icon

Skúsenosti s vrátením nerozbaleného tovaru do Alzy

8. jan 2025

Dobry den, aku mate skusenost s vratenim noveho nerozbaleneho tovaru do alzy? Vratia peniaze, alebo poslu poukazku v hodnote vrateneho tovaru?

janai1
8. jan 2025

vrátia peniaze

andrea_82
8. jan 2025

Bez problemov vratili peniaze. Vratenie cez alzabox bolo zadarmo.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
dididudu
8. jan 2025

Mne dali poukážku

vanilkovazmrzka
8. jan 2025

Ak si platila peniazmi, vratia peniaze, ak si platila poukazkou, znova ti obnovia platnost poukazky
Alza servis v tomto uplne bezproblemovy

dididudu
8. jan 2025

@vanilkovazmrzka platila som normálne peniazmi a dali mi poukážku nechápala som prečo ale tak využila som to

vanilkovazmrzka
8. jan 2025

@dididudu vracala si to na predajni?

rozculena
8. jan 2025

vrátila som aj rozbalený.Vyplnené všetko cez účet na Alze,vložené do boxu,peniaze skoro okamžite vrátili.

dididudu
8. jan 2025

@vanilkovazmrzka nie cez Alza box

dididudu
8. jan 2025

Aj to som čakala dva týždne ale brala som to s tým že sviatky jedno s druhým to bolo teraz akurát

vanilkovazmrzka
8. jan 2025

@dididudu tak to je zvlastne. Este by som chapala keby si to kupila minuly rok a vratila po novom roku, ta debilna nova dan…

dididudu
8. jan 2025

@vanilkovazmrzka no kúpila som koncom novembra ako vianočný darček a vrátila som hneď 26ho ako začali robiť na infolinke

dancingqueen321
12. jan 2025

@dididudu tak zrejme preto, ze si to vratila tak neskoro… ved od konca novembra do konca decembra uz kopa casu, do 14dni bez udania dovodu ked vratis, mali by vratit peniaze

dididudu
13. jan 2025

@dancingqueen321 bola tam možnosť vrátenia do januára ako nevhodný darček

ktobytobolpovedal
13. jan 2025

@dididudu ano bola, ak to bolo viac ako 14 dni, tak ti to dali na poukazku. Mali to tam uvedene. Ze mozes vratit do 31.1., ale bude to vratene vramci poukazky. Ak by si to vratila v zakonnej lehote do 14 dni, daju ti peniaze..

Muz bol v sobotu vlozit do alza boxu sluchadla a vcera ze uz mal aj peniaze spat na ucte

dididudu
13. jan 2025

@ktobytobolpovedal mne to nevadí objednalo sa druhé za to... Prvý krát sme vracali do Alzy