icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

milos1311
5. sep 2022

@drobec336 ja som objednal v nov.2020 tovar nechodil sa ani po 2 mes tak som ziadal vratit peniaze...komunikacia mailom cca 80...potom dom posla z Bratislav.SOJKU pre taketo zaležitosti po mesiaci mi prislo ze majitel je Činan a obochd v Čine a to ço prešetrili tu v SR a ČR tak že sa neda nic robiť papirov od nich A 4ky as 5 na zonu som zacal mailovat dokonca aj na Min.zahranicia neaky ten odbor obch...neviem u a čuduj sa svete po 10mes.mi poslali peniaze a komunikuju mailom len z čiech.Kur....Bonky...

tomik4t
26. sep 2022

@alinka183 tak ja som si objednal koženy potah na motocykel. nie a nie sa bolo dočakat. pisal som tam. no prišiel o 2 mesiace. doma rozbalim a nejaka gumova rohožka došla. pisal som tam. odpisali ze mam vypisat reklamačny protokol či čo to je aj fotku. tak som to urobil a nič. zasa tam pišem, odpisali že maju mesiac na vybavenie reklamacie. potom som na to zabudol a spomenul som si asi po 3 mesiacoch tak som tam pisal že čo... tak asi polovicu penazi mi poslali. hm a teraz načo mi nejaku blbu gumovu rohožku. takže nikdy viac. aj zo suprissima som si objednaval a tak isto to islo 2 mesiace a namiesto zelenej prisla modra vec tak už som to nechal tak.

olinka13
28. sep 2022

Bonky.sk/cz - krajne neseriózny e-shop, rozhodne odtiaľ nič neobjednávať! Treba si uvedomiť, že všetko ide z Číny takže si ešte aj pokojne doplatíte za clo. Dodacie lehoty aj 2 mesiace čiže sezónny sortiment vám príde dávno potom ako ho potrebujete, nehovoriac o tom, že objednávka prišla nekompletná. Som prekvapená, že vôbec ešte fungujú, stačí si pozrieť FB - reakcie a hlavne počty podvedených zákazníkov u nás aj v CZ.

janek100
9. okt 2022

Bonky.sk: Neobjednávať tovar. Objednaný tovar 15.8.2022 . Dodnes 9.10.2022 mi nič neprišlo . Nenalette ako ja. Ani peniaze a ani žiadny tovar.

smouky4
18. okt 2022

@alinka183 ja som objednávala 24.8.2022 a dodnes ani obraz ani zvuk.. Čistý oj....

pauli89
18. okt 2022

Bonky je otrasny eshop. Objednala som min rok v septembri vianočné ozdoby, sice len maličkosť, ale vytočí. Prišli mi toto leto v júni. Zodpovedajú obrazku a poposi, len teda o 3/4 roka neskôr. Tak budú na tieto Vianoce 😅

tinkavivieng
9. nov 2022

Bobky.sk nikdy viac! Tovar nikdy neprišiel a peniaze nikdy nevrátili. Zlatá baňa na okrádanie zákazníkov- je to platforma so sídlom niekde v emirátoch takze nevystopovatelné.Veľký podvod!!!

veronika9797
13. nov 2022

Ľudia, ale to nie je možné, že nikto s nimi nevie poriadky narobiť.....to je sila toto

15macko11
14. nov 2022

@alinka183 Tovar s ciny, prislo mi to po vyse 5 mesiacoch a musela som este aj zaplatit clo, nehovoriac o tom, ze mi ten spaci vak je na figu, kedze mala sa do toho nezmesti kedze som to objednavala ked sa narodila, ale je to prijemne plysove 😂 aspon jedno plus len neviem naco mi to teraz bude a objadnala by som si to sama z ciny a za tretinovu cenu a mala to za 2tyzdne…

hviezdicka1808
14. nov 2022

Neodporúčam umyte si ruky od nich ja na tovar čakám už dva mesiace a ešte neprišiel a stále nejaké výhovorky a peniaze nechcú vrátiť . Už som sa s nimi rozlúčila už nikdy viac tento shop nikdy nikdy nikdy 😢 ,😠

pupava_lucna
14. nov 2022

@alinka183 Mne od nich dnes prišli po dvoch mesiacoch papučky pre dcéru, našťastie sú jej ešte dobre. Keby som vedela, že to ide z činy tak neobjednam, ešte aj 2 eura clo som musela dať postarke. Ale papučky sú inak v pohode, len z aliexpresu si viem objednať aj sama.

sanbose
20. nov 2022

Najhoršia skusenost, tovar pravdepodobne objednavaju z aliexpresu. Realne som cakal na balik 3 mesiace a XXXl kosela mi prisla v realnej velkosti maximalne tak M. Z tohto dovodu usudzujem ze je to aliexpres.

