icon

Skúsenosti s nákupom rayray.sk

nerrynka
12. nov 2021

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.

tinnuss1985
7. jún 2023

A ešte som zabudla napísať,že som platila clo 6€.

tinnuss1985
9. jún 2023

9.6 dorazili 2 zvyšné tričká opäť som platila clo tentoraz 4€😁

200002
15. jún 2023

Dňa 31.03.2023 som objednal od nich košík pre psa na bicykel. Zatiaľ nič, je to zaplatené a zachviľu skočí sezóna na bicykeľ. Sledovanie balíka nemožné.

makepeto
20. jún 2023

NAJHORSIA STANKA NA INTERNETE CISTA KATASTROFA , Z ALIEXPRESU VIEM CO MAM CAKAT ALE OD NICH NIC. DOVOLAT SA NEDA , NEODPORUCAM NIKDY NIKOMU , ANI NAJHORSIEMU NEPRIATELOVI

makepeto
20. jún 2023

@diablikk11 AKO STE POCHODILI ? S PRAVNIKOM?
DA SA NEJAKE HROMADNA STAZNOST NAPISAT ?

diablikk11
20. jún 2023

@makepeto ak mi do konca mesiaca nepridu ,teda nepreposlu peniaze za uznanu reklsmaciu ..tak ano da sa to riešit iba hromadne...takze newerim ze sa nas tolko nazbera aby sa nam € vratily

daduliq
21. jún 2023

Dajte si pozor jedna sa o podvodnu stranku. Objednala som si prudukt, v baleni malo byt 36ks, cakala som na zasielku dva mesiace a miesto 36ks mi prisiel 1ks. Reklamaciu som nahlasila v den kedy mi prisiel tovar. Dostala som odpoved ze mam vyplnit reklamacny protokol, ktory mi podla vsetkeho nepresiel cize ked som ho opat vyplnila o par dni tak mi reklamaciu neuznali lebo som nevyplnila reklamacny protokol do 5 dni. Vraj si mam reklamaciu riesit sama s dodavatelom. Dalsi mail, ktory som im poslala sa mi vratil ako nedoruceny..

bubub
23. jún 2023

Ak by tu bol niekto kto tomu rozumie, tiež sa pridám k žalobe.

keena
30. jún 2023

Pridavam sa k nespokojnym zakaznikom. Kozena teda kozenkova bunda obejdnana na jar. Prisla koncom juna. Kvalita ze som sa skoro dogrcala. A pritom na obrazku kraaaaaasna. Ale je to teda uplny šivix. Medzi tym ako isla som pislala minim. 3x email co je s tym a kde je. Plus potom som platila 2€ clo. Teraz riesim vratenie resp. Reklamaciu lebo ziadne vratenie u nich neexistuje. Ale ako vidim resp. citam nic z toho nebude a prisla som o 30€ 😩😩😩😩

diablikk11
3. júl 2023

@keena dobry den ...ja som si podala reklamaciu o veatenie penazi a som si ju vydupala sice som cakala 7mesiace ale 33e mam nazad ...nenechajte sa odbyt stale ich bombardujte mailami ,piste staznosti lebo aj taka kolonka existuje a potom si to vydupete lem vas to bude stalo kopec casu ...pekny den

diablikk11
3. júl 2023

@diablikk11 dockala som sa po 7.mes.som si vydupala reklamaciu a peniaze mam na ucte ... lem sa nenechavajte odbyt stale ich bombardujte!!! ...pridete o cas ale lepsie ako niekomu darovat peniaze pre nic za nic ,pdkny den

petrika55
22. júl 2023

Ahojte všetci nahnevaní zákazníci tejto"úžastnej"stránky volajú ma Mako a tiež som Pako
že som naletel týmto špekulantskym podvodníkom. Čakám čakám a tovaru nikde🤷 pred mesiacom mi písali že tovar je už na Slovensku a je na ceste ku mne.
Zrejme ten slimák 🐌 čo ho má naložený sa plazý
po Severnej D1 a dúfam že dorazí ešte tento rok🎉

petrika55
22. júl 2023

Písal syn (9rokov)

keena
22. júl 2023

@diablikk11 aka kolonka existuje?
Pisali ste stale len maily? Dookola to iste teda?

diablikk11
24. júl 2023

@keena nie to iste dookola bombardovala som ich stale som sa pripomynala ze nemam tovar ,bol zaplateny atd svoje cislo objednavky atď dokola som to riesila az kym im dosly spravy a nenechala som sa odbyt jednoducho som po uplynuti tych ich podmienok napisala reklamaciu na vratenie oenazi a oni maly 30dni na navratku ...a dockala som sa po pol roku cca ( zimna bunda by mi v july nebola nanic ) 🤣

keena
24. júl 2023

@diablikk11 aha. Ale ja mam tovar. Ale je otrasny. Taky za 2€ dokopy. Nie za 30€. Otras.uz som sa s tym asi zmierila 🤷‍♀️🙈

mariska1989
25. júl 2023

Dnes mi vyhodilo stránku vravím idem pozrieť recenzie nakoľko som zazrela že má podobne ako finlando . . Takže fakt ani neobjednavať

focus3ccd
26. júl 2023

Nikdy v zivote. Objednal som, mesiac cakam a odoslali mi odkaz na sledovanie (tracking number) a ono to cestuje z Ciny. To som si v Cine mohol rovno sam objednat.. 🙂))))))

paulem1
31. júl 2023

Sú to podvodníci, nalákajú na pekné reči, tovar je vraj na Slovensku a po urgencii týždeň trvalo, že mi prišiel email, že už tovar posielajú a dodacia lehota je 5 - 30 dní, a môže byť až 60 dní. Pravdepodobne tovar z Číny. Chyba sa stala, že som si nepozrel recenzie. Už nikdy viac, samozrejme platba iba dopredu. Podvodníci.

m1978
2. aug 2023

Rayray.sk - VAROVANIE !!!!!!!!!!

