Skúsenosť so stránkou kiids.shop

diabidovska
25. sep 2023

Prosim ma niekto skusenost s touto strankou ? Nemaju skoro ziadne recenzie, na fb maju velmi malo resp. ziadne komentare od ludi / ale prispevkov vela. Ale len oni maju babiku, ktoru hladam, ake prist o 60 eur nechcem 🤷‍♀️ moznost platby na dobierku nemaju …

mia_von_prag
25. sep 2023

Na mňa to pôsobí podozrivo, nič by som si nekúpila

maranco
25. sep 2023

@diabidovska doména kiids.shop zaregistrovaná 2022-02-18 registrátor je z Kanady, vlastník a krajina vlastníka domény utajená.
Podľa obchodných podmienok je to SK firma https://www.finstat.sk/36869112 s vlastným skladom, nie nákupná galéria s priamym odosielaním z Číny, reklamovaný tovar treba vrátiť tiež na SK adresu.

Porovnal som náhodný tovar, vrecko so šnúrkami
22.37€ https://www.kiids.shop/products/batoh-so-snurka...
ten istý za 9.31€ https://www.kaufland.sk/product/400389610/
to isté za 8.73 https://www.mall.sk/vrecka-na-prezuvky/safta-sa...

kiidsshop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiidsshop
2. okt 2023

Dobrý deň, @diabidovska a ostatní členovia komunity,

Chcem sa osobne ospravedlniť, ak naša webová stránka alebo sociálne médiá nevyvolávajú dôveru, ako by sme chceli. Uvedomujeme si, že recenzie a spätná väzba sú kľúčové pre budovanie dôvery a pracujeme na tom, aby sme ich mali viac.

Rada by som objasnila niekoľko bodov:
- Naša firma má sídlo a je oficiálne registrovaná na Slovensku s jasnými a transparentnými obchodnými praktikami: https://www.kiids.shop/pages/terms-of-service.
- Aktuálne máme dostupné recenzie od našich spokojných zákazníkov na adrese: https://www.kiids.shop/pages/reviews. Vážime si každý názor a spätnú väzbu a snažíme sa neustále zlepšovať naše služby.
- Chcem zdôrazniť, že sa nám ešte nestalo, že by sme nedodali objednaný tovar. Zákaznícka spokojnosť a dôveryhodnosť sú pre nás na prvom mieste. V prípade akýchkoľvek problémov alebo nejasností sme vždy pripravení rýchlo a efektívne reagovať.
- Všetok tovar ponúkaný na KiiDS.SHOP je z Európy. Nejedná sa o žiadnu nákupnú galériu s odosielaním z Číny. Sme hrdí na kvalitu a pôvod našich produktov a snažíme sa vyberať len tie najlepšie pre našich zákazníkov.
- Ohľadom možnosti platby na dobierku, by som rada vysvetlila, prečo túto možnosť momentálne neponúkame. Väčšina našich zákazníkov je korektných a odoslaný balík si prevezmú, avšak, vyskytli sa situácie, kedy zákazník zásielku neprevzal. Takáto situácia nás stojí nielen finančné prostriedky za odoslanie, ale aj náklady spojené s vybavením, kontrolou vráteného tovaru a stornovaním vystavených daňových dokladov. Takéto straty môžu rýchlo prevýšiť zisky z viacerých úspešne realizovaných objednávok.

Verím, že toto vysvetlenie Vám pomôže lepšie pochopiť naše postupy a dôvody, prečo sa snažíme optimalizovať naše služby tak, aby sme minimalizovali riziká a zároveň poskytovali vynikajúci servis.

Rada by som Vás aj osobne kontaktovala a odpovedala na všetky Vaše otázky. Naším cieľom je, aby ste boli spokojní a aby sme Vám pomohli nájsť presne to, čo hľadáte, bez obáv a stresu.

Máme otvorenú komunikáciu a s radosťou zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré môžete mať ohľadom nákupu u nás.

S pozdravom Zuzana
Tím KiiDS.SHOP

dreihos
20. nov 2023

@diabidovska dobry den,riskli ste ten eshop? lebo fakt maju tiez kolobezku ,ktoru chcem,len to je divne,ze ako spominate na fb len reels,recenzie len na ich webe,i to divne 😉

kiidsshop
20. nov 2023

Dobrý deň, @dreihos,

Ďakujeme za Váš záujem o naše produkty na KiiDS.SHOP. Chápem Vaše obavy týkajúce sa nákupu na našej stránke, a preto by som Vám rada poskytla ubezpečenie o našej dôveryhodnosti a spoľahlivosti.

Chcem Vás ubezpečiť, že ako firma máme pevné základy a snažíme sa o transparentnú komunikáciu s našimi zákazníkmi. Naša firma je oficiálne registrovaná na Slovensku a všetky naše obchodné praktiky sú v súlade s platnou legislatívou. Taktiež chcem zdôrazniť, že všetok náš tovar pochádza z Európy, čo zaručuje jeho kvalitu a rýchlu dostupnosť.

Pokiaľ ide o spätnú väzbu od zákazníkov, pracujeme na zvyšovaní počtu recenzií na našich stránkach aj na sociálnych sieťach, aby sme posilnili dôveru v našu značku. Chcem Vás ubezpečiť, že doteraz sme nemali žiadny problém s nedodaním objednaného tovaru a naša priorita je vždy zákaznícka spokojnosť.

Rozumiem, že online nákup môže prinášať určité obavy, ale snažíme sa, aby naši zákazníci mali čo najlepšie skúsenosti. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy, neváhajte sa na nás obrátiť.

Sme tu pre Vás, aby sme Vám pomohli nájsť presne to, čo hľadáte a aby Váš nákup bol čo najpohodlnejší a bez obáv.

S pozdravom,
Zuzana
Tím KiiDS.SHOP