icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

apostolko
3. okt 2021

@karolina196 honím si tu ego 🙂

marcelavavrekova
4. okt 2021

Tiež som objednala suprisimo od 10.9.2021 a stále čakám. Katastrofa

nanulik
8. okt 2021

Dobrý deň. Tiež som niečo objednala z bonky. Ešte v septembri. Odrazu ani obraz, ani zvuk. Mate niekto skúsenosti s riešením problému?

suzannwega
8. okt 2021

@nanulik nepochodila som ani na ČOI predajca sa vyjadril,že je platforma,treba to dať na súd

monika_ma
16. okt 2021

@marcelavavrekova boze uz som 2 trestne oznamenie podala staznost na prokuraturu o zablokovanie ich uctu a stale zmrdi klamu a funguju .ludi stale pribuda a klamari si mydlia ruky ..boze zastav to uz...ty ukradnes v tesku tresku a mas dozivotie .

monika_ma
16. okt 2021

Teraz mi jedna pani pisala z trencina ze za 245 euro naobjednavala tovar a nic . Ze sa prida k trestnemu oznameniu uz co mame robit to uz neni pravda.nepoznate nikoho kto by im blokol stranku je to normalne takto ojebavat

adrika989
16. okt 2021

@monika_ma mne vcera doniesla postarka balik co som objednala v maji za 30€.ani som najprv nevedela co to je.a este som za to musela platit 3€ co som dopredu uz mala vyplatene....balik prisiel s Číny 🤔🤨😒

monika_ma
16. okt 2021

@adrika989 a spokojna s bola s tovarom alebo hroza

adrika989
16. okt 2021

@monika_ma objednala som balony na oslavu malej.oslava bola v juni takze teraz to už nepouzijem v októbri😅🤭 ale farba uplne ina ako na fotke.tak ako to prislo som dala do skrine.neviem Vam povedat kvalitu...

nanulik
16. okt 2021

Mne napísali ze oni vlastne dovážajú zo zahraničia, asi to bude to isté ako aliexpres. Som zvedavá co a v akej kvalite príde. Ale asi treba čakať to najhoršie. A dala som za to 50€😤

anna1605
16. okt 2021

@nanulik Myslim ze Vam nic nepride.Ako mne .Ja uz cakam 7 tyzden a nic..Je to podvod..

adrika989
17. okt 2021

@anna1605 ja som cakala od maja a teraz to prislo v oktobri.tak mozno este pride aj Vam.je to z Číny ali expres tak mozno este pride.necakajte ziadne zazraky kvalita nula.uz nikdy viac😔😒a cakajte ze este platit budete + ako ja som platila este 3€ ...

flavinka1
24. okt 2021

@veronikaa006 nápodobne 😬 čakám na tovar 4-mesiace, ani obraz ani zvuk, odpoveď od nich ako u Vás 😬

dada7701
24. okt 2021

@alinka183 Ja už keď vidím dodaciu lehotu 5-40 dní okamžite odchádzam z obchodu ...už som sa tak popálila asi zo 2x....raz prišla handra,ktorá sa na obrázok zo stránky ani nepodobala...a peniaze mi ani nevrátili a vyjednávali že mi pošlú len tretinu keď si tovar nechám...a raz peniaze vôbec....takže viem, že objednávajú z Číny ....toť moja skúsenosť 😉

milan4591
25. okt 2021

@alinka183 Ano-taku istú,ako ostatní.Bolo by potrebné,aby sa spojili viacerí,aby suma bola čo najvyššia a dali podnet na políciu.Bonky.sk vlastní nejaký p.Bonky, ktorý má určite nejaké percentá z tých podvodov, takže polícia by sa mohla pozrieť na to.A aj na tie ich podmienky dodania pri jednotlivých pripadoch- nech bonky.sk zdokladuju tie "výnimočné " prípady - možno ožil Mao ce tung, takže Číňania oslavujú a rok nerobia

flavinka1
28. okt 2021

Dnes mi konečne dorazila (po štyroch mesiacoch) zásielka z bonky👏 samozrejme že z Číny 🤦 za ktorú som musela zaplatiť poštárke 2€. clo 😬 ako skúsenosť s bonky mi to úplne stačí 😬 takže bonky aspoň za mňa 👋 pá pá.

abernolak
2. nov 2021

ak chces zaplatit za tovar xx nasobne viac ako to vies kupit cez aliexpress a este to ani nevyreklamujes, lebo bonky.sk je jednotlivec/banda spekulantov, tak do toho... jednoduchsie je ist cez priamo cez aliexpress, ceny su podstatne nizsie, v pohode to vykerlamujes a doba dorucenia podobna... proste bonky.sk NIE...

