icon

Skúsenosti s dovozom potravín domov

miroslava1999
12. aug 2025

Ahojte máte skúsenosti s dovozom potravín domov? S ktorou firmou máte aké skúsenosti? Uvazujem Lunys Freshbox Tesco?

roja01
12. aug 2025

Tesco všetko v poriadku

zeldia
12. aug 2025

@miroslava1999 luxusna služba.

alizea
12. aug 2025

Tesco má strašne vysoké ceny. A teraz ešte aj stanovili sumu na minimálny nákup 30 € a zvýšili cenu dopravy. Bežné potraviny sa vôbec nevyplatí cez nich kupovať. Ja si dávam doviezť len ťažké veci, aj to len občas.

denkabemommy
12. aug 2025

Za mna naj tesco. Skúsila som aj freshbox dávnejšie ale nebola som úplne spokojná.

lukbe
12. aug 2025

Tesco, Fresh, Kosik

penelope11
12. aug 2025

Kosik a Tesco. Najcastejsie takto objednavame vyrobky od Gasparika, to sa nam osvedcilo, nakolko predajnu mame daleko. 🙂

luciat38
12. aug 2025

@miroslava1999 ja si objednávam už niekoľko rokov tesco aj 2 krat do mesiaca..ja som veľmi spokojná s kvalitou potravin aj doručením..je to veľká pomoc, ale ja keď objednávam tak už väčší nákup...objednavala som si aj keď som bola na rodicovskej dovolenke, bilo to super

biba_18
12. aug 2025

my objednávame každý týždeň z tesca… a až také strašne drahé mi to nepríde keď ti chalani sa fakt s tými nákupmi nadrú…

danica2711
12. aug 2025

Tesco, plná spokojnosť, doprava zdražela, to je pravda, ale tak zas môj benzín a čas tiež niečo stoja

viestta
12. aug 2025
@zeldia

@zeldia áno, je to luxusná služba. Za svoje pohodlie si rada zaplatim

sissy27
12. aug 2025

@miroslava1999 ja objednávam z edelia.sk, spokojnosť. Tesco mi nevyhovovalo - neviem čo majú skladom, často doniesli náhrady, ktoré mi nevyhovovali, takže nakoniec som aj tak musela do obchodu. Vozia to z najbližšieho tesca a teda v tom našom ja neviem nakúpiť všetko aj keď idem osobne (a teda hypermarket v BA).

sissy27
12. aug 2025
@zeldia

@zeldia zas až taký luxus to nie je - ušetrí mi kopu času, nenakúpim blbosti čo mi len tak padnú do oka, u nás keď idem po práci do obchodu, tak ovocie zelenina už také nič moc, pekné banány som nevidela ani nepamätám (buď úplne zelené alebo už hnilé). A nemusím sa naťahovať s ťažkými vecami, pekne mi to vynesú až k dverám ak chcem.

liusa82
12. aug 2025

ja tesco sem tam ak sa mi už ozaj nechce do obchodu ale to je málokedy a ešte košík to sú potraviny z metra ale to sa oplatí pre velké nákupy myslím tak že viacnásobné ako 2 a viac baličkov napriklad z mlieka alebo zo sladkostí.To je jedno.Preto ja radšej tesco.Lebo ak v košíku bereš napr niečoho len po jednom kuse tak vtedy zvýhodnená cena je málokedy

floren
12. aug 2025

Objednávam z Tesca.Nosia nám z iného mesta a také pekné ovocie a zeleninu u nás nekúpim.
Predtým som aj Lunys,ale odkedy mi stratili pol nákupu a neriešili to ,tak odvtedy som a nimi skončila

mimikarol
12. aug 2025

Objednávam 1x do týždňa Tesco. Vidím aj na peňaženke že ušetrím keď sa robí len jeden veľký nákup a nechodí sa viac do obchodu. K nám do jednoty chodíme len na šunku, salám a pečivo.

vkatush
12. aug 2025

Tesco, Košík, Fresh, Lunys.

Tesco - vždy spokojná s kvalitou; super, že sú kupóny a akcie; väčšinou majú, čo potrebujem. Doprava drahšia, ale čo už, no často majú akciu l zadarmo alebo zľavnenú, vtedy aj každý 2-3 deň príde.

Košík - veľká výhoda, že viem objednať ešte v ten deň, niekedy aj do 2-3 hodín. Menší výber toho, čo kupujem, ale dobrá kvalita a cenovo pri viacerých kusoch vyjde super.

Fresh - keď nič iné sa nedá, tak je fajn.

