icon

Skúsenosti s nákupom rayray.sk

nerrynka
12. nov 2021

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.

200002
22. sep 2023

@keena Keď mi pošlete e-mailovú adresu prepošlem Vám celú komunikáciu

keena
23. sep 2023

@200002 dik za mail ale ako som spravne pochopila tak ty si tovar vobec nedostala ze?
Zial ja tovar mam ale je totalne podpriemerny. Kvalita 0 bodov. Platila som 30€ a hodnota “kozenej bundy” ke max2€

godo001
31. okt 2023

@nerrynka najneschopnejsi internetový obchod aký som navštívil. Objednal som si tovar ešte v septembri ,platbu som uskutočnil a tovar stále nemám.Oni to objednávajú z Číny. Takže ani neviem ci mi dôjde. A na otázku kedy príde môj zakúpený tovar ???Stále odpovedá robotický ten istý email,že do 3 dní.!!!!Neodporúčam u nich nakupovať

vierocek2820
2. nov 2023

@makepeto chcem sa opýtať ohľadom sťažnosti na rayray.sk. mne 11 mesiacov nebola doručená zásielka a nechcú mi vrátiť ani peniaze. Co robit?

nikki2693
3. nov 2023

Ja som si v Júni objednala 9 vecí v dvoch objednavkach a z deviatich mi dosli len tri a všetko bolo dokopy ze cca 170€ , zamietli mi roklamacie všetky co som podala , to bolo posledný krát co som niečo odtiaľ objednala, uz aj na Aliexpresse ked dam reklamaciu tak mi za pár dní dojdu naspäť peniaze...

ala76
14. nov 2023

@nerrynka my čakáme už 3mesiace na hračku.,aj som im písala mail dosť pohoršeny....a oni sa len ohanaju že až 180 dní uvádzajú doba dodania.je to bordel.

vierocek2820
14. nov 2023

@ala76 ja som čakala 11 mesiacov, a nic. Reklamaciu na vrátenie peňazí mi zamietli.

dzoba
19. nov 2023

@nerrynka
@eliza78 Dobrý deň , po dvojtýždňovom čakaní na balíček som im napísala. Nepotešili ma, vraj čakacia doba je aj pol roka.Keby som to vedela, tak vnučke objednám veci o tri čísla väčšie,/PRE ISTOTU/ keby to prišlo o rok. VIERA

kanonik232
6. dec 2023

@slavilelic aj filando podvod

ala76
9. dec 2023

@nerrynka a viete čo je zaujímavé???? Ze sa to nerieši.....!!!!ze kam to dat vedieť..

veroon177
16. dec 2023

Dobrý deň, tiež sa mi stalo že som objednala z tejto stránky Rayray 18.11. akrylovy prášok na nechty a nič mi stále neprišlo keď som sa potom dozvedela na FB čo dala Polícia SR že je to podvodna stránka tak som sa za hlavu chytila že som prišla len o peniaze. Takže dávajte si pozor a neobjednávajte z tejto stránky lebo vám to nepríde vôbec.

nikki2693
17. dec 2023

@keena aj tie dve kabelky čo mi dosli boli jedna menšia ako druhá a po dvoch týždňoch nosenia sa odtrhlo ramienko tak ze uz mi to priatel nevedel nijako opraviť a museli sme ich vyhodiť... Keď objednám z AliExpressu tak mi to dlhšie vydrži, napríklad takú väčšiu tašku na veci na korculovanie som si objednala asi pred troma rokmi a ešte stále je v pohode....

zuzanazgodavova
20. dec 2023

Všetko zlé nikdy viac neobjednám od nich

nikki2693
22. dec 2023

@zuzanazgodavova však toto ,ja tak isto...

zuzanazgodavova
23. dec 2023

@nikki2693 objednávala som v novembri a tovar este nedorazil stále neviem ci sa dockam vôbec

vierocek2820
23. dec 2023

@zuzanazgodavova ja som objednala minulý rok v novembri, uz nepride a ani peniaze mi nevrátia. Vraj zlu adresu som zadala, no nie je to pravda.

zuzanazgodavova
25. dec 2023

@vierocek2820 to akože čakáte vyše roka na tovar? 🤦‍♀️hrozné niečo ale aj tak nerozumiem že im toto prechádza a to už koľko ľudí oklamali a obrali o peniaze 😡

vierocek2820
25. dec 2023

@zuzanazgodavova ano, čakala som , uz nečakám. Písala som im reklamáciu o vrátenie peňazí, zmietli mi ich vrátiť. Nejde tu o peniaze, ide o princíp, a áno, keby som vedela ako to riešiť, tak uz to riešim.

