Skúsenosti s eshopom bonky.sk
Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?
Ja som objednávku vytvorila minulý týždeň a.zaplatila, o 3min zrušila . A dnes mi aj vrátili peniaze 🙏
19.1.22 som objednal a zaplatil tovar, do dnes nič neprišlo, sú to podvodníci
@drobec336 ani mne nechceli zrušiť objednávku .Mikiny kvalita strašná ,ešte som musela doplatiť 2€ colné za každú 😌
@ivettvajdova viem ako to funguje,a keď niekto napíše, že mu objednávku stornovali neverím ani slovo...
Objednal som si bundu pred viac ako 40-timi pracovnými dňami no doteraz nič, sú to podvodníci, koumáci hnusný
Objednala som si tovar za 40 eur a už je tomu rok a stale mi nič neprišlo . Neodporúčam ♡︎
POZOR PODVODNICI, ZLODEJI! davajte pozor pred mesiacmi objednana zasielka, myslel som ze zo slovenskej stranky,
dorucena bola len cast, aj to ine, ako som objednal, za ostatne nedorucene som chcel nech mi vratia peniaze.. samozrejme nevratia.. vraj su len galeria
cize penazi sa nedockate ani zo slovenskej inspekcie
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
(zaregistroval som sa sem len koli tejto jednej recenzii, aby som na nich upozornil)
@matrei94 Aj ja mam zle skusenosti,ale tym,ze som ich asi 4mesiace bombardovala emailami,na ktore mi chodili vacsinou automaticke odpovede,tak mi po pol roku vratili peniaze..veci su cinkse,cize radsej objednat z aliexpressu,aj ked to nie jenvzdy vybra,ale s bonky je OTRASNA KOMUNIKACIA a nemaju ani tel.cislo na to,se komunikuju v nasom jazyku..
NEODPORUCAM A ESTE RAZ NEODPORUCAM. Nemam tovar a ani peniaze.
Bonky pre predaj z aliexpressu. Ak nieco chcete od nich, tak to najdete aj v cine
Škoda, že som sa k týmto recenziam nedostala ešte predtým než som si od bonky objednala vodotesné digitálne hodinky pre syna. Stále čakám, už mesiac, ale zatiaľ nič neprišlo 😥
@alinka183 Zas ide o tých gaunerov z Čiech a SR, ktorí zmeili meno a používajú čínske obchodovanie?
Zas ide o tých grázlov zo SR a ČR, čo len zmenili firmu a vozia tovar - trhový z Číny? Už som si ich podala. Nikdy viac. A.
@annamatejcikova mne už prišiel konečne po cca 2mes.
@veronikaa006 aj ja mam ten problem . Ale uz to riesim

Mama si objednala tovar z bonky.sk asi v oktobri a posledne tyzdne im pisala 2x denne o vratenie penazi a cuduj sa svete vratili jej ich.