Lunys - hlavne v zime zelenina a ovocie, ale majú drahšie ceny. A nevieš, o ktorej presne prídu, len že medzi 7-14.

procrastique
12. aug 2025

My objednávame len z farmove, cca 1-2x mesačne. V podstate ok, žiadna sláva a ovácie sa nekonajú ale pomôže mi to s voľným časom. Ostatné nákupy riešime osobne.

klotildabazarik
12. aug 2025
@zeldia

@zeldia co konkrétne myslíš luxuxom? Ten "predrazeny" dovoz ved to das aj za benzín ked pojdes na vacsi nakup, takto mi to divezu pre dvere a nemusim sa trepat s benzinom, taskami a nervami

anonym_40d9d1
12. aug 2025

@miroslava1999 Tesco, vždy ušetrím oproti klasickým nákupom. Objednávam už dlho a pravidelne.

zeldia
12. aug 2025
@klotildabazarik

@zeldia co konkrétne myslíš luxuxom? Ten "predrazeny" dovoz ved to das aj za benzín ked pojdes na vacsi nakup, takto mi to divezu pre dvere a nemusim sa trepat s benzinom, taskami a nervami

@viestta
@sissy27
@klotildabazarik myslela som to pozitívne, že je to velky luxus pre zákazníka. Dá sa kúpiť v tescu aj predplatné za 7,50 eur na mesiac. Potom je dovoz aj v den nakupu a pri nakupe nad 30e zdarma. Luxus je aj v tom, že nie som v kontakte s agresívnymi zákazníkmi. Ďalší luxus predstavuje, že kupujem čo treba nezlákajú ma ziadne super akcie lebo ich nevidim keďže nie som medzi regálmi. Dalo by sa pokračovať v čom je to výhodne sa mi nechce písať, treba si odobne vyskúšať. Týchto tém tu už bolo….

viestta
12. aug 2025
@zeldia

@viestta
@sissy27
@klotildabazarik myslela som to pozitívne, že je to velky luxus pre zákazníka. Dá sa kúpiť v tescu aj predplatné za 7,50 eur na mesiac. Potom je dovoz aj v den nakupu a pri nakupe nad 30e zdarma. Luxus je aj v tom, že nie som v kontakte s agresívnymi zákazníkmi. Ďalší luxus predstavuje, že kupujem čo treba nezlákajú ma ziadne super akcie lebo ich nevidim keďže nie som medzi regálmi. Dalo by sa pokračovať v čom je to výhodne sa mi nechce písať, treba si odobne vyskúšať. Týchto tém tu už bolo….

@zeldia ak to berieš tak, tak v plnom rozsahu súhlasím. Len sme sa nepochopili

siska53
12. aug 2025

@miroslava1999 Edelia - spokojnost za nas. Uz roky.

simca06022011
12. aug 2025

my mame kosik a tesco... popravde presla som na kosik, kvoli vysokej doprave v tescu a nedostupnych terminoch. Tesco nikdy nemam v dany den (a to nemal nikdy ani ked som si platila mescny poplatok = to som zavedenim kosika prestala platit = lebo tolko platit pri 1-2 nakupoch za mesiac z tesca sa mi zdalo vela a ak mal kosik lepsiu cenu tak som kolkokrat ani raz tesco neobjednala) a veeelmi casto termin nie je u nas ani na dalsi den... maju iny sortiment atd, ale zvykla som si.

adreena
12. aug 2025
@zeldia

@zeldia čo je na tom luxusné? Stojí má to 4€ na mesiac, objednávam každý týždeň, takže má vyjde jeden nákup 1€- to je lacné práveže za tu službu, že mi to nakúpia, zabalia, dovezú. Kebyže chodím na týždenný nákup autom, mňa by aj nafta vyšla viac. Nehovoriac o tom, že mi to šetrí čas a námahu.

adreena
12. aug 2025

@zeldia aha, pardon, už som pochopila, ako si to myslela ..

rozculena
12. aug 2025

u nás je len Tesco,využila som 1x,ale sestra objednáva pravidelne

anonym_6bad52
12. aug 2025
@zeldia

@zeldia V com luxusna?
My napr.vyuzivame Edeliu a za dovoz ani neplatime, kedze casto objednavame cez nich, dokonca 1-2x do mesiaca privezu aj maly nakup zdarma a nosia k dveram. Ceny su plus minus ako inde, nieco lacnejsie nieco drahsie, uz viem co a ako kupit. A aj s reklamaciou mam dobre skusenosti.

simca06022011
12. aug 2025
@anonym_6bad52

@zeldia V com luxusna?
My napr.vyuzivame Edeliu a za dovoz ani neplatime, kedze casto objednavame cez nich, dokonca 1-2x do mesiaca privezu aj maly nakup zdarma a nosia k dveram. Ceny su plus minus ako inde, nieco lacnejsie nieco drahsie, uz viem co a ako kupit. A aj s reklamaciou mam dobre skusenosti.

@anonym_6bad52 ona to myslela v dobrom... 🙂))