Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
38jana38 netuším koľko stiahne banka ale čo som sa dočítala od 10-20 € . Ja im úplne z mosta do prostá píšem......akoze aj keby mi mala banka stihanut 20€ tak radšej banke ako tým darmožráčom!!! Veľmi sa hnevám, lebo toto je vrchol čo robia. Tovar na sklade, potom napíšu 30-60 prác dní :D bože toto je snáď sen!!! A odpisali mi dnes pred 5 minútami, tak ja tipujem že je to nejaký trtko, čo nevie čo so sebou, radšej keby šiel vykladať tovar do Tesca, bol by užitočnejši!
@veronikaa006 dobrý deň prosím vás aj Vám prišiel ten tovar ? Ja som objednala 16.2 a dodnes mi nič neprišlo
@sophynka tovar mi prišiel ale iný ako som si objednala. Vrátili mi peniaze ale viackrát som im pisala.
Pre všetkých poškodených!
poprosil by som vás aby ste každý za seba podali podnet na SOI, link:
https://www.soi.sk/sk/Podavanie-podnetov-stazno...
s opisom vášho problému a čím viac Vás bude, tým skôr to začnú riešiť. Treba to adresovať priamo na ústredný inšpektorát (je tam možnosť výberu kto to ma riešiť), pretože tam sa špecializujú na ochranu spotrebiteľa. Nezabudnite ich tiež požiadať, aby napísali o spoluprácu s Českou obch. inšpekciou, z dôvodu sídla spoločnosti na území ČR a plnenie spotrebiteľskej zmluvy je v SK. Pre info. toto je podla zákona predávajúci nie sprostredkovatel!
Súčasne,(keď máte trosku času)treba poslať podnet aj na Európske spotr. centrum nech to kontrolné org. maju z každej strany a zároveň spotr. centrum má trosku iné kompetencie.
Ďakujem.
@kiko11 prosím môžte mi poslať mail aký ste poslali vy a ja ho už len upravím v mojom mene? Pri malom mám malo času pisat taký dôležitý mail. Ak by ste boli taký dobrý. Do súkromnej správy by som Vám poslala mail.
Pozdravujem Vás, aj ja som si objednala tovar zo Suprisima a prišiel mi za nejakých 40 dní - neodporúčam tovar objednávať!!! Po nekonečných e-mailoch mi bolo napísané, že peniaze mi vrátiť nemôžu. Za tovar bolo potrebné zaplatiť vopred. DAJTE SI POZOR!!!
Mne dnes došiel tovar. Síce došiel presne objednaný ,ale keď som videla,že z Belgicka akože išiel a pritom samé čínske hatlaniny po krabici🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Boze už nikdy viac.
Ahojte,dnes je to presne 40 prac.dni co som si omylom od Bonky objednala (9.2) pisala som im mail a denne denne kym mi nevratia peniaze ich budem bombardovat.
Prosím Vás nikto si neobjednávajte nič zo stránky Suprisimo, ja som objednala pre priateľa voľnočasové nohavice v hodnote 30 eur a po mesiaci mi prišli umelé "tepláky" z Číny v hodnote tak maximálne troch eur!
Inak davajte si pozor na eshopy s handrami a haraburdami, radsje si nainstalujte ten aliexpress do telefonov a dajte vzdy fotku toho co idete kupovat tam vyhladat.. a uvidite. Neviem ci to tie eshopy maju v podmienkach uvedene, ze ide o takychto "priekupnikov", ale kedze v tomto roku mame vela zmien aj co sa tyka zakonov atd, vela vela podnikavcov bude este dalej pribudat a fungovat stylom, ze prostrednictvom ich "stranky" budu vlastne predavat cinske veci priamo z Ciny . O tom ze niektori, ani nemusia riesit nic so zakaznikom, iba akoze "poziciavat" stranku, penizae aj tovar pojdu iba medzi cinou a vami ani nehovorim. A potom jasne, spekulanti, co predrazia vec na svojej stranke a daju vam to poslat z niektoreho europskeho Ali skladu ( a to viete usetrit). Bohuzial rozmohlo sa nam tu taketo podnikanie, plus velke "vsetko mame, takmer zadarmo" eshopy a potom male dlhorocne eshopy overene, maju problem.
Ja som sa inak takto popalila na https://1ashop.sk/ su to vsetko haraburdy z ciny, videa krasne a to je vsetko. Vratila som im jednu "super kefu" spat v oktobri a do dnes nemam peniaze, odpovedaju mi bludy ako poslite toto a hento a preposielame dalej, pritom vsetko mali v baliku a odstupenie im islo emailom a potom sa nik neozve celu vacsnost. PRoste katastrofa. Mop som si nechala, aj ked taka haraburdicka, ze mala s tym moze umyvat dlazku a handry vydrzia asi tak 10 pouziti a rozpadnu sa...A tiez sa to tvari ako slovensky eshop, na prvy pohlad samozrejme, inak su to Slovinci, objedanvala som to viac menej cez FB a stranku som nepozerala, informacii je tam hned na prvy pohlad malo...
