Skúsenosti s nákupom rayray.sk
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.
@katarinka2511 ani ja už NIKDY , mne ani neodpovedajú
Objednal som si u nich žiletky mach3 ,s ktorými sa nedá vôbec ale vôbec holiť. Na reklamáciu mi odpovedali, že oni sú len sprostredkovatelia. Výborné, že?
Celé zle...22.8...som objednala topánky na svadbu...minulý týždeň som písala mail ,že kde mám tovar...poslali mi číslo na sledovanie balíka...v Čine🤣nehovoriac,že už máme po svadbe a topánky sa mi na.....takže neodporucam
pridam sa k žalobe .....
05.09.2022 objednaný tovar . Dodacia lehote sa môže predĺžiť o 365 dní. SUPER.
Objednal som si tovar a prisiel mi o dva mesiace v detskej velkosti.Ked som chcel tovar vratit tak sa vyhovarali na ich dodavatela ze to mam riesit s nim ale objednavku som spravil s ray ray a aj som im poslal peniaze.Napisali mi ze mam tovar vratit niekde do Shanghaia.Ani fakturu mi neposlali.Nenechajte sa okradnut.
Tiež sme si objednali hračku za 60€ .
Bohužiaľ neskoro sme zistili ,že to nemajú skladom.
A ze je to podvod. :/
Da sa tu firmu niekde nahlasit ako podvod?
ray ray nikdy viac podobne aj bohoo a podobne sracky sorry, take nervy mam, ze som naletela a nie prvy x. S peniazmi sa mozete rozlucit a veci, ktore vidite na fotkach nekoresponduju s realitou.
Mne neprislo ani z Bonky ani z rayray 😁, 10 mesiacov nic...prvy aj posledny krat
No ja som dokopy zaplatila cca 25€ našťastie "len"... Dám vedieť ak mi niečo príde 🤦
Mala som objednane nastastie len privesky za par eur. Objednala som ich preto lebo som ich chcela ako darcek a bolo uvedene,ze odosielaju hned po zaplateni a este tam aj potom bolo nieco ze o dve hodiny to budu odosielat.
No nakoniec prisli o cca 4 mesiace …..
Dovtedy len poslali odkazy na cislo zasielky ktore ale nikde nebolo dohladatelne,takze som netusila ci vobec nieco pride alebo nie.
Toto uz nikdy viac….

@nika123292270 hmmm dakujem pekne hlavna vec ze maju hodnotenie e-shop 2021 by som bol zvedavy kto im ho udelil .A ked to nepride tak čo ? peniaze fuč ?