diablikk11
22. jan 2024

@vierocek2820 ja som.sa snimy handrkovala tiez rok ...a verte spravy typu ze to date na policiu ,popripade na sud ze vas je takych viac ako lem vy kt.oklamaly zaberu ...lebo podla ich paragrafu po pol roku mate narok na vratenie penazi ak vam tovar nirje odoslany .. ( mne tie peniaze presne po roku vratily na ucet ) 😉 netreba sa vzdavat musite ich vkuse bombardovat ... ja som snimy prepisala 47mailov 🙈

zuzanazgodavova
22. jan 2024

Ja som s nimi písala tiež veľa už tovar stále nedoručeny samozrejme od 22.11.2023 zaplatený stäle mi posielaju sledovacie číslo ale to číslo neexistuje lebo mi ho neberie stäle to isté dookola a už aj im idem písať zase …..Podvodníci

nikki2693
22. jan 2024

@zuzanazgodavova tovaru asi nie ale skús podať reklamáciu, tak 30-60 dni by malo trvať kým sa ti peniaze vrátia, mne sa vrátili asi dva týždne dozadu 🙂

lienocka20012012
22. feb 2024

Niečo strasne. Nikdy viac. 17.10.2023 som si objednala legíny do dnešného dňa neprišli. Peniaze chceli hneď. Tovar nemám ani peniaze. Vyhováraju sa na dodaciu lehotu. Toto doriešim a neodporúčam cez túto firmu niečo objednávať. Myslím, že nie som prvá ani posledná co tak dopadla.

zuzanazgodavova
22. feb 2024

@lienocka20012012 určite ani ja už neobjednám po týchto skúsenostiach ☹️tovar mi prišiel po 4 mesiacioch😠Nikdy viac neobjednám z Ray ray

agon1111
24. feb 2024

@slavilelic presne tak ja som tiež naletela objednala som si čižmy a nemám ani oeniaze ani čižmy

quantum1
3. apr 2024

NEOBJEDNAVAT Z RAYRAY.Sk!!
Kazdý, kto si váži peniaze, neobjednávajte z tejto stránky! Sú to podvodníci, peniaze zoberú ale tovar nepošlú. Na tovar čakám už štvrť roka!! Žiadne vrátenie penazí, nič. Podal som podnet na SOI. Ešte raz - neobjednávajte odtial nič ani za 1 cent!

quantum1
3. apr 2024

@vierocek2820 treba podat podnet na Slovenskú Obchodnú inšpekciu - zaberie to len pár minút (nahlásenie podozrivého e-shopu) - čím viac podnetov tam bude, tým urgentnejšie to bude SOI riešiť.

ala76
9. apr 2024

@quantum1 už som napísala najlepšie.som zvedavá ci sa ozvu a ak že čo.
To je také divne na sk že vie sa itom aj v telke to bolo myslím a nikto nič.treba riešiť len veľké ryby....

hiro
9. apr 2024

@ala76 "Poskytovateľ a prevádzkovateľ platformy “Marketplace”/online trhovisko – SUNRISE IT AND SOFTWARE SOLUTIONS L.L.C-FZ, so sídlom Business Center 1, M Floor, The Meydan Hotel, Nad Al Sheba, Dubaj, Spojené Arabské Emiráty

Zoznam predávajúcich:

Hangzhou Spectrum Supply Chain Co., Ltd.
Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd
KaiTingu Official Store
CoolTing Co.,Ltd..
HangZhou Shengyan E-commerce Co,Ltd
Yiwu Geerjiao Jewelry Firm
ATU Global Warehouse Inc"

To si fakt myslis ze nasa policia bude riesit Cinske firmy? Ako? Moze riesit len firmy na Slovensku. V tomto pripade moze poziadat o spolupracu Cinsku policiu ale tipujem ze to zostane bez odozvy...

ala76
10. apr 2024

@hiro nemyslím,ale aspoň dúfam že som jedna z nich co sa sťažovala.za to nič nedam, chvíľu času.
A keď si povie človek to co ty tak sa ozaj nič nevysetri.....

hiro
11. apr 2024

@ala76 Ale nasa policia nema co vysetrovat. Jedine co moze dat poznatky do inych krajin.
Ono na co by mali paky - aspon povypinat tieto podvodne .sk domeny. Na ine domeny - aj ked su v SK jazyku dosah nema.