@simca06022011 ja mam zatial s 1ashop dobre skusenosti,mam od nich difuzer a uz slape dlho.
@lucy125 Ale je to ali, ten difuzer tam kupis za polovicu (a zase cez ali nakupujem aj ja, vela veci, uz viem co mozem od toho cakat, a co nemam objednavat). A ked sa nepaci, vyhodis do kosa, ale tu nie je sanca sa ani dopracovat od oktobra k vrateniu penazi (cize ja nemam ani vyrobok, ani peniaze) a tvaria sa ako neviem aky super eshop. Kupila som si to tam prave preto, aby som to v pripade, ze to nebudem chciet mohla vratit a zbytocne nevyhadzovala "elektroniku"🙂 A to sa nedeje. Komentare na FB vymazavaju, neriesia... recenzie detto len vybrane ostavaju.
@simca06022011 dobre vediet,ďakujem.
Takze Bonky mi odpisalo,mrzi ma ze vam tovar nedosiel,vyplnte reklamacny formular a mame zase na to 30 prac.dni.🤮Co mam reklamovat?Reklamuje sa iba tovar,ktory nedosiel.No nervyyyy mam.Penazi sa uz nedockam.😡😠
Prosím vas len nekupujte nič z Bonky.sk ja som objednal nič nedošlo
Ahojte,od 9.2.ziadny tovar,uz je to dnes 43 prac.den.Vo stvrtok som pisala mail,ze mam vypisat rekl.formular,co som odmietla a napisala som im,ze ja nic nereklamujem,ze odstupujem od zmluvy za nedodrzanie lehoty a ziadam vratenie penazi.Na to mi uz neodapisali.Dnes som im zase pisala mail,uz ze to budem riesit a SOI a nakolko robim na policii tak aj s policiou a ze to,ze su v ČR im nepomlze kedze sa da poslat pravna pomoc do ČR z prokuratury.Tak cakam co dalej.
Takze znova vygenerovany mail o reklamacii,ja ich asi zabijem 😡😡😡😡
Prosim vas toto mi odpisali:
Dobrý den, vážený zákazníku,
zkontrolovala jsem Vaší objednávku a balíček je na cestě k Vám, dodavatel ji odeslal na Vámi uvedenou doručovací adresu a bohužel ji už není schopen zrušit. Snažili jsme se dělat co bylo v našich silách, ale stornovat objednávku už nedokázal ani náš dodavatel z důvodu, že mu to neumožnila ani logistická společnost. V ustanovení čl. 18 odst. 1 směrnice je stanoveno, že pokud se strany nedohodly ohledně doby dodání jinak, obchodník dodá zboží do fyzického držení spotřebitele nebo je převede pod jeho kontrolu bez zbytečných odkladů po uzavření smlouvy, nejpozději však do třiceti dnů ode dne jejího uzavření. V případě nesplnění této povinnosti spotřebitel vyzve k dodání v dodatečné lhůtě podle odst. 2, a pokud není ani tato splněna, je spotřebitel oprávněn smlouvu ukončit. Všechny tyto náležitosti máme uvedené v obchodních podmínkách, se kterými jste souhlasili při objednání, tudíž došlo k dohodě o době dodání. Odstoupit od smlouvy lze do 14 dnů ode dne převzetí zboží, dle občanského zákoníku paragrafu § 1829 - Odstoupení od smlouvy. Tyto informace máme taktéž uvedeny v našich podmínkách. Odstoupit od kupní smlouvy můžete ihned poté, co obdržíte zboží. Prosíme tedy o setrvání maximálně 60 pracovních dní, 95% zásilek je doručeno do 30 prac. dní.
Objednávka Vám bude doručena a poté můžete odstoupit od kupní smlouvy a zašlete nám zboží zpět.
Co mam robit?Dalsich 20 dni cakat a nic?Ako sa im mam vyhrozit?Vratili tu niekomu € ked mu nedosiel tovat?
@lenusik26 no krstniatko malo narodky vo februari (16r) a vybrala si ciapku nejaku a poslala mi link,ktoru chce a aj farbu a ja ťava som hned aj objednala a zaplatila.Asi po 3t som prisla na to,ze je to podvod 😞 tak som krstniatku napisala ze teda co sa stalo aby ciapku necakala.Bola sklamana najma z toho ze som prisla o peniaze.

@38jana38 choďte určite a dajte vedieť čo sa udialo a či tam vôbec býva