icon

Skúsenosti babyheaven.sk

kristina284
12. jan 2022

Ahojte,
Máte niekto prosím skúsenosť s eshopom babyheaven.sk ? Chcela som odtiaľ objednať, no platba sa nedá na dobierku a recenzie som nenašla žiadne 🤷‍♀️ ďakujem!

jarkap1
6. feb 2024

@alanak ako dlho mas od objednavky?

sonalek
7. feb 2024

Baby tak mne dnes prisla platba spat. Aspon ze tak. Tak snad aj vam vrati

alanak
Autor odpoveď zmazal
alanak
7. feb 2024

@jarkap1 2 týždne ale ako tu vidím recenzie mám pocit že to treba riešiť 🙄

alanak
7. feb 2024

@sonalek som rada že vrátila 🙏🏻ja som jej dnes už slušne napísala že ak mi do piatku nedá potvrdenie alebo nepošle peniaze spat že ju budem riešiť inou cestou, včera raz na ig odpísala dnes ma ignoruje celý deň tak ja fakt neviem

jarkap1
7. feb 2024

@alanak mne dnes volala. Obj som 2 veci. Jednu mi dnes odoslala (podacie mi prislo do mailu) a druhu nema na sklade, musi objednat u vyrobcu. Ale to potom blbosti jej ukazuje na stranke, vsetko svietilo skladom.
Dala mi moznost ine svetlo hracie vybrat. Nechcela som, radsej pockam. Snad uz nebude robit obstrukcie.

alanak
7. feb 2024

@jarkap1 ale tak keď si nevie dať dokopy stranku aspoň by si mohla dohliadnuť na lehoty 🙄a čo som sa aj inde docitala podľa všetkého keby ženy nepísali a neurgovali ani by s ňou nepohlo … tak ja len verím že sa vyrieši aj môj prípad ale pani by si mala tak či tak vstúpiť do svedomia

kpracko
Autor odpoveď zmazal
jarkap1
10. feb 2024

@kpracko to nemyslis vazne😑 A nejaka komunikacia s nou?

kpracko
Autor odpoveď zmazal
jarkap1
10. feb 2024

@kpracko do vyroby len? Dufam, ze to mala oznacene zelenym "na sklade", tak ako moje a vobec to tak nebolo.
No drzim palce, som par dni po tebe terminovo.

kpracko
Autor odpoveď zmazal
lulik21
14. feb 2024

Ahojte mám tiež podobnú zlú skúsenosť s týmto e-shopom. V decembri (9.12.) som objednávala ulitku dcérke. O dva týždne mi pani volala, že konkrétnu nemá či chcem inú. Ja blbá som jej povedala že áno a do januára sa už neozvala. 10.1. som jej volala s tým že už ju nechcem a sľúbila mi že do 2 týždňov mi vráti peniaze. Od vtedy mi nedvíha telefón ani na maily neodpovedá.

alanak
17. feb 2024

@lulik21 ahoj máš s ňou nejaký posun, riešiš to ? Ja som jej teraz týždeň nepísala ale pozerám že ešte aj na fb píše veselo zlavy 20% a nerieši staré objednávky 🙄

lulik21
19. feb 2024

@alanak ahoj áno v piatok mi poslala peniaze, po tom čo som jej napísala dosť nemilú sms-ku, keďže mi mobil vôbec nedvíhala. Hneď po tej sms-ke mi volala a ospravedlňovala sa že majú toho veľa, že ekonómka jej zdúchla, že je na home office už mesiac...atď...no neviem...ale penize poslala.

alanak
20. feb 2024

@lulik21 no ja som ju bombardovala a nič 😳teraz som jej týždeň dala pokoj a už fakt neviem čo robiť ešte mi aj dnes posunuli TP o 2 týždne 🙄tak som v strese a ešte toto riešiť …

kpracko
29. feb 2024

Tak baby, mne zatiaľ prišla prvá časť nábytku - z 5 prišli 3 kusy, ale tak teším sa aj z toho zatiaľ. Pani mi dnes volala, že budúci týždeň mi odošlú zbytok… dúfam, len že nezavádzala… tak asi treba len pevné nervy, veeeeeeeľa veeeeeeeeeľa času a pohne sa to 🙂 každopádne mne už to do pôrodu nepríde, z čoho som veľmi sklamaná, pretože som to naschval objednávala s predstihom aby som to mala pred pôrodom všetko nachystané doma… takže názor si už urobte každá sama

jarkap1
9. mar 2024

No tak prisla mi druha cast objednavky vcera (od 25.1). Nastastie to slo bez vyhrazok , ale taka komunikacia a pripominanie odoslania urcite nie je standart v eshope. Viac stade neobjednam.
Este sa modlit, aby dosiel tiez od 25.1 vyplateny kocik a vajicko z baby merci😡 Tam som tiez sa ulakomila na nizsiu cenu...

