) doteraz som ho "žrala" ,ale vcerajsia časť na dome 🙈 to akoze kto vymyslel...? no bola som nemilo prekvapena...vysetrovanie vrazdy??? Ako fakt? No blbost riadna...

kikuska624
14. apr 2022

@mata1001 nie si sama pozrela som po priznanie Selim a prepla som to 🤦

mata1001
14. apr 2022

@kikuska624 no na konci som aj ja lutovala, ze som to nevypla...som zvedava na dnešné časti...

kikuska624
14. apr 2022

@mata1001 no tiež to bude také, pomýlia si ich s nejakými hercami tak akože oni budú hrať tie role, samozrejme hneď tam jedna bude baliť Serkana, bude sa pokúšať zhypnotizovat Edu to bude čistá sranda no bude to veselé 😂

luliu
14. apr 2022

@mata1001 od budúceho utorka to začne byť zase dobre 😉

vikusjk
14. apr 2022

@mata1001 no a to sa bude tahat tusim dve, ci az tri nase casti, to akoze vysetrovanie, cele zle toto :( a potom to bude pokracovat, ked sa odstahuju do karavanu a akoze tam budu tocit film, neviem, tie casti mne osobne vobec nesadli a nepacili sa mi. Nakoniec Eda precita Serkanovu spravu z nemocnice o nadore na mozgu a vyjde s tym za nim a bac, koniec. Pokracovanie, ze hned skok o 5 rokov... take divne a navyse Serkan bude opat ten stary Serkan, chladny robot, tak som zvedava, ako sa to bude dalej vyvijat... Ale ta mala Kiraz je bombova, na nej sme sa nasmiali

mata1001
14. apr 2022

@kikuska624
@vikusjk
@luliu no uvidime...ale ked som to uz zacala pozerat, tak uz to dopozeram...snad ta 2,seria bude tiez dobra...lebo tieto posledne časti 1.serie...no o ničom...

vikusjk
14. apr 2022

@mata1001 hej, koniec prvej serie bol divny, ale zaciatok druhej je top 😂 tiez som zvedava, ako sa to bude dalej vyvijat 🙂

peknuckaa
19. apr 2022

Kedy sa dozvie Serkan že má dcéru

katuskatt
19. apr 2022

@peknuckaa za nejakých 5-6 časti asi

amicole
19. apr 2022

Táto druhá séria sa mi veľmi páči.... Kiraz je krásna a skvelá... len ma prekvapuje Aydan... prečo je proti Ede? Ked ju Serkan od seba odohnal? To nebola jej vina...

vikusjk
19. apr 2022

@amicole Aydan vycita Ede, ze od Serkana odisla, ze on to sice povedal, ale necitil to tak a po jej odchode mesiace nevychadzal z domu, ako keby jej nevedela odpustit, ze ho opustila, i ked on ju od seba odohnal. Tiez som zvedava, ako sa to bude vyvijat. Sipim, ze Aydan bude naklonena tej Deniz, ktora ma zjavne o Serkana zaujem, tak urcite sa bude snazit dat ich dokopy, ale o tom by nam vedela povedat viac @takuskatt 🙂

katuskatt
19. apr 2022

Nebude to až také strašné. Bude na Edu nahnevaná, že jej nepovedala o Kiraz,dokonca jej ju bude chcieť zobrať,ale všetko bude ok. Sranda bude keď budú zháňať DNA malej Kiraz aby dali urobiť testy DNA a zistili, či je Serkanova 😁

ninusa221
19. apr 2022

Baby včera bola časť? Lebo som nekukala a dnes pozeram že už je tam aj ta kiraz. Tak že ak Ano čo bolo včera?😅

kiki23
19. apr 2022

@ninusa221 včera bola tak zbytočná časť že o nič si neprišla. 🙈🤣Jedine zaujímavé bolo úplne na konci že Eda nasla lekárske záznamy serkana o tom ze ma nádor a tak to skončilo. Dnes začala druhá séria.

vanda323
19. apr 2022

@kiki23 Akurát pozerám na dome 😀
Serkan zistí že Kiraz je jeho?bude to dlho trvať?