bertak
23. nov 2022

@alinka183
Ja som sa obrátila na Slovenskú obchodnú inšpekciu. Odpísali mi, že sídlo firmy je v Dubaji, nemajú na nich dosah . Dá sa to riešiť iba cestou medzinárodného súdneho konania. Každého upozornite, aby od tejto firmy nič neobjednával.

nella130
25. nov 2022

@bertak sidlo maju uvedene : U půjčovny 953/4, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha

sanbose
25. nov 2022

@nella130 urcite je to len online sidlo firmy ako to byva zvykom 😀

bertak
25. nov 2022

včera som dostala objednanú bundu z bonky.sk. Čo sa týka kvality sme vedeli, že to nebude nič moc, ale veľkosť XL je kôr L alebo možno M. Manželovi nie je dobrá. Telefonovala som s pracovníčkou SOI či nevedia zablokovať ich stránku. Nie je to legislatívne možné, SOI už roky bojuje za túto možnosť. Podvodné stránky sa množia a ľudia prichádzajú o peniaze. Zoznam podvodných e-shopov / teda ich časť / je na Modio.sk. Ešte chcem poslať sťažnosť na ČOI, ktorá je poverená riešením spotrebiteľských sporov spoločnosti Bonky.sk Berta

petinko59
9. dec 2022
Používateľ petinko59 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petinko59.

ĽUDIA VY STE NAOZAJ NEINTELIGENTNÍ KUPOVAT Z TAKEJ STRÁNKY? JE TO ČÍNA - BONKY. SK JE ČÍNA, NIKDY SA TAM NEDOVOLÁTE !!!!

niki11223344
15. dec 2022

@alinka183 neskusal niekto zrusit príkaz v banke aby sa dostal spat k peniazom?

ywett007
15. dec 2022

@niki11223344 to sa asi neda...ja som ziadala vymahanie penazi cez banku a bol tam poplatok 10eur,cize to by sa mi ani neoplatilo,ale nakoniec bonky mi po pol roku vypisovania vratili peniaze,ale ozaj som im vypisovala dost

bertak
15. dec 2022

Ja som chcela vrátiť tovar, lebo bunda XL bola tak na 10 ročného. Napísali že môžem vrátiť na sídlo v Dubaji. Nekupujte na bonky.sk. Sú to podvodníci.

volnomila
20. dec 2022

Zle skúsenosti - neobjednavajte si

mamula20
Odpoveď bola odstránená
niki11223344
22. dec 2022

@mamula20 ja som dostala mail ze uz je zas na cetae a k tomu 20% zlavu na dalsi nakup ...no nevyuzi to

niki11223344
28. dec 2022

@ywett007 a tovar si im vratila tiez ci si sa ho nedockala?

olga58
18. jan 2023

@alinka183 Tovar som objednala 12.12.2022 a doposiaľ mi nedošiel. Neponúkali možnosť platby na dobierku. Nebola som dosť opatrná. Sú to podvodníci.

bertak
18. jan 2023

Ja iba nechápem, že štát ako zástupca občanov si nevie poradiť s takými podvodníkmi. Je na nich veľa sťažností, ale nič sa s tým nerobí. Ja som sa obrátila na SOI, či by nemohli zablokovať stránku bonky.sk. Ale to nemôžu.

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
hrdkova
1. mar 2023

Ani ja nedoporucujem…po 2,5 mesiaci mi prišiel balík priamo z Číny…presne take balíky ako chodia z Aliexpresu. Určite nekupujte. Našla som ich už aj na SOI ako podozrivý eshop

jankap55
1. mar 2023

Tak ja na tovar už čakám 3 roky. Sú to podvodníci. Prídete pri nich o peniaze a aj o nervy

bellugia
21. mar 2023

Pridávam aj ja žial zlú skúsenosť. Prvý šok bol, keď som zistila, že ten batoh pre psíka mi príde za dva mesiace??? V tomto štádiu sa to nedá vrátiť. Komunikuje firma z Čiech. Zistila som, že to ide z Číny! Tak som si počkala, kým batoh po dvoch mesiacoch prišiel. Okamžite odstupujem od zmluvy a chcem vrátiť tovar. Poslala som im tlačivo s odstúpením od zmluvy, že chcem vrátiť peniaze. Opakovane hudú rovnakú pesničku, že to sa dá , až keď mi bude tovar doručený?!!! ROBIA ZO MŇA DEBILA! PODÁVAM PODNET NA OBCHODNÚ INŠPEKCIU.