icon

Seriál Nemocnica

14. dec 2022

Ako sa vám páči

maca1984
14. dec 2022

Už nijak. Prestala som to pozerať, lebo to naťahovali ako gumu v trenkách, a každý s každým. Keď vidím ukážky tak od doby čo som to prestala pozerať sa to moc nepohlo.

gastanka32
14. dec 2022

Nepaci, zo zaciatku som pozeravala pravidelne, ale uz veru dlhsie som si to nezapla. Prestalo ma to bavit, lebo stale sa tam len to iste dokola riesilo.

nic0le
14. dec 2022

To ozaj aj niekto pozeral? Toto a hranica, hrôza...

jaaty
14. dec 2022

Za mňa čistá katastrofa odtrhnuta od reality.

bloger
14. dec 2022

Náhodou je to celkom zaujímavé. Rád si to občas pozriem. Najviac sa mi ale páčia Rodinné prípady.

banyka
14. dec 2022

Na začiatku som pár časti videla , potom dlho dlho nie a teraz v zime som zas začala. No, úplná komédia 😃 Na urgent príde pár riešiť intímne problémy 🤦 A konzultujú to s plastickým chirurgom 🤦 Aj ostatné prípady sú komické .

barus26
14. dec 2022

@banyka on je aj urológ 😀 ale áno máš pradvu. Sa mi až zastavuje rozum čo sa rieši na urgente 😀 ale tiež to pozerávam

danielinaa
14. dec 2022

Na začiatku to bolo fajn. Ale potom to po*rali. Nepozem už dávno.

greta2017
14. dec 2022

Akurat vcera som si povedala ze uz to pozeram len zo zvyku. Dej dost o nicom a tie pripady co riesi ten urolog/plastik a ten Misiak😳🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ totalne ubohe.
Moj naj naj najobľúbenejši serial boli Milenky a Sestricky😄

janett_332
14. dec 2022

no ja neviem. ja uz tieto slovenske serialy nemozem vidiet ani na obrazku. ked si to clovek porovna s tymi hereckymi vykonmi zahranicnych hercov, tak je to mega velky rozdiel 😂

banyka
14. dec 2022

@barus26 aha, to som nevedela 🙂 Tiež to pozerám , dieťa je v škôlke , tak v repríze keď dávajú.

belllinka
14. dec 2022

@bloger no to sa mas cim chvalit 🙂

banyka
14. dec 2022

@greta2017 presne tieto dva boli super. Ja čakám a čakám či nebudú nové časti Sestričiek. Tie boli úplne super 👍

barus26
14. dec 2022

@belllinka on sa nechváli. On len píše čo ma rad no a čo? veď každý mame radi niečo iné 🙂

babalenka
14. dec 2022

Ja pri Tom zaspávam 😂zapnem nech mi dačo hra a sa otočím a spím 🤷

bloger
14. dec 2022

@barus26 Dakujem

ivanakal
14. dec 2022

raz som to zapla, akonahle som videla Pociskovu ako "herecku" hned som to vypla.. hrozneeeee... nedalo sa to pozerat uz len kvoli nej.

jaskolka
14. dec 2022

Somarina na entu, úplne mimo realitu, doslova "odpad".

kikusahoj
14. dec 2022

Nic moc..prestala som pozerat,to je ako daka trapna turecka telenovela.

queeninthenorth
14. dec 2022

Pozerám to, už len pre tu srandu, že realita funguje úplne inak a viem o tom svoje, keďže som sestra z nemocnice 😃

bayuska
14. dec 2022

pozeram uz len zo zvyku, lebo tam je par hercov, co mam rada... sceny na sale su hrozne a mimo sal sa natahuju jak zuvacka a postavy hockedy robia uplne nezmyselne kroky/rozhodnutia, ktore nemaju nic spolocne ani so zdravym rozumom ale ani len so spravanim danej postavy :-/

lorin29
22. dec 2022

Ja to pozeravam🙂aj kamoška 🙂

autor
23. dec 2022

My sme sa tiež pozerali.