Seriál Láska na prenájom
@zuzinapipina môžem vedieť ako to tam nájdem? 🙂 ďakujem
Pozeravam na voyo a tam je momentalne 140 cast. Zaujimalo by ma,kedy sa uz konecne daju dokopy. Poslednych hadam aj 20 casti len pretacam,lebo sa nic nedeje a uz ma prestava ten serial bavit. Pozerala som ho v turectine a asi prvy osial opadol,uz stracam troezlivost. Toto bola urcite moja orva a posledna telenovela,ktoru som sledovala.
Bude nakoniec melek s Burakom??? Mne sa spolu vobec nehodia...
Noooo, tak ženy neviem ako presne to Slováci postrihali, ale buď v dnešnej časti čo pôjde na voyo alebo v tej v pondelok sa konečne Eda a Serkan dajú dokopy 😀🙏🏻 Mne to nedalo a keď som pozrela včerajšiu časť, pozrela som si to v origináli s titulkami a je to tam 👏🏻
@ewa89 https://turkmotion.com/sen-cal-kapimi-episode-4...
Presne tu. Nie sú tam nejaké náročné dialógy, v pohode sa to dá stíhať aj s anglickými titulkami.
@ewa89 Ahoj ano viem . Ale mňa to počesky nebavy. Skusila som chcela som vedieť ako dopadnu čan sanem. Neje to ono. Predca po slovensky je to krajšie. A keby som par opytala. Nevadilo by. Ano krasny serial Cana a Sanem milujem. Neviem sa dočkať kedy pride pondelok. Jajj keby rychlo cas plynul. Keď poztiem hlavou v oblakoch . Aby som mohla dalsie casti .Pozrieť. Pozerate na Doma hlavou v oblakoch. Ja to pozeram prestihu . Vždy keď pozriem tak dalsie casti si dam na ukazto. Bez zvuku. Približne si predstavujem o čom ide. A že naše hlasy slovenske rozpravaju.😆😆😆😆 Napriklad som pozerala teraz včera do predu na ukasto. A tam bolo ako sanem prisla do domu cana a tam bola ta neprijemna zenska derem. Ako to can vysvetloval ze co to znamena. A konfrontoval potom derem. Ze preco tak prisla. A dokonca skadzi prisla. Toto bolo zaujimave. Ako Sanem zavolala ceyceya ze ma prist nieco take . A potom prisla do domu Cana. Ako to Can vnimal. Prišla po telefon. A cey cey stal vonku. Neviem si prestaviť čo si mohla Sanem myslieť. Ked isla od Cana po draze spominate. Ak by ste my to mohli trochu opisat o Sanem Canovy. Budem len šťastna.😆😀😊☺
@ewa89 Ano je to super serial. Can Sanem ma velmi prirahuju. Neviem si pomoct ked nevydim casti . O nych. Laska na prenajom. Ma aš tak nezaujala. Aby som musela pozerať fotky. A tak. Mna co trimalo pri laske na prenajom. Bolo krasny koniec plny lasky. Keby to neskočilo tak. Ani nepozeram.Pretože začiatok bol zaujimavy. Stredek plny nervov. Ta preklata balca tam chybala. Tolko som sa nazlostila. Keď odišla jazyk som jej vyplazila. Taka som bola rada.😊 A potom zas nervy stou sukou serkanovou. Nemozem ani meno povedať tak ju neznasam. Vzdy rozmyslam co sekan sarmatny sexi mus na takej suke hnusnej videl. Ze len chcel aby ho opet chcela.😥 ten Serkan ma sklamal. Trochu inu predstavu som mala o filme. Čo uz to je film. Hraješ jak prikazu.😧😧😧😧
@alenka987 fu, tak takto detailne, ze prene cast o com bola uz nepamatam 🤣ja to zas po slovensky kukat nemozem, ked som to videla po cesky....ale bude to ako v kazdrj telenovele, spolu, od seba, spolu....on ju bude chciet, ona bude mat vycitky, ze ho klamala, daju sa dokopy, prevali sa to, rozidu daju dokopy, zas mu bude v niecom klamat, znova a to dozvie, potom odide na rok Can a potom sa znova budu davat dokopy.
@ewa89 No možno aj dobre keď tak neviem. Aspoň sa necham peekvapiť. Ani ja nemožem dva krat kukať telenovelu. Raz sa da. Dva razi už by človek nervy mal. Vie očom to je. Ale aj tak. 😢 Nesa my nespytat sa pozerali ste aj laska na prenajom. Rekspektive pozerate. Ak ano. Budete vedieť čo sa pytam. Dufam že nebude negativna odpoveď.😢 Niejakych castiach sa ma opet vratit Canova byvala. Budu spolu ci nie. Preca nejako sa to nusi rozvyjat. Ked to ma tolko casti. Niekde som citala ze ma prist nejaka meno neviem v laske na prenajom hrala piril. Nesimpaticka. Vraj bude chciet cana. Nechapem com ho chcu kravy. On patri len ku Sanem 😯😢 Ta preklata deren. Com sa mota furt okolo Cana. Nech sa pozrie do zrkadla a pochopi. Aka je hnusna. Na Sanem nikto nema.😊
@alenka987 nebudu spolu, ona bude chciet, on ale nie, ona ho potim bude volat, nech odide s nou orec, kvoli nejakej praci, sanem mu zas nieco zataji, tak bude chciet odist, sanem ale zrazi auto, tak bude stale tu cestu ofkladat, az sa daju znova dokopy, tusim aj zasnubia, ale on budr ziarlit na toho, co ju zrazil
Čo bude ztou preklatou derem. Preco sa mita okolo Cana on patri len Sanem Sanem Sanem. A ta nova co pride co snou vraj sa jej bude pacit Can. 😡😡 Can patri K Sanem Sanem Sanem. Ako to bude myslim ze Can bude chcieť odisť do Ameriky. Potom keď bude tam aj preklata Polen. Prečo chce odist. Ved nechce z nou nič mat.😀
Ktobd kym bude zasnubeny. Ste hovorili. Ze budu zasnubeny.
Ktorej casti sa udobria tak že budu zamilovany do seba. Povie niekedy Can Sanem laska 😍😭
Ahojte kto by my chcel povedať niečo o filme hlavou v oblakoch. Ako to kedy sa sanem can tak udobria. Že bude na nu zas pozerať zalubene. 😉😉😉😉😉😉😉
@alenka987 ahoj ale tu sa rozobera iba seriál Láska na prenájom

Je 52 tureckých. Jedna Turecká časť sú zhruba 3 naše podľa toho ako to nastrihajú. Takže približne 156 asi