icon

Skúsenosti s eshopom Creative

majk0986542257
31. dec 2020

Dobrý deň ake mate skúsenosti s eshopom Creative..
boli ste spokojný s tovarom? Vyzerá oblečenie ako na fotkách?

melissa333
31. dec 2020

@majk0986542257 Je to čínsky smejd 😬 Ja som na nich natrafila na fb . Stačilo mi prečítať si hodnotenie a mala som dosť 😠Veľa ľudí tam prišlo o peniaze a poslali im handry . Potom začali mazať hodnotenie od ľudí 😏

melissa333
31. dec 2020

@majk0986542257 nie čo som predsa našla 😁

panda2017
4. apr 2021

Creative.sk. nikdy viac. Vratený tovar nepreberajú, šmejd tovar malej veĺkosti, arogantná komunikacia.Otras.😡😡😡

nadka34
28. apr 2021

Z Creative nikdy nič nekupujte!!!! Poslať tovar do Bulharska.... No Coment. Peniaze za poštovné Vám nevrátia. V podmienkach je napísané, že náklady znáša kupujúci. Nabudúce si radšej prečítam recenzie dopredu. Kúpila som si 2 tričká. Mala to byť tá istá veľkosť "S". Pripájam foto. To biele malo byť ako to čierne....

hadaryova
23. júl 2021

Dnes mi prisiel tovar od nich urobila som elektronicku vratku ...ale masaker ved tam ani neni poriadna adresa na vratenie kedze tovar bol chybny 😡nikdy viac od nich neobjednavam

kikus26
24. júl 2021

Creative eshop su podvodnici. Z ciny tovar a peniaze vam nikdy nevratia. Vyhovaraju sa. Nenakupovat!!! Prisla som o peniaze!!!

ivuuus
28. júl 2021

@kikus26 tiez mam tu istu skuseost saty des ako vrece a ze poslat do Bulharska 😂😂😂 postovne samozrejme plati vracajuci tovar...DES HROZA

xckaret
28. júl 2021

@ivuuus prosim a ktoty e-shop je ok? Vsetky su cina? Chcem si kupit podobne saticky - vyskakuju mi na FB ako v Creative, krorym sa da verit?

ivkah131
28. júl 2021

tiež som od nich objednávala. síce ešte minulý rok. jedny šaty prišli v poriadku, druhé šaty som vrátila, vyzerali úplne ináč ako na fotke. tak som vrátila šaty - do Bulharska, ale pošta do Bulharska drahá. na fb mi napísali, že treba odoslať šaty, vyplniť formulár na nete a že prídu šaty, tak sa ozvú. všetko som urobila a neozvali sa ani. nakoniec som sa na to vykašlala, že pre tých 15eur sa tu s nimi nebudem naťahovať. len sa čudujem, že pri toľkých negatívach ešte fungujú. a jedna baba na instagrame ich aj zdrbala, že ako odrbávajú ľudí na tovare a potom na poštovnom a ešte doťahovačky o prachy...

levik929
8. aug 2021

Určite neodporúčam. Oblečenie 1ks ok, druhý a tretí hrozní🙈🙈Vrátenie do Bulharska , skoro za 8€, 2 mesiace prešli, ešte stále nemám peniaze. Keď tovar vraciate , požadujú milión údajov … celé zle, nikdy viac!!!

6223
22. sep 2021

Tiez mi prisla handra a to mal byt kardigan ako lusk podla fotky

6223
22. sep 2021
ivuuus
23. sep 2021

@majk0986542257 hroza des ani velkost ani tovar nebolo to co sa ocakavalo....

flower6
27. sep 2021

Určite NEODPORÚČAM, hrozná kvalita, fotky absolútne nezodpovedajú skutočnosti. Objednala som 2 kardigany, ale sú rozťahané, tenké, nekvalitné, otrasné.. Už nikdy viac. Vrátenie by ma stálo 14,50€ (nad 1kg doporučene), lebo treba do Bulharska vrátiť. Už nikdy viac od nich.

alexandraweldlova
11. okt 2021

@6223 tento istý kardigan prišiel aj mne dnes akože sklamanie oproti fotografií obrovské

6223
11. okt 2021

@alexandraweldlova aj ja som cakala nieco ine a nie tento tenky svetrik s kapucnou pre male dieta no co uz som poucena ale zamrzi to🙄

perla001
8. nov 2021

Creative e sshop nikdy viac nekvalitny tovar a velky problem s reklamaciou . Neakceptuju vratenie a neprikladaju reklamačny doklad do zasielky.Pozor na nich-

lauralucka12
10. nov 2021

otrasný tovar absolútne nezodpovedá fotke

anetta131
20. jan 2022

Objednávala som pred pár dňami , všetko prišlo ako na fotke, veľkostne mám S a objednávala som S a sedia mi. Tak neviem , možno som mala šťastie 😊