icon

Skúsenosti s eshopom bonky.sk

alinka183
20. okt 2020

Mate niekto skusenost s e-shopom bonky.sk?

zuzana888888
5. jan 2021

TITO ZMRDI (BONKY+SUPRISIMO) SI MYSLIA ZE SA IM TO ZAKAZDYM PREPECE ALE TENTORAZ SA MYLIA!!!

petuskaa1
5. jan 2021

@zuzika no priamo bonky si zadaj

petuskaa1
5. jan 2021

@zuzana888888 vieš čo má napadlo poďme to zverejniť cez média.už neodpisuju vôbec.

zuzana888888
5. jan 2021

@petuskaa1 Ja som za! Som proste alergicka na takychto odrbavacov. Spoliehaju sa nato ze ludia sa vykaslu nato a nebudu to riesit. A ja mam este jednu znamu na policii, po sviatku ju chcem kontaktovat a mozno nam neako poradi,pomoze. Ale jedno je iste- v jednote je sila a musime sa spojit!

adrianabazar
5. jan 2021

Dnes som im opäť písala, no odvtedy ako napísali, že uznali reklamáciu 16.12.a mám byť trpezlivá už nekomunikujú na reklamáciu, že peniaze mi neprišli.Tá Ing.a ten Ing.čo v r.2012 zaregistrovali túto stránku sú riadni zlodeji, koľko ľudí už okradli a stále okrádajú, musíme sa sa spojiť, nech im už klepnú po prstoch...

adrianabazar
5. jan 2021

@petuskaa1 Chopíš sa toho?

karolina196
7. jan 2021

Ahojte baby.Tak,ja som sa nakoniec svojich penazi dockala.Dnes mi nabehli od nich na ucet.
Neverila som velmi tomu,ze sa ich dockam,uz som mala aj napisany riadny mail,v ktorom im vycistim zaludok.Urcite to stale rieste,tie peniaze su vase a

karolina196
7. jan 2021

@marcel299 Ahoj.A ty ako?Atakujes ich stale?

hanka7373
7. jan 2021

@karolina196 ahoj, aký postup si zvolila? Telefonáty, maily?

karolina196
7. jan 2021

@hanka7373 Iba maily.Pokial viem,oni tam telefonne cislo ziadne neuvadzaju.

zuzana888888
7. jan 2021

Ahojte ludia. No..zas ma Suprisimo alias Bonky kontaktovalo,tentokrat emailom, ze som neuhradila objednavku. Nie je to pravda! Mam aj vypis uctu. Uviedli mi tam iny ucet ze mam nato uhradit peniaze. Ide im o to aby im clovek iks krat uhradzal objednavky. A zaujimave bolo ze ked ja som im prvy krat pisala na ich mail.adresu, dostala som odpoved ze email was failed akokeby neexistovala tam mail.adresa a zrazu ked oni pisali tak uz bola funkcna a korektna, pritom ta mail.adresa je totozna. Ach, seru ma tito vydrbanci!

zuzana888888
7. jan 2021

@karolina196 Wow Karolinka..vazne?? Gratulujem 🙂 Aspon niekto..

karolina196
7. jan 2021

@zuzana888888 Ano,ale mala som asi stastie,ze ten moj tovar bol vypredany.A kedze som ich stale atakovala s tym,ze chcem konecne peniaze na ucet,tak mi ich vratili.Oni dobre vedia,ze by konali protipravne zadrziavat moje peniaze,kedze objednany tovar som do dnesneho dna nedostala,pretoze ho uz vobec nemaju.Horsie to maju ti,ktori dostali svoj tovar,ale su to totalne šmejdy za velke prachy.Tam uz treba asi fakt podat staznost alebo to dat do medii ako to tu uz bolo spomenute.Nechcem vediet keby ten moj kabatik prisiel,co by to bolo za handru za 30e.

viktoria9394
7. jan 2021

Ja som si objednávala kabát na konci novembra, prišiel mi v januári.... Písali mi e-mail aká je to dobrá kvalita a blbosti... A takto mi to prišlo. Toto je ich kvalita....

