Som za zachovanie názvov diskusii v pôvodnom znení
A nezabudnite aj tento názov diskusie zmeniť 🤦♀️. Admini, prečo to robíte!? Úplne zmeníte obsah, zmeníte podstatu, ako má človek diskutovať keď reálne zmeníte to najpodstatnejšie?
Ženy ako to vnímate vy? Ja sa “podpisujem” pod to, aby do toho admini nezasahovali, pokiaľ to nie je nijak hanlivé, vulgárne, či inak nevhodné. Po tom o čom je táto sociálna sieť?!
hlasim sa tiez. a kazdemu radim kto zaklada temu nech nazov napise aj na zaciatok textu.
tak niektore su dobre od veci, reálne to človek takto neštylizuje
@liv1 názvy ako Pomoc/Caute/Co s tym/... samozrejme treba zmeniť. Ale kopa názvov je zmenená nezmyselne. Takže súhlas. Navyše s ocenením, ze nediskutujes ako anonym.
@pralinka25 ano, ale su ludia co si to neprecitaju, a “nalada” na odpovede je uz ina. Aj som to tak robila, ale ten nazov uz ovplyvnuje aj to ci niekto do diskusie vobec vstupi.
@ukulela ano, suhlasim, takych je ale minimum a stale uzivatelky sa rozhodnu ci na to kliknu ci nie, ak im nikto neodpovie, naucia sa (mozno) pisat k veci. Suhlasim, ze to je jediny pripad, kedy ta zmena dava zmysel. Ale nech radsej upozornia, nez to rovno zmenit.
Mne zmenili nazov skoro vsetkych (nebolo ich vela) diskusii v poslednych tyzdnoch/mesiacoch, a to ja si davam pozor vzdy, aby to to bolo kratsie, vystizne. Potom nemam chud ani dalej diskutovat.
@pralinka25 ano, ale su ludia co si to neprecitaju, a “nalada” na odpovede je uz ina. Aj som to tak robila, ale ten nazov uz ovplyvnuje aj to ci niekto do diskusie vobec vstupi.
@ukulela ano, suhlasim, takych je ale minimum a stale uzivatelky sa rozhodnu ci na to kliknu ci nie, ak im nikto neodpovie, naucia sa (mozno) pisat k veci. Suhlasim, ze to je jediny pripad, kedy ta zmena dava zmysel. Ale nech radsej upozornia, nez to rovno zmenit.
Mne zmenili nazov skoro vsetkych (nebolo ich vela) diskusii v poslednych tyzdnoch/mesiacoch, a to ja si davam pozor vzdy, aby to to bolo kratsie, vystizne. Potom nemam chud ani dalej diskutovat.
@liv1 uz vyhodili h2 ktora na to poukazovala. nepomohlo nic. radsej sa jej zbavili akoby prestali s tymto nezmyslom. ja som zalozila temu len raz a tiez zmenili nazov. nemam pocit, ze som negramotna. povodny nazov vystihoval pointu a zmena bola uplne zbytocna.
beriem to tu uz s velkou rezervou, temy aj rady aj vsetko. davno to nema ten vibe co kedysi. aj toto tomu dopomohlo. co uz. uz tolko ludi to tu riesilo a oni si idu autisticky svoje.
Tiež súhlasím, že by nemali meniť názov. Niekedy sa mi zdá, že je to účelové.
Vidím aj tu dole viacero tém ako táto, a nezmenili to 🙂
Takže zbytočne aj naša diskusia.
Asi naozaj jedine prepísať pôvodný názov aj do textu, ak si chceme byť istí...
Ziarivy priklad par diskusii nizsie. Z nazvu v zmysle Mozem odmietnut osetrenie u zubarky zmena na Ako odmietnut... No na co toto bolo dobre, ked ten nazov presne vystihoval to co bolo v prispevku? Ja neviem, niekedy sa tie zmeny robia len preto aby admini "vykazovali vykon". Aspon tak to vyzera. A ked citam "Ako zvladnut..." uz viem, ze to zas zmenil admin a pritom vobec nie je debata o tom ako nieco zvladnut.
Ziarivy priklad par diskusii nizsie. Z nazvu v zmysle Mozem odmietnut osetrenie u zubarky zmena na Ako odmietnut... No na co toto bolo dobre, ked ten nazov presne vystihoval to co bolo v prispevku? Ja neviem, niekedy sa tie zmeny robia len preto aby admini "vykazovali vykon". Aspon tak to vyzera. A ked citam "Ako zvladnut..." uz viem, ze to zas zmenil admin a pritom vobec nie je debata o tom ako nieco zvladnut.
