Seriál Láska na prenájom
Mne sa tento serial neskutocne paci... neviem co budem robit ked skonci 😇
Inak raz mu eda povedala nech rozprava o buducnosti a serkan myslim vtedy hovoril o detoch... a teraz ze nechce 🤨
@opica_skorica ale vtedy mu povedia, ze to melek je mama. Práve som doppzerala 128 a este to nevie
@srferreira a tak trošku 🤭
@vanda323 🙃 hej je tam veselo a ešte určite aj bude
Kde nájdem 129 cast
Vie niekto ked to uz pozeral do predu turescine slovenskymi titulkami. Skonci to tak ako eda a serkan . 😃 Poprosim o spetnu vezbu.
@luliu Ahoj či niekto nevie kde možem pozrieť Kadin Sila ženy III seriu. Som zufala nikde to nemožem najsť. A na niejakej stranke bolo naj serialy. Zda sa mi aj na kukajto. Niejakeho dovodu nieje. A predca chcem vediet. Ako skonci. Nepozerala som tak. Myslela som ved pojde v televizii uvidim. Nebol to taky serial ze by som musela vediet to predku. Zial tretiu seriu akosi nevysielaju tozna ci budu. A ja by som chcela vediet ako skonči. Ved ked dotocili v turecku v roku 2020 . Tak preco nekupili.Na si. Vraj kvoli pandemii. Pandemia ustuje a nic. Neviete nahodou ci budu vysielat do konca roku 2022.
Tak dnes večer na voyo sa Serkan dozvie, že Kiraz je jeho dcéra 😉
@katuskatt eda mu povie?
@opica_skorica áno
@opica_skorica áno
Baby teda ja neviem, ale tieto posledne casti su take nijake. Akoze konecne sa dozvedel, ze je Kiraz jeho, ale cely cas sa sprava ako blbec, nepaci sa mi to. Dufam, ze sa to este zmeni a zlepsi 😕
@kate_cs bude Melek s Burakom?
Viete prosím kedy bude posledný diel? Môj muž to už nezvláda 🤣🤣

Mami?
https://www.youtube.com/watch?v=UrMqqXRnL6g