icon

Skúsenosti babyheaven.sk

kristina284
12. jan 2022

Ahojte,
Máte niekto prosím skúsenosť s eshopom babyheaven.sk ? Chcela som odtiaľ objednať, no platba sa nedá na dobierku a recenzie som nenašla žiadne 🤷‍♀️ ďakujem!

veronica96
Autor odpoveď zmazal
simooonkaa
22. máj 2024

Ahojte tak som naletela aj ja pekne tejto pani majiteľke obchodu. Pokiaľ mi do 14 dní nevráti peniaze tak mám už predpripravenú žiadosť pre SOI. Taktiež to budem riešiť na polícií takže pokiaľ niektorá z vás čakáte stále na vrátenie penazí a tie nechodia tak mi prosím napíšte správu aby konečná suma bola braná ako trestný čin. Rada by som mala všetko už pre prípad pripravené aby som mohla veci riešiť ihneď.

robert_97
23. máj 2024

@simooonkaa Ahoj, my sa chystáme objednať veci pre babo kamoške z tohto e-shopu lebo je tam avizovaný koniec a majú pekné zlavy teraz. Prosímťa načo si dať pozor ? čo bol tvoj prípad ?

simooonkaa
23. máj 2024

@robert_97 8.5.2024 som objednávala tovar 10.5.2024 prišla platba a potvrdenie 20.4.2024 v pondelok som telefonovala s pani majiteľkou kedy bude vybavená moja objednávka. Ospravedlnila sa mi že majú toho veľa a že balík mi pošlú v stredu. V stredu som jej písala že teda aby mi ho nezabudli poslať pretože tie veci v piatok potrebujem. Žiadna odozva čakala som do večera a večer som jej teda napísala sms že chcem vratiť peniaze pretože keď mi tie veci do piatku neprídu tak ich nepotebujem. Žiadna reakcia nič. Takže asi tak.

sonalek
23. máj 2024

@robert_97 urcite nic neobjednavat z tohto shopu. Po zaplateni sa tovaru nedockate. Ke tu dost recenzii ako oklamala

robert_97
23. máj 2024

@simooonkaa Aha tak to ma mrzí, my sme mali vybraté veci, ktoré sú evidované "Skladom", tak som myslel, že pri nich by nemal byť probém expedovať ich hneď. Vaše boli na objednávku ?

simooonkaa
23. máj 2024

@robert_97 nie všetko bolo skladom dala som si na to pozor pretože jednu vec som hodila do košíka a tá bola na objednávku tak som si vzala alternatívu. Ja rozumiem ak má niekto toho veľa ale očakávam že sám predajca sa ozve pokiaľ je sklz a keď už teda ja sa mám ozvať a predajca mi povie že v ten deň odošlem tovar prepáčte tak očakávam že v ten ten bude odoslaný. A nie že teraz mám na poslednú chvíľu behať a zhánať veci po kamenných obchodoch. Keby som to neplatila na účet tak kašlať na to ale zaplatím 85€ a tovar nikde peniaze nikde a ešte teraz musím duplovane kupovať veci a riešiť hlúposti.

jarkap1
23. máj 2024

@robert_97 v ziadnom pripade NE OBJEDNÁVAJTE.
Čítajte co píšeme všetky vyššie.

simooonkaa
23. máj 2024

@jarkap1 Jarka tebe nakoniec prišiel tovar? Alebo peniaze?

simooonkaa
23. máj 2024

Aha pán Robert Š. už si si všimla kto ste nabudúce keď budete písať komentáre tak si zmente aspon nick ďakujem

simooonkaa
23. máj 2024

@robert_97 a teda kedže dráždite tigra bosou nohou tak môžte povedať pani Michaele ktorá pravdepodobne taktiež sleduje situáciu že očakávam platbu od teraz do 24 hodín. Aby som ešte teda v piatok mala čas riešiť veci.

jarkap1
23. máj 2024

@simooonkaa áno, tuším po mesiaci.

milanemila
23. máj 2024

Ja inac neviem co sa s pani majitelkou eshopu porobilo, lebo ja som odtial objednavala 3x ak nie 4x. V tych prvych objednavkach boli nejake veci, co sa sili, takze trvali dohsie, ale to mali aj na stranke, inak vsetko prebehlo bez problemov.
S poslednou objednavkou, kt mi prisla nekompletna som sa natahovala 2 mesiace alebo aj dlhsie 🤦🏼‍♀️ tiez milion vyhovoriek a vsetko uz vyssie spomenute. Nakoniec mi boli peniaze za chybajuce veci vratene, akoze nebola to nejaka vysoka suma, ale mna z principu stve, ked ma niekto evidentne odzubava a snazi sa ma oklamat.

