icon

Skúsenosti so stránkou Sofistar a jej produktmi?

lisacka1
27. dec 2023

Ahojte objednala som si taky nosič pre malu na bok ako opasok a tam si akože sadne aby som ju nemusela držať na rukách asi budete vedieť.. zo stránky Sofistar mate skúsenosti s tým nosičom a s tou stránkou?
Dostala som aj nejaké koleso co som si otočila a zaň nejaký bonus ze ten behaci krab iba za 5.99€ tak som si ho zobrala ze ci to nieje nejaký podvod aj mam všetko v maily len sa bojím.. len nieje to ešte zaplatené je to dobierkou preto sa pýtam.. Ďakujem.

nika1224
12. dec 2024

@lisacka1 prislo vam to v pohode?planujem objednat aj ja

sara4444
4. aug 2025

Dobry den, pripajam sa so skusenostou, i ked neskoro. Objednala som si zo stranky sofistar.sk tovar, ktory maju skladom a odoslanie ihned. Nastastie som ho objednala na dobierku, lebo sa mi obchod nepozdaval. Vsetko potvrdili, ze maju. Jeden den mi prislo, ze DPD caka na dorucenie balika, dalsi od sofistar, ze produkt nemaju a mam si vybrat iny s 50% zlavou. Nic sa tam nepisalo o mojej objednavke, bol to vseobecny email. Takze pozor, je to podvodna stranka s cielom vymahat peniaze a tovar nikdy nepride! Mimochodom, produkt, ktory som si objednala na stranke stale uvadzaju skladom…