Zdravím všetkých, ktorí si objednali tovar z Rayray.sk
Nemôžem napísať nič iné, len celé ZLE.

Tovar objednaný vyše mesiaca, zaplatený a doteraz nedošiel.
Ak si objednáte tovar, neustále Vám budú chodiť sms-ky do mobilu, aby ste čím skôr tovar zaplatili.
akonáhle zaplatíte tovar, takmer v tej sekunde Vám príde email - podotýkam klamstvo - že tovar bol od dodávateľa už expedovaný. (kedy to asi stihol,však ????)
Nikdy sa tam nedovoláte, a kedže v dnešnej dobe je moderné nehovoriť s ľudmi, ale so "systémom" , tak to je znamenie, že od objednávania tovaru treba dať ruky preč.

Síce som stratila cca 18eur, nič extra prevratné, ale zamrzí to,
( niekto sa obohacuje na Váš účet. Tak nech sa mu vodí tak, akým štýlom bojuje. aby prišiel čas, že tie peniaze minie na veci, ktoré ho šťastným nespravia)

Takže ponaučenie do budúcna, nielen stránka Rayray.sk
ale každá dalšia stránka, ktorá ponuka tovar a dopredu si reálne neviete dohovoriť stav tovaru, doručenie a platenie,
DAJTE RUKY OD TOHO PREČ.

aj ked v dnešnej dobe, už Vám nik za nič nedá záruku.

Snád som trochu pomohla...

bubub
9. aug 2023

@nerrynka Tak nám po 3 mesiacoch prišla nafukovacka, samozrejme už ju nepotrebujeme. A platili sme 2€ clo!!! Malo to byť bez poštovného. PODVIDNÍCI, ktorí objednávajú priamo z Aliexpress. A to si viete aj sami.

lub58
18. aug 2023

Aj ja som si objednala tovar a nebol mi doruceny do dnes.
Slovenska obchodna inspekcia tu nepomoze, ale pisem skusenost ako postupovat v tomto pripade.
Obchod som 2x kontaktovala mailom, raz som im posielala odstupenie a raz som sa informovala, kedy planuju tovar dorucit, pricom dobu dodania predlzovali. Po dvoch mesiacoch som teda podala reklamaciu na platbu kartou do mojej banky a poskyla som im vsetky maily. CSOB banka moju reklamaciu presetrila a vyhovela mi, peniaze stiahla naspat od obchodnika.

akombakom
23. aug 2023

ahojte, ja som objednala batoh 8. 7. 2023 a prave mi prisiel... 22. 8. 2023, ale stranku mi antivirak blokuje a aj na stranke obchodnej inspekcie pisu, ze do cinnosti tejto spolocnosti nemozu zasahovat, lebo je pisana ako zahranicna firma, takze nepriamo je to vlastne upozornenie od nich, radsej neobjednavat.

(Citujem dokument zo stranky Slovenskej obchodnej inšpekcie: "rayray.sk Predmetný internetový obchod vo svojich všeobecných obchodných podmienkach uvádza, že prevádzkovateľom platformy je spoločnosť SUNRISE IT AND SOFTWARE SOLUTIONS L.L.C-FZ, so sídlom Business Center 1, M Floor, The Meydan Hotel, Nad Al Sheba, Dubaj, Spojené arabské emiráty. Ďalej je uvedené, že prevádzkovateľ platformy rayray.sk nie je predávajúcim tovaru, s ktorým sa obchoduje prostredníctvom platformy rayray.sk, ale sprostredkováva uzatváranie kúpnych zmlúv so zákazníkmi pre predávajúceho tým, že prevádzkuje webovú prezentáciu ako platformu, na ktorej umožňuje predávajúcim prezentovať svoj tovar a kupujúcim prejaviť záujem o vybraný tovar a sprostredkováva výmenu informácií medzi predávajúcim a kupujúcim až do prípadného uzatvorenia kúpnej zmluvy. V zmysle ust. § 1 ods. 1 písm. a) zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov je Slovenská obchodná inšpekcia orgánom štátnej kontroly predaja výrobkov a poskytovania služieb na vnútornom trhu. S poukazom na vyššie uvedené Slovenská obchodná inšpekcia nemôže vykonať kontrolu a prešetriť obchodné praktiky predmetného internetového obchodu. Nároky spotrebiteľov voči prevádzkovateľovi portálu je možné riešiť prostredníctvom Ministerstva hospodárstva Spojených arabských emirátov https://www.moec.gov.ae/en/, alebo prostredníctvom lokálneho orgánu dozoru na nižšie uvedenej adrese Business Village Department of Economic Development Dubai P.O.Box 13223 Dubai UAE "

miriam296
28. aug 2023

Najhorší e obchod...určite nič nekupujte ray ray

plamienka555
30. aug 2023

Tiež som sa nechala zlákať rýchlou dopravou a dobrou cenou. 30.05. som objednala podložku na hranie. Dorazila 22.08., celá dokrčená a v iných rozmeroch ako som objednala (samozrejme v menších). Ešte aj poštárke som musela zaplatiť 2€. Nabudúce si už obchod preverím.

200002
19. sep 2023

@plamienka555 keď ich moc buzeruješ s emailom, vrátia ti peniaze

200002
19. sep 2023
keena
19. sep 2023

@200002 ako moc a ako casto? A co si v emaily pisala? Po akej dlhej dobe ti to od neustaleho emailovania vratili?

200002
21. sep 2023

@keena po asi 180 dní.

keena
21. sep 2023

@200002 a co bolo obsahom emailov? Neustale vyhrazanie?