icon

Skúsenosti s nákupom rayray.sk

nerrynka
12. nov 2021

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.

c13
14. aug 2022

@nika123292270 hmmm dakujem pekne hlavna vec ze maju hodnotenie e-shop 2021 by som bol zvedavy kto im ho udelil .A ked to nepride tak čo ? peniaze fuč ?

blesko1
8. sep 2022

@nerrynka DES absolutne nákup cez tento obchod neodporučujem nikomu, neviem sa dožiadať objednaného a zaplateného tovaru už mesiac

blesko1
8. sep 2022

@c13 tam som chcela dať negativnu recenziu a nedostaneš sa tam. Neodporučam nikomu nákup cez tento shop. Je to niečo podvodné!

blesko1
8. sep 2022

@katkaa85 tak ja čakam už mesiac a bez odozvy

blesko1
8. sep 2022

@katarinka2511 ani ja už NIKDY , mne ani neodpovedajú

blesko1
8. sep 2022

@c13 ja čakám taktiež od augusta 89€-cyklodres-no konečná tak v zime ako čítam príde

katkaa85
8. sep 2022

@blesko1 jaaaj to sa ešte načakáte…

blesko1
9. sep 2022

@katkaa85 😢

lubosko88
29. sep 2022

Objednal som si u nich žiletky mach3 ,s ktorými sa nedá vôbec ale vôbec holiť. Na reklamáciu mi odpovedali, že oni sú len sprostredkovatelia. Výborné, že?

blesko1
29. sep 2022

@katkaa85 😢

blesko1
29. sep 2022
blesko1
29. sep 2022

@blesko1 su to podvodníci, dodnes nemám objednaný a zaplatený tovar z augusta a nechcem ani vidieť čo mi príde

majkusik1976
30. okt 2022

Celé zle...22.8...som objednala topánky na svadbu...minulý týždeň som písala mail ,že kde mám tovar...poslali mi číslo na sledovanie balíka...v Čine🤣nehovoriac,že už máme po svadbe a topánky sa mi na.....takže neodporucam

lubooski
2. nov 2022

@nerrynka Eshop Rayray. Sk je podvodný. Recenzie na ich stránke vymyslené, kontá vymyslené. Web založený len na vylákanie peňazí. Nič z tadiaľ neobjednavať, neklikať, prídete o peniaze !

rohpalo
23. nov 2022

pridam sa k žalobe .....

lubooski
23. nov 2022

@rohpalo pridám sa k žalobe ☝️

mikulaszitva
27. nov 2022

05.09.2022 objednaný tovar . Dodacia lehote sa môže predĺžiť o 365 dní. SUPER.

stanislavbodka
28. nov 2022

Objednal som si tovar a prisiel mi o dva mesiace v detskej velkosti.Ked som chcel tovar vratit tak sa vyhovarali na ich dodavatela ze to mam riesit s nim ale objednavku som spravil s ray ray a aj som im poslal peniaze.Napisali mi ze mam tovar vratit niekde do Shanghaia.Ani fakturu mi neposlali.Nenechajte sa okradnut.

84janulka
19. dec 2022

Tiež sme si objednali hračku za 60€ .
Bohužiaľ neskoro sme zistili ,že to nemajú skladom.
A ze je to podvod. :/

lilalila
23. dec 2022

@katkaa85
@84janulka
No ale pri objednavani tovaru pisu ze tovar je skladom a ze do 2 hodin po zaplateni bude odoslany a potom mesiace nic nepride . A na maily reaguju len blbymi vseobecnymi odpovedami.

lilalila
23. dec 2022

Da sa tu firmu niekde nahlasit ako podvod?

adrischa11
12. jan 2023

ray ray nikdy viac podobne aj bohoo a podobne sracky sorry, take nervy mam, ze som naletela a nie prvy x. S peniazmi sa mozete rozlucit a veci, ktore vidite na fotkach nekoresponduju s realitou.

prhlavka
17. feb 2023

Mne neprislo ani z Bonky ani z rayray 😁, 10 mesiacov nic...prvy aj posledny krat

rodinka20
17. feb 2023

@prhlavka to fakt neprišlo ?? Ja som asi pred 2-3tyzdnami objednala dvojo plaviek 😱😱

prhlavka
17. feb 2023

@rodinka20 z Bonky som sebe objednala min.rok v maji plavky a neprisli a v ten isty den z Rayray dcere topanky do vody a neprisli. Chcela som to na dovolenku min.rok, no uz nedufam,ze nieco pride skoro po roku 😁

prhlavka
17. feb 2023

@rodinka20 pisala som im.min.rok este v lete,ze mi nic neprislo,tak mi odpisali,ze cajacia doba je do 40 dni a moze to byt aj 365 dni 😂. Tak teda oisala som.teraz znova a z Bonky mi napisala,ze mam vypisat reklamacny formular, tak som zcedaca co vybavim. Ale najskor nic

rodinka20
17. feb 2023

No ja som dokopy zaplatila cca 25€ našťastie "len"... Dám vedieť ak mi niečo príde 🤦

prhlavka
17. feb 2023

@rodinka20 ja nejakych 35 eur, odpisali mi teraz,ze mi do 30dni vyhodnotia reklamaciu,tak som zvedava ci mi ako zas daju akoze poslat tovar,alebo mi vratia eura. Napisem ci som pochodila. Ako keby mi aspon tie plavky poslali bola by som rada, vyuzila by som

lilalila
18. feb 2023

Mala som objednane nastastie len privesky za par eur. Objednala som ich preto lebo som ich chcela ako darcek a bolo uvedene,ze odosielaju hned po zaplateni a este tam aj potom bolo nieco ze o dve hodiny to budu odosielat.
No nakoniec prisli o cca 4 mesiace …..
Dovtedy len poslali odkazy na cislo zasielky ktore ale nikde nebolo dohladatelne,takze som netusila ci vobec nieco pride alebo nie.
Toto uz nikdy viac….

prhlavka
18. feb 2023

@lilalila presne, ze to maju skladom a dodacia trva 3-5 dni...nedoslo mi to po 10 mesiacoch 😂