karolina196
7. jan 2021

@viktoria9394 Preboha.A kolko stal ten kabat?

petuskaa1
7. jan 2021

@viktoria9394 Ježiš to je iná handra.

zuzana888888
7. jan 2021

@viktoria9394 Boze toto je grc. Co budes robit Viki? Posles im to naspat a budes pozadovat vratenie penazi?

zuzika
7. jan 2021

@karolina196 ako sa ti to podarilo? Kam presne si im písala?

karolina196
7. jan 2021

@zuzika Na tu adresu bonky,co uvadzaju,teda odkial chodia potvrdzujuce maily.
Mne sa to asi podarilo vdaka tomu ako som uz pisala,ze tem moj tovar-kabatik bol vypredany a vypytali si cislo uctu,ale dalej nic neriesili.Preto som im musela stale pisat a pripominat,ze peniaze stale nemam na ucte.Chvilu ma ignorovali,ale pisala som dalej.To,ze bol ten kabatik vypredany,tak mi nemali co odoslat,takze drzali moje peniaze nepravom a oni to dobre vedia.Ale kebyze sa ja sama neohlasim po 1,5 mesiaci preco moj tovar doteraz nemam a nie je ani odoslany,tak si tie prachy na 100% nechaju.
Horsie je to pre tych,ktori tovar sice dostali,ale su to totalne handry,smejdy.Kazdy ma pravo odstupit od zmluvy a vratit tovar,uvadzaju to aj oni,ale s nimi to bude asi na dlhe lakte,kedze vsetky tieto "nadhery" su z ciny.Preto treba,aby sa vsetci oklamani spojili a riesili to razantnym sposobom.
Ich posledny mail som dostala,ze rusia moju objednavku na moje zelanie a potom uz peniaze prisli.Ale uz som mala z nich nervy v kybli,lebo po 2.krat pytali odo mna č.uctu,ktory som im uz pred vianocami poslala.Tak som napisala,ze uz si ho pytali davnejsie a ze im ho teda znova poslem a na drzovku som im napisala aj sumu,ktoru maju poslat,aby znova nezabudli.Uz som bola taka vytocena,ze som s nimi uz na drzaka komunikovala.Viac asi neporadim,lebo vacsina z vas ten tovar dostala alebo este len cakaju a to neviem ako by som riesila.

petuskaa1
7. jan 2021

Baby písala som Certikovi do JOJ uvidím či odpíše.

zuzana888888
7. jan 2021

@petuskaa1 Super Petuska!

slamienka
7. jan 2021

Tak ja som im písala asi už 10 mailov, že odstupujem od zmluvy, aby mi zaplatený tovar neposielali a aby mi vrátili peniaze späť. Oni mi naposledy odpísali, že až keď dostanem tovar, tak ho môžem reklamovať a vrátiť, až potom mi pošlú peniaze.... 🥴

zuzika
7. jan 2021

@karolina196 no ja som na ten mail písala a odpoveď stále nemám...

zuzana888888
8. jan 2021

Ja som musela poslat potvrdenie o zaplateni. Az potom mi uznali ze mam objednany tovar uhradeny. Dnes pisali ze moj tovar je na ceste, uz sa dopredu bojim co to bude za šmejd. 😬😤

viktoria9394
8. jan 2021

@karolina196 35 €

viktoria9394
8. jan 2021

@zuzana888888 no budem sa o to snažiť lebo toto su zbytočne vyhodené peniaze

karolina196
8. jan 2021

@zuzana888888 Co si objednala?

karolina196
8. jan 2021

@zuzika Tak ani mne na vsetky maily neodpisovali.Na nieco reagovali,na nieco nie,ale isla som si za svojim

karolina196
8. jan 2021

@viktoria9394 Mna by zaujimalo odkial su tie pekne veci nafotene a potom kde siju taketo plachty za 5centov.Lebo na tych modelkach su original kvalitne spracovane veci.To potom musi byt ozaj zamer predavat taketo šuviksy.

zuzana888888
8. jan 2021