Skúsenosti s nákupom rayray.sk
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.
Je to podvodný eshop, nenakupovať.
Ani neskusajte odtial nieco nakupovat su to vyj..... ! podvodnici ! Clovek chodi do roboty je rad ze ma peniaze a takyto podvodnici nas len okradaju co to je za svet za komunistou by sa toto nikdy nestalo falesne internetove obchody online seznamky ktore nicia vstahy ja uz neviem ludia kde to zijeme clovek len o peniaze ktore prichadza .cely svet je samy podvod
@kikakikakikakika treba sa dať do kôli na sociálnej sieti stretnúť sa dať do kopy veskeru dokumentáciu o zaplatení v čo najvyššej sume teda čo najviac poškodenich a nahlásiť to ako trestný čin podvodu na polici
@pali987654321 prosím poškodenich od spoločnosti Rayray .ak aby ma kontaktovali na email: mirokramar@mail.de
Nebojte sa nenechajte svoje peniaze a podvodníkov behať bez trestu po slobode
@pali987654321 aky mas zamer? Som posk.
@pali987654321 "a nahlásiť to ako trestný čin podvodu na polici" - a pises to policii do Emiratov alebo do Ciny? Nasa policia s tym nema nic. Jedine co mozes z toho ziskat je ponaucenie.
Zacal niekto riesit tuto firmu? Mne tiez tovar nedorazil, syn si nasetril, kupoval si za svoje peniaze a prisiel o ne aj o tovar
@magdalenocka Podľa toho, čo tu ľudia píšu, tovar dostane, ale možno vo februári alebo v marci
@ewellina praveze niektori nedostali tovar vobec.
V obchodkych podmienkach maju 5-30 pracivnych dni, tak by to mali dodrzat.
Kolko ludi takto oklamu? Ja si zistujem odkial objednavam, ale objednaval si syn a ten si podmienky nepozeral, ale to nic nemeni na tom ze ludi klamu a niektorych okradaju.
no umna to je uz rok a tovar nedorazil, takze ano, moze sa stat, ze tovar nedostanete vobec - proste oficialne okradaju ludi to je vsetko
@quantum1 ja som ich 2r.bombardovala vyhraznymi spravami poradila som sa z pravnikom co na nich vytiahnut a sa mi peniazky do roka a dodna jak sa povie vratily na ucet 😉 .. lem ich treba bombardovat ako sa povie a netvarit sa ze nic aj pre nich platia zakony aj ked su na ciernej listine
@diablikk11 ako si to prosím riešila? Ak máš čas napis správu. Už sa vyhovárajú za majú na dodanie 180dni
@didia tak ze som si zistila paragrafy .. a kazdy den som ich burcovala spravami ... ale presne rok na den trvalo kym sa mi peniaze vratily ... normalne som podala reklamacku ,kedze som nemala ani tovar ani peniaze po 60dnoch a potom som ich dookola otravovala az sa nasly dalsi xy ludi a uz im nic ine neostavalo lem vratit peniaze ,
Pred Vianocami objednané, dnes to prišlo 🙄
@nerrynka su to podvodnici, zaplatil som a neposlali mi nič
Ahojte no ja som objednávala a aj zaplatila objednávku 27.3.2025, a stále nič no uvidíme…
@didia tak ze som si zistila paragrafy .. a kazdy den som ich burcovala spravami ... ale presne rok na den trvalo kym sa mi peniaze vratily ... normalne som podala reklamacku ,kedze som nemala ani tovar ani peniaze po 60dnoch a potom som ich dookola otravovala az sa nasly dalsi xy ludi a uz im nic ine neostavalo lem vratit peniaze ,
@diablikk11 vdaka🙂
Ahojte no ja som objednávala a aj zaplatila objednávku 27.3.2025, a stále nič no uvidíme…
@jetoadel tak aj ja som sa dala odrbať "Tenkrát poprvé" dcéra otravovala že chce od nich trigovicu tak som jej ju obj.nakolko bola babka mudra že to zaplatí...A objednala zaplatila a nič písala som im a bla bla vygenerovaný email že dodacia doba odrazu 30dni😀😃😄 a babka dala od toho ruky preč 🙄🤪
Ozaj je to čistý Ojeb - nič neobjednávať !!!!!!!!!!!!!

Dostal som odpoved zo Slovenskej obchodnej inspekcie - ze ich vyhodnotili zanrizikovych a minuly rok ich aj zaradili na zoznam rizikovych internetovych obchodov. Takze dufajme, ze viacero ludi nespravi talu chybu ako ja, a pred kupou si tento zotnam na stranke SOI pozrie. Odporucam aj ostatnym si tento zonam prehliadnut pri dalsom internetovom nakupe. Viac sa uz da spravit len nejaka hromadna zaloba, ale nadej na uspech je minimalna, kedze sa nejedna priamo o slovensku firmu. Co sa da este spravit je podavat zmienku o tychto zlodejoch na kazdom fore takto tematizovanom, aby nachytali co najmenej ludi, prinajlepsom skrachovali.