Skúsenosti s Mancini stránkou
Dobrý deň máte niekto skúsenosť s touto stránkou som si objednala kľúčenky Toma a Jerryho a odtiaľ sa mi neozvali že kde je moja objednávka som platila 24,18€ či si mám objednať radšej cez Alegro. Dala som cez Slovenskú poštu.
@lila246 to som čítala len neviem či to je pravda
Vyjadrovala sa k nej aj SOIka https://www.soi.sk/files/documents/info-verejno...
@natkasmejko všetci si to vymysleli a len pod tvoj nový príspevok budú písať inú pravdu?
Ak ti to príde o pol roka tak budeš doplácať Slovenskej pošte poplatok za skladovanie/spracovanie zásielky z Číny.
@natkasmejko objednaj si cez allegro.
Ano "omylom" neprozretelne som raz odtial nieco objednala. Prislo mi to o 4-5 mesiacov ked mi uz ani nebolo treba 😃 a este mi to drzala posta a platila som im dalsie peniaze na colnom.
@natkasmejko pred mesiacom som potrebovala na rýchlo bandáž na ruku a tak aj na rýchlo som objednala z tejto stránky, pretože všade v zdravotných potrebách bola na objednávku. To mi nová ruka skôr narastie ako tamto príde. Aj som s nimi komunikovala, že chcem zrušiť objednávku, slušne ma poslali do rici. Nikdy som neobjednala z takejto stránky toto bolo fakt na rýchlo a mala som zatmenie mozgu. Nič odtiaľ nedostaneš a ani peniažky
@cameellia nabudúce keď budeš mať zatmenie mozgu, objednaj na dobierku.
podvod!
podvodná stránka
@moonlight1210 už som si dneska ráno objednala cez Alegro
@colsami ja som si najskôr lebo mi na alegro písalo na PSČ 5 miestny kód.
Ja som sa bohužiaľ tiež oklamala nepozrela som si recenzie a dcéra strašne chcela odtiaľ tašku a bohužiaľ väčšinou pozerám recenzie teraz som objednala a keď ani po 3 týždňoch sa nič nedialo som začala pátrať a.zistila ze som riadna trubka a prišla som o 36e...prešli vyše 2 mesiace a ani mu ani bu, takže pochybujem ze tašku ešte niekedy uvidíme...mam riadne ponaučenie...
@colsami mne sa objednávku zrusit podarilo. Akurat som si nieco objednala a tu najdem diskusiu ze sú to podvodníci.. no Boh mi poslal tu žienku co tu diskusiu založila
@natkasmejko a koľko čísel má podľa teba PSČ ak nie 5?
@janai1 aj som dala ale písalo kód tak som si stiahla Alegro aplikáciu až tak som si tam objednala.
@colsami ja som si len kľúčenky Toma a Jerryho od Marcini.sk
@terezkaarthuramax čakala som či mi napíšu email. Že kde je a prd z toho už nič od Mancini kupovať nebudem od tohto keď to aj príde dám sesternici a to z toho z Alegra si nechám ja.
@terezkaarthuramax Čakala som či to vôbec pošlú kde je tá objednávka.
@simona20201309 😁 veru. To preto lebo stále som hovorila že bože ako ľudia môžu z takých stránok objednávať. Ja si dávam stále pozor. Až kým som si nedala pozor 😄
@natkasmejko lebo su to podvodnici. Ja som tiez naletela podvodníkom. Na obrazku krasna lampa a prišlo nieco uplne ine... Zial uz neviem z akej stranky.
@terezkaarthuramax tak som dneska ráno objednala cez Alegro.
@natkasmejko
Podvodníci, na 100%!!!
Keď sa pýtate, kde je tovar, ktorý ste dávno zaplatili, komunikuje s Vami Chat GPT, čiže umelá inteligencia.
PODVIDNÍCI Z MANCINI!
@lila246 to som čítala len neviem či to je pravda
@natkasmejko Mancini je čistý podvod!!!
Sám mám tie najhoršie skúsenisti - ani tovar, ani vrátené prachy. A sťažnisti vybavuje Chat GPT, umelá inteligencia
@luci1012 clo sa platí pri zásielke nad 150€, to si platila pošte poplatok za uloženie zásielky ktorý si vymysleli a aby ľudia nehundrali pomenovali ho clo
keď si dáš dopravu nie cez poštu, žiaden poplatok nedoplácaš
@maranco ja som si tam dopravu asi ani nemala možnosť vybrať. To je už jedno. No poučila som sa, že z tejto stránky nikdy nič.
Dneska došli tie kľúčenky Tom a Jerry tak to prišlo nakoniec.

o tejto stranke tu uz bola diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/internetovy-obchod-mancini-sk/