@viestta ak pridavaju “Ako”, menia to s nqjvacsou pravdepodobnostou kvoli algoritmu, googlu a vyhladavaniu. Ale potom ked budu toto furt robit, realni uzivatelia prestanu mat chut pridavat diskusie. A mozu si pridavat uz len tie svoje…
Vidím aj tu dole viacero tém ako táto, a nezmenili to 🙂
Takže zbytočne aj naša diskusia.
Asi naozaj jedine prepísať pôvodný názov aj do textu, ak si chceme byť istí...
@aliziana vzdy to ma zmysel, vzdy. Cim viac nas tu bude, cim viac ludi to prida aj na svoju plochu a zaplavime to tu ziadostou o ponechanie nazvov, niekym to mozno pohne.
Súhlasím. Keď už meniť názov diskusie, tak pod zmenený nadpis aspoň pridať podnadpis "Pôvodný názov: ..."
Ja som copywriter,viem ako sa pisu nadpisy,takze vzdy pisem nadpis tak, aby mal hlavu a patu a jasne vystihoval diskusiu. Napriek tomu mi jasny a vystizny nadpis zmenili,co som absolutne nepochopila. Bolo to to iste, ale vymenili poradie slov.Akoze naco??? A druha vec,odpovede ti potom chodia pod inym nazvom,co ti ani nenapadne,ze je vlastne tvoja diskusia🤦♀️
Uplne top je,ked si admin text ani neprecita a 9 mes. dieta zameni za 9 rocne,syna za dceru a diskusia potom naberie uplne iny rozmer🙄 Mozno to je cielom,vyvolavat burlivejsie diskusie🤷♀️
mne sa to zas nezdá ako strašný problém.
Presne, veď niekedy tá zmena názvu, meni cely vyznam a podstatu diskusie.
Ja som copywriter,viem ako sa pisu nadpisy,takze vzdy pisem nadpis tak, aby mal hlavu a patu a jasne vystihoval diskusiu. Napriek tomu mi jasny a vystizny nadpis zmenili,co som absolutne nepochopila. Bolo to to iste, ale vymenili poradie slov.Akoze naco??? A druha vec,odpovede ti potom chodia pod inym nazvom,co ti ani nenapadne,ze je vlastne tvoja diskusia🤦♀️
Uplne top je,ked si admin text ani neprecita a 9 mes. dieta zameni za 9 rocne,syna za dceru a diskusia potom naberie uplne iny rozmer🙄 Mozno to je cielom,vyvolavat burlivejsie diskusie🤷♀️
@anonym_2a7a6a ja tak isto. Hoci ja nie som copywriter, ale reklamne texty pisem vyse 15 rokov. Davam si pozor na to prave kvoli tomu, aby mi to nezmenili. A just.
Hlavne tie nové názvy sú štylisticky krkolomné a zvyčajne aj pekný trapas. Ale môžeme ich rozdeliť do 3 okruhov:
1. Ako riešiť..?
2. Ako sa vysporiadať s..?
3. Prečo...? (Raz tam bola tuším perla Prečo moje dieťa váži 5 kíl)
Tvoj nadpis by podľa tejto teórie mal byť a možno aj bude zmenený na "Ako riešiť menenie názvov tém adminom?"
Hlavne tie nové názvy sú štylisticky krkolomné a zvyčajne aj pekný trapas. Ale môžeme ich rozdeliť do 3 okruhov:
1. Ako riešiť..?
2. Ako sa vysporiadať s..?
3. Prečo...? (Raz tam bola tuším perla Prečo moje dieťa váži 5 kíl)
Tvoj nadpis by podľa tejto teórie mal byť a možno aj bude zmenený na "Ako riešiť menenie názvov tém adminom?"
@bomba36 alebo ako sa vysporiadať s menenim nazvu adminom 😇
cim chces pohnut? modrym konom? MK je system.. tam nemas cim pohnut.. mozno ho akurat trochu rozhupes..
@reanda tu vlastne konecne dava zmysel logo modreho hupaceho konika 😀
inak cloveka co meni tieto nazvy, by som nepripustila ani k maturitam zo slovenciny. ja som nachylna verit ze Andrej Danko je externym adminom.
inak cloveka co meni tieto nazvy, by som nepripustila ani k maturitam zo slovenciny. ja som nachylna verit ze Andrej Danko je externym adminom.
@pralinka25 😂

Tiež mám rovnaký názor ako ty