tetia8
2. nov 2021

Bonky. sk 😠 zla skúsenosť. Tovar objednaný pred rokom a stále nič a už ani nečakám, že príde 🥴.
Su to podvodníci, objednajú to z Aliexpresu a ešte si aj cenu prihodia, aby náhodou nemali stratu 🤦‍♀️, keď už klamú ľudí... Sa čudujem, že ešte vôbec fungujú, čo tu čítam, tak je tu veľa zlých recenzií...

xeniadom
5. nov 2021

@alinka183 Nerada to robím som človek pozitívneho myslenia avšak...

BONKY.SK tu som si objednala ešte v auguste 2 balíky a zaplatila cca 60 eur
doteraz neprišli

žiaden tlf kontakt iba automatické odpovede v maile

v znení väčšina produktov príde do 2 týždňov ak vam tovar nedošiel
do 90 dní
nemôžeme vám vrátiť peniaze nakoľko v zmluve čo ste odsúhlasili je maximálna doba doručenia
365 dní?!!!!!???!!!!

keďže sa jedná o šaty pre 4 a 5 ročne vnučky budú tie šaty po roku o ničom

flavinka1
5. nov 2021

@xeniadom 😬 celé zle 😥

pg671
5. nov 2021

@alinka183 ak sa da urcite nekupujte cez nich. Jedine nieco naco ste ochotna cakat polroka.
Moja objednavka zo septembra nedohladneu. Ich odpovede take ze si s nimi toaletu mozem vytapetovat. Aj obchodna inspekcia ich riesila, ale nic nezmozu. Keby som bola mudrejsia predtym.

bratum
5. nov 2021

@veronikaa006 su to podvodníci.

felicity1
15. nov 2021

Mali by sme sa obratiť na SOI, je nás tu celkom dosť. už keď sme sa nechali napáliť tým, že sme si neprečítali obchodné podmienky, tak minimálne nebol nám tovar doručený v garantovanej dobe

veri14
16. nov 2021
veri14
16. nov 2021

@alinka183
Uz nikdy viac! Cele katastrofa.. Dodacia lebota takmer 3mesiace, komunikacia s nimi ziadna..

rivaj
20. nov 2021

Nasiel som tuto diskusiu cez google. Zaregistroval som sa. Som muz snad to nevadi. Nanestastie sme urobili rovnaku chybu. Objednali, zaplatili bez toho aby sme si overili obchod a recenzie. Teraz uz vieme, ze ide o SCAM. Aktualne nam potvrdili prijatie platby ale doteraz nezaslali potvrdenie o odoslani. V podstate do 24h od objenavky sme ich kontaktovali aby urobili storno platby. Samozrejme vobec nekomunikuju. Nedokazem sa prihlasit ani do ich shopu aby som overil stav objednavky. SOI asi nic nevyriesi. Kedze som to platil z kreditky (VUB) skusal som ich dotazat. Reklamaciu mozem zadat az po dohodnutej lehote s obchodnikom + 30 dni. Otazka co je presne dohodnuta lehota, kedze " Prodejce si vyhrazuje právo v ojedinělých případech u 0.3% zásilek (objednávek) jako je například akutní a neočekávaný problém s logistikou, svátek v Asii, ukončení provozu továrny která zboží vyráběla, či v případě změnách zákonů prodloužit dodací lhůtu." Vyhradzuju si pravo ale termin zadefinovany nie je. Krasa. Mozem sa spytat ako ste postupovali dalej ? V podstate ma neseru tie peniaze ale to, ze nas sprosto odxxxli.

drobec336
20. nov 2021

@rivaj konkrétne ja som písala o storno 10 min po odoslaní platby. Jasne ze mi odpísali po 48 hod, že to nie je už možné lebo už to objednali. Tiež som sa im vyhrážala kontrolou atď. Nakoniec po mesiaci balík prišiel a miesto 1x som to mala 2x a tak som to predala za cenu, ktorú som zaplatil im, keďže mi to poslali v dvoch ks a ja som platila za 1ks.
Nuž, už si treba dávať pozor na takom eshope, kde je možnosť platiť len ihneď.

xeniadom
21. nov 2021

@alinka183 ahoj v obchodnom registri je bonky sro treba zistiť či sú to oni

xeniadom
21. nov 2021

@xeniadom ešte túto foto

xeniadom
21. nov 2021