Seriál Láska na prenájom
@juana711 ja viem, len druhá séria bude po jednej časti tak to bolo myslené, že mohli ukončiť aj druhú sériu s dvomi časťami ako doteraz dávali 🙃
A dievcata aka dlha je ta druha seria? Kolko casyi este bude?
Teda baby, my sme sa rehotali vcera pri tej malej Kiraz, ked bola so Serkanom 😂 to bolo fakt take trefne 😅 @katuskatt nevies prosim ta, ako dlho bude trvat, kym sa Serkan dozvie, ze je to jeho dcera? A jeho mama akoze ozaj 5 rokov tajila vztah s Kemalom pred Serkanom? To mi pride cudne. Ostanu spolu? Diik
Dievčatá len výlev... (viem je to len serial) doteraz som ho "žrala" ,ale vcerajsia časť na dome 🙈 to akoze kto vymyslel...? no bola som nemilo prekvapena...vysetrovanie vrazdy??? Ako fakt? No blbost riadna...
@mata1001 nie si sama pozrela som po priznanie Selim a prepla som to 🤦
@kikuska624 no na konci som aj ja lutovala, ze som to nevypla...som zvedava na dnešné časti...
@mata1001 no tiež to bude také, pomýlia si ich s nejakými hercami tak akože oni budú hrať tie role, samozrejme hneď tam jedna bude baliť Serkana, bude sa pokúšať zhypnotizovat Edu to bude čistá sranda no bude to veselé 😂
@mata1001 no a to sa bude tahat tusim dve, ci az tri nase casti, to akoze vysetrovanie, cele zle toto :( a potom to bude pokracovat, ked sa odstahuju do karavanu a akoze tam budu tocit film, neviem, tie casti mne osobne vobec nesadli a nepacili sa mi. Nakoniec Eda precita Serkanovu spravu z nemocnice o nadore na mozgu a vyjde s tym za nim a bac, koniec. Pokracovanie, ze hned skok o 5 rokov... take divne a navyse Serkan bude opat ten stary Serkan, chladny robot, tak som zvedava, ako sa to bude dalej vyvijat... Ale ta mala Kiraz je bombova, na nej sme sa nasmiali
@kikuska624
@vikusjk
@luliu no uvidime...ale ked som to uz zacala pozerat, tak uz to dopozeram...snad ta 2,seria bude tiez dobra...lebo tieto posledne časti 1.serie...no o ničom...
Kedy sa dozvie Serkan že má dcéru
Táto druhá séria sa mi veľmi páči.... Kiraz je krásna a skvelá... len ma prekvapuje Aydan... prečo je proti Ede? Ked ju Serkan od seba odohnal? To nebola jej vina...
@amicole Aydan vycita Ede, ze od Serkana odisla, ze on to sice povedal, ale necitil to tak a po jej odchode mesiace nevychadzal z domu, ako keby jej nevedela odpustit, ze ho opustila, i ked on ju od seba odohnal. Tiez som zvedava, ako sa to bude vyvijat. Sipim, ze Aydan bude naklonena tej Deniz, ktora ma zjavne o Serkana zaujem, tak urcite sa bude snazit dat ich dokopy, ale o tom by nam vedela povedat viac @takuskatt 🙂
Nebude to až také strašné. Bude na Edu nahnevaná, že jej nepovedala o Kiraz,dokonca jej ju bude chcieť zobrať,ale všetko bude ok. Sranda bude keď budú zháňať DNA malej Kiraz aby dali urobiť testy DNA a zistili, či je Serkanova 😁
Baby včera bola časť? Lebo som nekukala a dnes pozeram že už je tam aj ta kiraz. Tak že ak Ano čo bolo včera?😅

@juana711 vraví, niekto, že konci? Ona píše, že mohli toto ukončiť normálne 2 časti denne a nie dať nový seriál a tento len jednu časť denne 😉