icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

jakoma
24. mar 2022

Mama si objednala tovar z bonky.sk asi v oktobri a posledne tyzdne im pisala 2x denne o vratenie penazi a cuduj sa svete vratili jej ich.

mmmary
25. mar 2022

@jomaxis netreba im dať vydýchnuť a píšte maily koľko sa dá mne nakoniec už odpísali aj človek na mail nie len automat čo generuje správy..... Ja Stále čakám na ich vyjadrenia ale zatiaľ nič ani tovar ani peniaze, idem im písať ďalšie maily aj keby to malo trvať rok

jardia
31. mar 2022

Ja som objednávku vytvorila minulý týždeň a.zaplatila, o 3min zrušila . A dnes mi aj vrátili peniaze 🙏

drobec336
1. apr 2022

@jardia a ako si ju zrušila prosím ťa? Ja som ju chcela zrušiť hneď po zaplatení a nešlo to? Tak ma zaujíma ako sa ti ju podarilo zrušiť. Lebo moc tomu co píšeš neverim 🤷‍♀️

jardia
1. apr 2022

@drobec336 môžem ti ukázať email
Komunikáciu! Prečo by som klamala ???? Napísala som prosím o zrušenie objednávky nakoľko som našla negatívne recenzie , a ony odpísali objednávka zrušená

jardia
1. apr 2022
drobec336
1. apr 2022

@jardia a ako si ju zrušila?to ma zaujíma.

jardia
1. apr 2022

@drobec336 napísala som email o 3min ako som urobila objednávku , že prosím o zrušenie objednávky našla som negatívne recenzie . Všetko .

drobec336
2. apr 2022

@jardia zaujímavé.ja som to tiež takto riešila a prišla mi odpoveď po troch dňoch,že sa to už stornovať nedá.preto sa mi zdá čudné,že by zmenili praktiky.

jardia
2. apr 2022

@drobec336 mne odpovedali ihneď. Že objednávka zrušená . Peniaze prišli. Možno som mala šťastie

edos
3. apr 2022

19.1.22 som objednal a zaplatil tovar, do dnes nič neprišlo, sú to podvodníci

alinka183
autor
23. apr 2022

@alinka183 akurat dnes o tej stranke davali na markize je to podvodna stranka neobjednavajte od nich nic

ivettvajdova
10. máj 2022

@drobec336 ani mne nechceli zrušiť objednávku .Mikiny kvalita strašná ,ešte som musela doplatiť 2€ colné za každú 😌

drobec336
10. máj 2022

@ivettvajdova viem ako to funguje,a keď niekto napíše, že mu objednávku stornovali neverím ani slovo...

jardia
10. máj 2022

@drobec336 neverte , ja nemam preco klamat

jozefb1
23. máj 2022

Objednal som si bundu pred viac ako 40-timi pracovnými dňami no doteraz nič, sú to podvodníci, koumáci hnusný

monika591
25. máj 2022

@alinka183 Pozor, sú to podvodníci, do dnešného dňa mi neprišiel tovar a preposielajú mi stále ten istý email.

thallinka
15. jún 2022

Objednala som si tovar za 40 eur a už je tomu rok a stale mi nič neprišlo . Neodporúčam ♡︎

matrei94
22. jún 2022

POZOR PODVODNICI, ZLODEJI! davajte pozor pred mesiacmi objednana zasielka, myslel som ze zo slovenskej stranky,
dorucena bola len cast, aj to ine, ako som objednal, za ostatne nedorucene som chcel nech mi vratia peniaze.. samozrejme nevratia.. vraj su len galeria
cize penazi sa nedockate ani zo slovenskej inspekcie
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
(zaregistroval som sa sem len koli tejto jednej recenzii, aby som na nich upozornil)

ywett007
22. jún 2022

@matrei94 Aj ja mam zle skusenosti,ale tym,ze som ich asi 4mesiace bombardovala emailami,na ktore mi chodili vacsinou automaticke odpovede,tak mi po pol roku vratili peniaze..veci su cinkse,cize radsej objednat z aliexpressu,aj ked to nie jenvzdy vybra,ale s bonky je OTRASNA KOMUNIKACIA a nemaju ani tel.cislo na to,se komunikuju v nasom jazyku..

ywett007
22. jún 2022

@jardia podobne

iveta27
14. júl 2022

NEODPORUCAM A ESTE RAZ NEODPORUCAM. Nemam tovar a ani peniaze.

kittykat22
14. júl 2022

Bonky pre predaj z aliexpressu. Ak nieco chcete od nich, tak to najdete aj v cine

jasmine7
20. júl 2022

Škoda, že som sa k týmto recenziam nedostala ešte predtým než som si od bonky objednala vodotesné digitálne hodinky pre syna. Stále čakám, už mesiac, ale zatiaľ nič neprišlo 😥

geforce5
21. júl 2022

@alinka183 obchod neodporucam. Su dokonca znamy aj na SOI staci pogooglit naraz slova soi a bonky

futbal8
22. júl 2022

@alinka183 maximálne nespokojná.tovar objednaný asi pred 2mesiacmi, zaplatený a doteraz neprišiel.uz som sa s ním aj rozlúčila

annamatejcikova
1. aug 2022

@alinka183 Zas ide o tých gaunerov z Čiech a SR, ktorí zmeili meno a používajú čínske obchodovanie?

annamatejcikova
1. aug 2022

Zas ide o tých grázlov zo SR a ČR, čo len zmenili firmu a vozia tovar - trhový z Číny? Už som si ich podala. Nikdy viac. A.

futbal8
1. aug 2022

@annamatejcikova mne už prišiel konečne po cca 2mes.

maminkajarka
2. aug 2022

@veronikaa006 aj ja mam ten problem . Ale uz to riesim