icon

Skúsenosti s Mancini stránkou

natkasmejko
24. mar 2025

Dobrý deň máte niekto skúsenosť s touto stránkou som si objednala kľúčenky Toma a Jerryho a odtiaľ sa mi neozvali že kde je moja objednávka som platila 24,18€ či si mám objednať radšej cez Alegro. Dala som cez Slovenskú poštu.

natkasmejko
autor
24. mar 2025

@lila246 to som čítala len neviem či to je pravda

petamich
25. mar 2025
maranco
25. mar 2025

@natkasmejko všetci si to vymysleli a len pod tvoj nový príspevok budú písať inú pravdu?

Ak ti to príde o pol roka tak budeš doplácať Slovenskej pošte poplatok za skladovanie/spracovanie zásielky z Číny.

moonlight1210
25. mar 2025

@natkasmejko objednaj si cez allegro.

colsami
25. mar 2025

Ano "omylom" neprozretelne som raz odtial nieco objednala. Prislo mi to o 4-5 mesiacov ked mi uz ani nebolo treba 😃 a este mi to drzala posta a platila som im dalsie peniaze na colnom.

cameellia
25. mar 2025

@natkasmejko pred mesiacom som potrebovala na rýchlo bandáž na ruku a tak aj na rýchlo som objednala z tejto stránky, pretože všade v zdravotných potrebách bola na objednávku. To mi nová ruka skôr narastie ako tamto príde. Aj som s nimi komunikovala, že chcem zrušiť objednávku, slušne ma poslali do rici. Nikdy som neobjednala z takejto stránky toto bolo fakt na rýchlo a mala som zatmenie mozgu. Nič odtiaľ nedostaneš a ani peniažky

simona20201309
25. mar 2025

@cameellia nabudúce keď budeš mať zatmenie mozgu, objednaj na dobierku.

terezkaarthuramax
25. mar 2025

podvod!

br4n
Autor odpoveď zmazal
3009
25. mar 2025

podvodná stránka

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@moonlight1210 už som si dneska ráno objednala cez Alegro

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@colsami ja som si najskôr lebo mi na alegro písalo na PSČ 5 miestny kód.

sumalee
25. mar 2025

Ja som sa bohužiaľ tiež oklamala nepozrela som si recenzie a dcéra strašne chcela odtiaľ tašku a bohužiaľ väčšinou pozerám recenzie teraz som objednala a keď ani po 3 týždňoch sa nič nedialo som začala pátrať a.zistila ze som riadna trubka a prišla som o 36e...prešli vyše 2 mesiace a ani mu ani bu, takže pochybujem ze tašku ešte niekedy uvidíme...mam riadne ponaučenie...

colsami
25. mar 2025

@sumalee
@cameellia

Tiez som chcela zrusit objednavku, nedalo sa, posielali ma do prdele. Ale je pravda ze po 3 mesiacoch to prislo. V dvoch balikoch tie 4 veci, co som objednala.

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@colsami mne sa objednávku zrusit podarilo. Akurat som si nieco objednala a tu najdem diskusiu ze sú to podvodníci.. no Boh mi poslal tu žienku co tu diskusiu založila

janai1
25. mar 2025

@natkasmejko a koľko čísel má podľa teba PSČ ak nie 5?

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@janai1 aj som dala ale písalo kód tak som si stiahla Alegro aplikáciu až tak som si tam objednala.

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@colsami ja som si len kľúčenky Toma a Jerryho od Marcini.sk

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@terezkaarthuramax čakala som či mi napíšu email. Že kde je a prd z toho už nič od Mancini kupovať nebudem od tohto keď to aj príde dám sesternici a to z toho z Alegra si nechám ja.

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@terezkaarthuramax Čakala som či to vôbec pošlú kde je tá objednávka.

cameellia
25. mar 2025

@simona20201309 😁 veru. To preto lebo stále som hovorila že bože ako ľudia môžu z takých stránok objednávať. Ja si dávam stále pozor. Až kým som si nedala pozor 😄

terezkaarthuramax
25. mar 2025

@natkasmejko lebo su to podvodnici. Ja som tiez naletela podvodníkom. Na obrazku krasna lampa a prišlo nieco uplne ine... Zial uz neviem z akej stranky.

natkasmejko
autor
25. mar 2025

@terezkaarthuramax tak som dneska ráno objednala cez Alegro.

dodo
25. apr 2025

@natkasmejko
Podvodníci, na 100%!!!
Keď sa pýtate, kde je tovar, ktorý ste dávno zaplatili, komunikuje s Vami Chat GPT, čiže umelá inteligencia.
PODVIDNÍCI Z MANCINI!

dodo
25. apr 2025
@natkasmejko

@lila246 to som čítala len neviem či to je pravda

@natkasmejko Mancini je čistý podvod!!!
Sám mám tie najhoršie skúsenisti - ani tovar, ani vrátené prachy. A sťažnisti vybavuje Chat GPT, umelá inteligencia

luci1012
Odpoveď bola odstránená
maranco
26. apr 2025
@luci1012
Odpoveď bola zmazaná

@luci1012 clo sa platí pri zásielke nad 150€, to si platila pošte poplatok za uloženie zásielky ktorý si vymysleli a aby ľudia nehundrali pomenovali ho clo
keď si dáš dopravu nie cez poštu, žiaden poplatok nedoplácaš

luci1012
26. apr 2025
@maranco

@luci1012 clo sa platí pri zásielke nad 150€, to si platila pošte poplatok za uloženie zásielky ktorý si vymysleli a aby ľudia nehundrali pomenovali ho clo
keď si dáš dopravu nie cez poštu, žiaden poplatok nedoplácaš

@maranco ja som si tam dopravu asi ani nemala možnosť vybrať. To je už jedno. No poučila som sa, že z tejto stránky nikdy nič.

natkasmejko
autor
30. apr 2025

Dneska došli tie kľúčenky Tom a Jerry tak to prišlo nakoniec.