kpracko
9. mar 2024

@jarkap1 mne z baby merci prišiel kočík v pohode, trvalo to síce dlhšie ale na to som bola dopredu upozornená aj v recenziách každý píše že čím ďalej od TP (čím skôr objednáš) tým lepšia cena a tým dlhšie to trvá 🤷‍♀️ nechápem síce tejto “logike” ale tam by som sa nebála 🙂

jarkap1
9. mar 2024

@kpracko ja som obj 4 mesiace pred TP a dal mi zlavu 80 eur.
Pisu, ze davaju 60 az 150 eur zlavu. Dajak mi to nevychadza😂 ale tak co uz.

kpracko
10. mar 2024

@jarkap1 ja som objednavala v novembri a kočík mi prišiel koncom februára, TP mám 15.3. 😁 a zľavu mi dali 100€ myslím, ale líšilo sa to tam od značky a modelu kočíka.. na každý model alebo značku bola iná výška zľavy

jarkap1
11. mar 2024

@kpracko hmm uvidime. Buduci tyzden mam cestu cez BA (gyn), tak som mu dnes pisala nech to uz ma na predajni. Bude to presne 60 dni😡

weja
28. mar 2024

@lulik21
@jarkap1
@kpracko
@alanak no damy, pridavam sa do klubu....
Sprostana, ani ma nenapadlo overit si recenzie... 🤦‍♀️
Objednavka za takmer 50€, presli 2 tyzdne, nic sa nedialo.... pritom produkty vsetky svietili skladom...
Pisala som na IG, kedze na email nereagovali...
Pani mi hned volala, ze neprisla dodavka (pritom tovar skladom), ze caka tovar druhy den...
Znova preslo par dni... zas som pisala, co je s objednavkou....
Napisala, ze ten moj tovar neprisiel, ci chcem alternativu.... ja ze ok.... ze mi posle fotky... na tie som cakala zas par dni....
Zas som ju urgovala... poslala fotky, ja som si vybrala alternativu.... uz cela rada, ze snad sa to ukonci konecne...
Presiel dalsi tyzden.... zas som pisala, ale uz ze chcem vratit peniaze... a odvtedy nic... uz som sa jej vyhrazala aj SOIkou aj negativnou reklamou, ale z tej si zjavne nic nerobi....
Tak by ma zaujimalo, ako to dopadlo vo vasom pripade...? Dockali ste sa tovaru alebo vratenia penazi...???

jarkap1
28. mar 2024

@weja ano, ja som sa tovaru dockala. Sice tiez trochu zdlhavejsie, dopytovanim, no poslala to. Takisto uspavacik svietil skladom a potom vra vela, ze ho nema, ponukala alternativu alebo vratenie penazi. Vybrala som si alternativu.

alanak
28. mar 2024

@weja ja mám objednávku od januára na blbu deku do vajíčka o 10dni rodím a deka nikde ani peniaze 🙄🙄už sa v tomto stave nemám chuť rozčuľovať ale po nemám problém keby sme sa nazbierali aj podať trestne oznámenie keďže tiež ma odzubala “iba” o 40 sama ju udať nemôžem … neodpisuje keď jej komentujem negatívne reklamu vtedy volá (neberiem nemám síl snáď vie že sa patrí poslať tovar alebo peniaze) a na to zmaže komentár čiže zjavne jej to je jedno

weja
30. mar 2024

@alanak ja som za, tiez som uz zvazovala podat trestne oznamenie... aka musi byt suma, aby sa to dalo spravit...?

sonalek
30. mar 2024

A veselo dava stale akcie

weja
30. mar 2024

@sonalek ja to ale nechapem - ona realne ten tovar nema, vyhovara sa potom, ze to v sklade maju nespravne stavy, ked svieti na eshope skladom (pochybujem, ze vobec sklad existuje, zjavne je za tou firmou len jedna zena) a peniaze, co jej ludia zaplatia za tovar, potom minie, ci ako...? Ked ich ani vratit nechce....?
No rozhodne to tak nenecham, budem ju este bombardovat spravami aj kazdy den...

sonalek
30. mar 2024

@weja ja tiez nechapem. Ja som aj pozerala firmu ako taku len je tam vklad vacsia suma penazi takze urcite je pod niecim este zapisana. Inak to mu nerozumiem. Ani nerozumiem tomu ze sa neboji ked uz obrala tolke mamicky o peniaze. Ja som objednala 2x sice to trvalo mesiac nez mi tovar poslala ale poslala. Ale to bolo v lete vzdy sa vyhovorila na dovolenky zamestnancov tak som to neriesila. Az ked som 3x objednala a tovaru som sa nedockala som nasla tieto recenzie. Mne teda po cca 6 tyzdnoch myslim peniaze vratila ale to som sa jej uz vyhrazala ze pridem kludne aj na adresu.

alanak
31. mar 2024

No baby ja som ju nonstop borbardovala a absolutne nič žiadna odpoved, až keď som jej napísala že ok keďže nemá záujem je už nahlásená na SOI a mozme to riešiť ďalej volala , ako nebrala som jej len ma zarazilo že nekomunikuje dlhodobo a keď dačo také okamžite volá… už ma to nebaví už je to vyše 2 mesiacov … a hlavne niesom jediná že sa jej toto pretečie a nebojí sa je viac než dosť