martinnka_h
26. máj 2024

Ahojte, tiež som sa nechala zlákať na výpredaj... 8.5 som objednala tovar, ktorý som potrebovala do 24.5. Eshop vyzeral dôveryhodne, na stránke mali like aj moji znami, nemala som nejak impulz čítať recenzie, bohužiaľ... Zaplatila som za tovar cca 59e. Už som majiteľke 3x písala a nič. Napísala som aj pisomnú žiadosť o odstúpenie od zmluvy s tým, že očakávam písomnú odpoveď(nie telefonickú) a keďže žiadna odozva nebola som tiež odhodlaná riešiť to inými cestami.

skri
27. máj 2024

Bohužiaľ som sa tiež nechala oklamať, objednala som za 105€ 3 týždne dozadu, tovar nikde, klamala že bude odoslaný minulý týždeň. Poslala som jej na každý komunikačný kanál že ruším objednávku a žiadam peniaze naspäť a nič. Idem to riešiť na SOI 😕

martinnka_h
27. máj 2024

Najhoršie na tom je, že reklama o výpredajoch na instagrame nabieha zvesela ďalej a okráda ďalších a ďalších ľudí. Mňa to samozrejme stalo ďalšie peniaze lebo tým, že mi darčeky neprišli musela som kúpiť inde. Nehovoriac o nervoch.

pekne_vecicky
28. máj 2024

Vazene mamicky,
pani z e-shopu vobec nepoznam osobne, no zo skusenosti viem povedat, ze hoci trvalo vsetko dlhsie a komunikacia bola aka bola, nakoniec sa vzdy vsetko skoncilo dobre.
Velmi dobre vas vsetky chapem,pretoze som bola doslova v tej istej situacii prvykrat (jesen 2023). Medzitym som dala tomu druhu sancu (jar 2024) a vsetko bolo v poriadku. A idem objednat opat,pretoze nemam najmensiu obavu. Ze to dlhsie potrva, s tym ratam, preto nekupujem veci, ktore potrebujem v tomto okamihu.
Verim,ze sa vsetko vyriesi a budete aj vy spokojne

martinnka_h
28. máj 2024

@pekne_vecicky držím Vám palce.. nemyslím si, že 3 týždne popredu je nákup na poslednú chvíľu.. a tiež Vás obdivujem, že dobrovoľne nakupujete od ženy o ktorej viete, že Vám tovar pošle možno o niekoľko mesiacov ak vôbec ho má za čo nakúpiť.. stačí si jej meno hodit do google a zistíte, že má nemalé dlhy či už v SP alebo ZP a rovnako aj jej pán manžel. Sú to verejne dostupné informácie a ja ľutujem že som si to nepreverila skôr. Prvé kroky som už podnikla.. čakám či sa niekam pohnem..ak nie tak SOI a polícia.

pussynkaa123
3. jún 2024

Ahojte, ja som 7.5.objednávala z tade síce ,,len" za 18eur, ale aj to je niečo. Pani majiteľka sa len vyhovára, a už 2týždne po sebe mi hovorí, že sa to bude odosielať, dnes alebo zajtra 😒.

marcelina23
4. jún 2024

Ahojte, ja som objednavala v polovici mája, v minulosti žiadne problémy neboli s objednávkou, ale teraz mi nielenže ešte neprišla, ale majiteľka klame, že tovar odošle a zatiaľ neodoslala. Nenechám to tak.

iwiqu
6. jún 2024

@marcelina23 Ja to isté. Môžeme sa spojiť.

iwiqu
6. jún 2024

@martinnka_h Ja sa pridam, ak bude treba podat trestne oznamenie.

marcelina23
6. jún 2024

Včera som jej opäť volala, povedala že ešte dnes odošle a zase neodoslala. Nerozumiem týmto klamstvám a teda ani neviem či ten tovar vôbec má

iwiqu
6. jún 2024

@marcelina23 ale naco vobec klame... cele je to maximalne cudne... aj mne slubila, ze odosle, ale nic...

martinnka_h
6. jún 2024

@iwiqu mne volala sama od seba 4.6 že či mam este zaujem o tovar. Povedala som že nie (som toho nazoru že ziadny tovar ani nemá). Povedala že teda posiela peniaze.. do dnešného dňa nič. V prvom kroku som kontaktovala banku ma 7 dní na vrátenie. Ak dovtedy nevráti tiež sa prikláňam k trestnému oznámeniu.

skri
Autor odpoveď zmazal
marcelina23
6. jún 2024

@iwiqu ja tiež nerozumiem o čo pani ide...

marcelina23
6. jún 2024

Tiež sa prikláňam k tomu, že tovar nemá a len nás naťahuje. Prečo by ho ináč neposlala? Som zvedavá dokedy mňa mieni naťahovať...

martinnka_h
6. jún 2024

@marcelina23 nikdy som sa ešte nestretla s takýmto prístupom. Možno potrebuje ďalšie objednávky aby nám vrátila peniaze. Začarovaný kruh dlhov.

lulik21
6. jún 2024

Dievčatá ja som pred pár dňami videla reklamu na IG že ZATVÁRA. Čiže by som na ňu poriadne tlačila aby vám peniaze vrátila ak ruší e-shop.