Skúsenosti s e-shopom Trendyol: Vrátenie tovaru a porovnanie
Ahojte. Máte prosím vás skúsenosť s e - shopom Trendyol ? Je to niečo ako Temu či Shein ? Hlavne mi ide o vrátenie tovaru , ak by mi nesadli šaty. Ďakujem za odpovede.
Baby tie co ste vracali tovar za kolko to tam prišlo cca ? Mne sa balik nepohol od 7.3 vôbec.. stále mi ukazuje ze je to v depe v Ivanka pri Dunaji.. 🤷
A kedy vam vrátili peniaze?
@simuska1808 22.2. som to podala a prišlo im to 1.3 a hneď za 2 dni mi prišiel mail že tovar dostali a posielajú peniaze a peniaze na účet mi prišli na druhý deň 🙂
A este jedna otazocka . Spravila som objednavku dokopy 4 veci . A poslali mi info ze kazda jedna vec pride inokedy ako samostatny balik 🫣 to je riadna kravina . Keby objednam 10 veci pride mi 10 balikov ? Takto to stale posielaju na x krat ?
@lucy3080 záleží kde to majú na sklade. Ja som objednala 9 veci. 7 prišlo v jednom balíku a tie dve každé zvlášť. Dva balíky prišli z Maďarska a jeden z Nemecka🙂
caute, dnes mi prisiel jeden balik z troch, z jednej objednavky, dalsie maju dodanie az 25 marec. Nechcem dovtedy cakat, mozem vytvorit vratenie na tento samostatny balik? nebude problem pri tych dalsich ak by som chcela vratit, vygeneruje mi to este stitok? dakujem
Dobrý deň prosím vás koľko ste zhruba čakali na dodaníe objednávky , už cakam 10 dni
@monourah prosím ta keďže som ešte nič neposielala cez alza box - ktorý štítok sa skenuje? Ten čo si mám vytlačiť na vratenie? A priamo v alzaboxe si zvolim vratenie?
@michaelagburova tiež by ma to zaujímalo keďže to nikde neviem nájsť, vy už ste na to prišla?
@banyka
Vrátenie tovaru objed.v Trendyol
je napodiv úplne jednoduché.
DHL na SK už neexistuje, objednávky sa vracajú cez SPS.
Na stránke Trendyol zadáte ktorý tovar chcete vrátiť, obratom dostanete prepravný vratný štítok return connect.
Na stránke expressone.sk si kliknete naľavo hore na ikonku SPS, zobrazí sa vám return conect, vyplníte údaje, na mail dostanete odpoveď kde zadáte najdlhšie číslo z prepravného štítku začínajúceho sa na písmená JJ a potom veľa čísel, vyberiete si deň, kedy po balík ku vám príde kuriér.Odovzdáte kuriérovi, on nalepí štítok a dá vám potvrdenie o odovzdaní tovaru...
@ania2 nasla som to return connect ale az v mobilnej verzii, co mam napisat do spravy?
@martinka4211 zadajte tam to najdlhšie číslo z prepr.štítku na vrátenie a kliknite na sledovanie zásielky.
Ahojte, tiež by som sa chcela spýtať na kvalitu oblečenia. Je to niečo ako Shein?
@ania2
Dobrý deň prosím vás ja som to zadala cez tu stránku ako ste napísala a prišiel mi mail Číslo zásielky: 703-010-45181692
Dátum odoslania (dd.mm.rrrr): 10.05.2024
Odosielateľ: SK 0220
Príjemca: DE 14974 LUDWIGSFELDE
Stav: nedisponované
Meno príjemcu:
Referenčné číslo 1: JJD149990200014695156
Referenčné číslo 2: TRENDYOL
Referenčné číslo 3: LENKA
Medzinárodné č. balíka:
Čiarový kód:
Hmotnosť: 1,00 kg
Zmeny stavu: 703-010-45181692
Dátum Čas Stav Stredisko , prosím vás znamená to že prídu po balik 10.5? Dakujem za odpoved
Nikdy viac, dlho som čakala na tovar a prišiel v roztrhanej krabici,samozrejme dobre zabalený, že som to nevidela cez slovensku poštu Tenisky samozrejme na č. 40 bolo male, tak na menšiu nohu38,5....za mna určite nie.
@ideapad presne to iste sa stalo mne . Objednala som raz a naposledy . Objednala som dokopy 4 veci kazdu jednu mi doniesol iny kurier a veci otrasna kvalita . Nemali hodnotu ani tych par € co som za to dala . Velkost taktiez nesadla iba jedna mikina mi bola dobra aj to preto lebo je oversize… nikdy viac
Ahojte kočky..tak ja zase mám celkom dobrú skúsenosť.. objednávala som 6 vecí..1vy balík mi prišiel do 4 dní..mali v nej byť 3 veci, prišla iba 1dna.. hneď som písala na asistenta že som dostala nekompletnu objednávku a hneď v ten deň mi za tie 2 veci čo neprišli poslali peniažky naspäť na účet.. ďalšie 3 veci prišli cca do ďalšieho týždňa a tam už bola obj.komplet..čo sa tyka kvality,tak obidvoje nohavice mi sadli ako uliate a tričko tiež fajn ako bolo na obrázku..opasok je trochu širší ako som čakala ale vynosim s nejakými šatami.. plánujem ešte nejaké šaty objednať uvidím ako sadnú tie..
@ania2 uz Vam peniaze vratili za tovar zo stranky trendyol?
@janababana ešte stále nie
@ania2 a mate aj nejake vyjadrenie z trendyolu, ze preco?

@lucy3080 mne prišiel na 4-5 deň od objednania 🙂