icon

Skúsenosti babyheaven.sk

kristina284
12. jan 2022

Ahojte,
Máte niekto prosím skúsenosť s eshopom babyheaven.sk ? Chcela som odtiaľ objednať, no platba sa nedá na dobierku a recenzie som nenašla žiadne 🤷‍♀️ ďakujem!

Strana
z6
babu1991
10. júl 2024

@bubibubi44 áno žiadala som o storno objednávky, zatiaľ nič ani len neodpísala, že potvrdzuje storno. A keď som jej vypisovala nech to aspoň potvrdí, tak mi volala, že podľa zákona má na to 14 dní a nech jej nevypisujem, že ak mi nevráti dovtedy, tak sa mám potom obrátiť na koho chcem. Úplná arogancia.

milanemila
10. júl 2024

Zeny ja sa vam divim, ze na nu nepodate TO. Ja som sa s nou natahovala vyse 2m kym mi vratila peniaze. Mala som pocit, ze ok kazdy obcas spravi chybu, ale je vas/nas tolko vela, ze toto co robi je proste zamer odzubavat ludi 🤷🏼‍♀️ k vyhovorkam, kt pouziva stale dookola sa ako citam pridala aj arogancia z jej strany, ze co ju vlastne obtazujete 🤦🏼‍♀️

sonalek
10. júl 2024

Ma objednany tovar ked rusi eshop. Zaujimava logika. Ved len klame. Ja som jej nepisala ze ak mi do tyzdna nevrati peniaze tak nemam problem prist na adresu. Peniaze poslala. A myslim si ze to tu aj tak vsetko cita. To je clovek bez chrbtovej kosti takto okradat mamicky.

bubibubi44
10. júl 2024

@marcelina23 tak. Nedvíha telefóny, email ignoruje. Keď náhodou asi omylom dvihne telefón tak výhovorky, pozrie sklad, pozrie neviem co. Alebo pošle len sms v znení, že sa ozve. Poznáme.

bubibubi44
10. júl 2024

@milanemila ved ja to tu píšem, že som za TO. Je toľko žien co majú túto skúsenosť ci tu ci na FB, že to ani nie je normálne. Ja jej neverím ani slovo už. Ta osoba je chronická klamarka co sa sama zamotala do vlastných klamstiev. Tiež nechápem načo vlastne baby ešte čakajú keď naťahuje ľudí týždne a mesiace :(

bubibubi44
10. júl 2024

@sonalek tak určite že číta keď tu písal aj jej manžel. Nonsens.

bubibubi44
10. júl 2024

@babu1991 tých 14 dní sú len ďalšie a ďalšie natahovacky času.

bubibubi44
10. júl 2024

@babu1991 a teda maximum drzosti je v jej prípade odvolávať sa na zákony. Keď na ňu budú podané TO tak ešte len budú zákony, že sa jej aj hlava zatočí z toho ako klamala a okradala ľudí.

iwiqu
11. júl 2024

Tak baby uz sa o nich hovorilo aj v Televiznych novinach.

zajacicausiacica
11. júl 2024

@iwiqu kedy a co sa hovorilo?

milanemila
11. júl 2024
skri
11. júl 2024

Tak to je super, že sa to rieši. Konečne!

bubibubi44
11. júl 2024

@iwiqu kedy prosím? Nesledujem správy popravde.

bubibubi44
11. júl 2024

@milanemila áno. My sme volali na SOI. Ma tam viacero podnetov co evidujú.

babu1991
12. júl 2024

@kristina284 ahojte tak po ďalšom mojom naliehaní mi dnes volala, že peniaze mi včera poslala, že oni vždy po storne objednávky do tých 14 dní ako je to podľa zákona, pošlú peniaze. Že ona už za to nemôže čo sa o nich vypisuje na internete.

martinnka_h
12. júl 2024

@babu1991 nemyslím, že je to úplne pravda.. mne vrátila po 16tich kalendárnych dňoch od písomného storna pričom človek by čakal aspoň mail že teda akceptujú storno a v zákonnej lehote mi vrátia peniaze

77mery77
12. júl 2024

Ahojte mne boli vratene peniaze za 7dni odkedy som ziadala peniaze cez banku, v banke povedali ze ak ich nevrati s tym dokladom sa da zacat trestne konanie a pani to zrejme vie tak vratila

martinnka_h
12. júl 2024

@77mery77 banku som žiadala 28.5 a peniaze mi poslala 7.6 po tom ako som jej napísala sms že nakoľko máme rovnakú banku čakám ich dnes.. poslala ale teda zákonné lehoty ani z ďaleka nedodržiava

martinnka_h
12. júl 2024

https://prever.to/zivnost/51569019 ona má dlhy snáď všade.. to je začarovaný kruh v čom sa ona točí.. jeden zákazník nakúpy a druhému z toho vráti peniaze

klarak24
16. júl 2024

Ahojte dievčatá, mne skoro po 2 mesiacoch pani vrátila €. Bol to ale dlhý proces. Moje a maminine číslo (číslo, ktoré bolo napísané pri objednávke) si blokla. Tak jej manžel každý boží deň cca 3 týždne vyvolával aj 5x denne a až dnes poslala €.

marcelina23
16. júl 2024

Mne napisala v piatok, ze peniaze poslala a stale nic

zajacicausiacica
31. júl 2024

Ahojte, je s ňou niekto v kontakte? Na mňa vôbec nereaguje?

duhenka17
31. júl 2024

@zajacicausiacica mne prestala dvíhať telefón po tom, ako sa prekecla a vyšlo na povrch že klame a nemá žiaden tovar
Potom mi napísala že storno objednávky a 14 dni na vrátenie peňazí
Samozrejme peniaze stále neposlala, píšem jej len sms, bez odozvy
Zajtra idem do banky a keď tie peniaze nepošle, podávam TO

zoe632
1. aug 2024

Ahojte, ako je to so skupinovým podaním TO? Ze sa mozem pridat aj ja. Bohuzial, som objednala a zaplatila, tovar doteraz nikde. A az teraz som natrafila na tuto diskusiu, kedze majitelka nereaguje.

zajacicausiacica
1. aug 2024

Tak mne objednávka jedna prišla. Druha je za 170 a ta nie. Doteraz mi dvihala, ale tento týždeň nič a ani druhé čísla. Začínam byť zúfalá.

duhenka17
2. aug 2024

@zoe632
Dnes som volala s kamarátom, ktorý presne takéto podvodné situácie rieši, poradil mi čo a ako. Takže ak sme viaceré rozhodnuté podať TO, môžeme ísť do toho. Len si myslím že by sme toto už mali riešiť v súkromnych správach nie vo verejnej diskusii

Strana
z6