Skúsenosti s vrátením nerozbaleného tovaru do Alzy
Dobry den, aku mate skusenost s vratenim noveho nerozbaleneho tovaru do alzy? Vratia peniaze, alebo poslu poukazku v hodnote vrateneho tovaru?
Bez problemov vratili peniaze. Vratenie cez alzabox bolo zadarmo.
Mne dali poukážku
Ak si platila peniazmi, vratia peniaze, ak si platila poukazkou, znova ti obnovia platnost poukazky
Alza servis v tomto uplne bezproblemovy
@vanilkovazmrzka platila som normálne peniazmi a dali mi poukážku nechápala som prečo ale tak využila som to
@dididudu vracala si to na predajni?
vrátila som aj rozbalený.Vyplnené všetko cez účet na Alze,vložené do boxu,peniaze skoro okamžite vrátili.
@vanilkovazmrzka nie cez Alza box
Aj to som čakala dva týždne ale brala som to s tým že sviatky jedno s druhým to bolo teraz akurát
@dididudu tak to je zvlastne. Este by som chapala keby si to kupila minuly rok a vratila po novom roku, ta debilna nova dan…
@vanilkovazmrzka no kúpila som koncom novembra ako vianočný darček a vrátila som hneď 26ho ako začali robiť na infolinke
@dididudu tak zrejme preto, ze si to vratila tak neskoro… ved od konca novembra do konca decembra uz kopa casu, do 14dni bez udania dovodu ked vratis, mali by vratit peniaze
@dancingqueen321 bola tam možnosť vrátenia do januára ako nevhodný darček
@dididudu ano bola, ak to bolo viac ako 14 dni, tak ti to dali na poukazku. Mali to tam uvedene. Ze mozes vratit do 31.1., ale bude to vratene vramci poukazky. Ak by si to vratila v zakonnej lehote do 14 dni, daju ti peniaze..
Muz bol v sobotu vlozit do alza boxu sluchadla a vcera ze uz mal aj peniaze spat na ucte
@ktobytobolpovedal mne to nevadí objednalo sa druhé za to... Prvý krát sme vracali do Alzy

vrátia peniaze